- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tabi ki destek olacağız yeni başladın diyede vermen gerekirdi o yüzden vücut spor ödemi yapıyordur haftaya alışır hatta pazartesiyi güzel rakamlar seni bekler yeter ki vazgecmeSadece lisede 1 ay yaptım 2011 de 10kg verdim sıgamadıgım pantolonlarıma girmek için işe yaradı tekrar yapmadım .Rahatladım biraz erin dibine giresim vardı.Sagol destegin için canım
Nasil yaniKaptanim bu hafta yeni üyeleri eski üyelerle rakip yapalım nasıl olur kapisalim aramızda herkese uygunsa tabi ki @coloraynz
Bı eski üye bı yeni üye rakip olsun kapışma yapalım cuma kin ne vermiş kim kazanmış gibiNasil yani
Ayarlayin madem ben salak gibiyim suan kafam.basmiyo resmenBı eski üye bı yeni üye rakip olsun kapışma yapalım cuma kin ne vermiş kim kazanmış gibi
Arti ile geldigin icin liste hakkin 2 hafta uzadi bebegimWhiteblacklife Canım şimdi tartıldım 89.7 normalde tok karna su içince 1kg fazla çıkıyorum galiba haklısın tartı cuma sabahı kandırdı beni. 2 gun spor yapamadım diye boyle sonuc gelecegı aklıma gelmezdi az daha vucudum alıssın ebru sallının 21 gunde yaglarınızdan kurtulun dvd'si var bende bir ara denedim sadece 15 dk dayanabildim bu sefer bırakmayacagım kasım'a inşallah alısır vucudum herhalde bilemiyorum eksiklerim var birde ayak agırlıgı ve direnç çemberi almam lazım :)
Ayak ağırlığı ve direnç çemberi ben de istiyorum fırsat olmadı almaya insanın spor yaptıkça yapası geliyorWhiteblacklife Canım şimdi tartıldım 89.7 normalde tok karna su içince 1kg fazla çıkıyorum galiba haklısın tartı cuma sabahı kandırdı beni. 2 gun spor yapamadım diye boyle sonuc gelecegı aklıma gelmezdi az daha vucudum alıssın ebru sallının 21 gunde yaglarınızdan kurtulun dvd'si var bende bir ara denedim sadece 15 dk dayanabildim bu sefer bırakmayacagım kasım'a inşallah alısır vucudum herhalde bilemiyorum eksiklerim var birde ayak agırlıgı ve direnç çemberi almam lazım :)
Ebrununkiler pahali sanirim ayak agirligiAyak ağırlığı ve direnç çemberi ben de istiyorum fırsat olmadı almaya insanın spor yaptıkça yapası geliyor
Yok ya neden illa ebru marka alayım ki neyi bulursam onu alırımEbrununkiler pahali sanirim ayak agirligi
Bende istiodum baktim uçuk
Canim ilk sayfadaki kurallari okurmusun sonra da katilim formunu doldurman gerekiyor :)Meraba bende aranıza katıldım. Boy:1.65 kg:71
Bı kilonun üstünde çıkar canım senin tartınin ya pilinde sorun var yada kafayı yedi bu kadar yemekle bı kilo Alman mümkün değil ödem yoksaWhiteblacklife Canım şimdi tartıldım 89.7 normalde tok karna su içince 1kg fazla çıkıyorum galiba haklısın tartı cuma sabahı kandırdı beni. 2 gun spor yapamadım diye boyle sonuc gelecegı aklıma gelmezdi az daha vucudum alıssın ebru sallının 21 gunde yaglarınızdan kurtulun dvd'si var bende bir ara denedim sadece 15 dk dayanabildim bu sefer bırakmayacagım kasım'a inşallah alısır vucudum herhalde bilemiyorum eksiklerim var birde ayak agırlıgı ve direnç çemberi almam lazım :)
Hoşgeldin canimMeraba bende aranıza katıldım. Boy:1.65 kg:71
Canım aramıza hoşgeldin :)Meraba bende aranıza katıldım. Boy:1.65 kg:71
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | - | - | MUAF | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | ❤❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
oburella | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
Takım kaptanı -Colorayzn
Kaptan yardımcısı - B bilinmeyenkullanici
4. TAKIM KURALLARI:
1. Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Takım kaptanları yardımcıları ve editörler bizler kilo verelim diye fazlasıyla emek harcamaktadırlar. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak üyelere kapımız her zaman açık. Geçici bir hevesle buradaysanız kısa bir süre sonra sıkılıp bırakacaksınız lütfen takımı meşgul etmeyiniz..
2. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar 1 sarı kart alacak , 3 sarı kart alan arkadaşlar ise deneme süresindeyse 2 hafta listeye girmesi ertelenecek, eğer listede ise listeden çıkarılacak (izinli yada diskalifiye olarak). Bir hafta boyunca eksiksiz ve cezasız menü veren üyenin 1 sarı kartı silinecektir.
2. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
3. Yapılan kaçamaklara göre, menü listesinde telafi amaçlı egzersizler verilecektir.
4. Şok diyetler ve detoks uygulamaları kesinlikle yasaktır.
5. Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süremiz vardır. Bu süre içerisinde paylaşımınız dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.
6. Kilo bildirimleri cuma günü en gec 14:00'a kadar yapılmalıdır. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
7. Takıma katılım ve paylaşım amaçlı haftalık mesaj sayısı en az 30 olmalıdır. Her üye mesaj sayısını saymak ve cuma günleri bildirmekle yükümlüdür. Mesaj sayınızı kendi profilinizden sayabilirsiniz.
8. Üç hafta üst üste sabit kiloyla gelen yada kilo alarak gelen üye izne çıkarılacaktır.
9. Her cuma kilo bildirimi fotoğraflı olarak şu şekilde yapılmalıdır.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Haftalık mesaj sayısı:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
10. Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil, kendi sağlımız için yapmalıyız.)
11. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
11. Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
12. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmaları gerekmektedir.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :novelll
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1,1
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :1.65
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :doğumdan sonra
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlık,estetik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır
DARALMA TABLOSU :)
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Colorayzn 28 1.68 90 77.8 70 2 Mydestinyy 35 1.68 94 86.9 75 3 aysglkskn 28 1.68 92.5 84.5 65 4 White1989 28 1.53 73.5 63.8 54 5 bilinmeyenkullanici 23 1.64 94 85.8 57 6 aseeel 34 155 86 70.5 55 7 isimsiz965 21 1.58 64.3 60.8 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?