Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sadece lisede 1 ay yaptım 2011 de 10kg verdim sıgamadıgım pantolonlarıma girmek için işe yaradı tekrar yapmadım .Rahatladım biraz erin dibine giresim vardı.Sagol destegin için canım
Tabi ki destek olacağız yeni başladın diyede vermen gerekirdi o yüzden vücut spor ödemi yapıyordur haftaya alışır hatta pazartesiyi güzel rakamlar seni bekler yeter ki vazgecme

Whiteblacklife Canım şimdi tartıldım 89.7 normalde tok karna su içince 1kg fazla çıkıyorum galiba haklısın tartı cuma sabahı kandırdı beni. 2 gun spor yapamadım diye boyle sonuc gelecegı aklıma gelmezdi az daha vucudum alıssın ebru sallının 21 gunde yaglarınızdan kurtulun dvd'si var bende bir ara denedim sadece 15 dk dayanabildim bu sefer bırakmayacagım kasım'a inşallah alısır vucudum herhalde bilemiyorum eksiklerim var birde ayak agırlıgı ve direnç çemberi almam lazım :)

Arti ile geldigin icin liste hakkin 2 hafta uzadi bebegim
2hafta kilo vererek gelmen durumunda listeye gireceksin malesef

Ayak ağırlığı ve direnç çemberi ben de istiyorum fırsat olmadı almaya insanın spor yaptıkça yapası geliyor

Bı kilonun üstünde çıkar canım senin tartınin ya pilinde sorun var yada kafayı yedi bu kadar yemekle bı kilo Alman mümkün değil ödem yoksa

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -❤❤-----
White1989❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
missagor❤ ❤❤❤❤❤❤❤---
syns❤ ❤50JJ ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤200DK ❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405--MUAF----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤---
aysglksknMUAF--❤❤---
Mydestinyy❤ ❤❤❤❤❤❤----
aseeel200 IA ❤❤❤❤❤----
thesquatgirl❤ MUAF❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy 300 İA ❤❤❤❤❤❤❤---
mutsuzmutlu❤❤❤❤❤❤❤❤---
oburella-❤❤❤❤❤❤❤❤--

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…