Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -❤❤-----
White1989❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
missagor❤ ❤❤❤❤❤❤❤---
syns❤ ❤50JJ ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤200DK ❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405--MUAF----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤---
aysglksknMUAF--❤❤---
Mydestinyy❤ ❤❤❤❤❤❤-❤❤--
aseeel200 IA ❤❤❤❤❤----
thesquatgirl❤ MUAF❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy 300 İA ❤❤❤❤❤❤❤---
mutsuzmutlu❤❤❤❤❤❤❤❤---
oburella-❤❤❤❤❤❤❤❤--

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Bugün itibari ile başladım arkadaşlar, akşam hafif olsun diye 1 kase nesfit ve 1 adet mürdüm erik, şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:)
Kuzum valla o nesfitin en masum kasesi 250 kcal o da hiç doyurmuyor ben de çok yedim nesfit ama yumurtalı bir öğün hem daha az kcal hem de daha doyurucu ve besleyici

Bugün itibari ile başladım arkadaşlar, akşam hafif olsun diye 1 kase nesfit ve 1 adet mürdüm erik, şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:)
Hosgeldin aramiza :)
Nesfit doyurmaz onun yerine ton balikli salata tercih edebilirsin:)
Eki Görüntüle 2037900
Bugün temizlik+misafir spor yapamadım diyetimden de öğle yemeğini kaçırdım.
Kilo 60.4
Su 4 lt
Tatlim kilo bildirimleri normalde sabahlari olur yani en azindan listeye girince :)
Bilinmeyen da soylemis zaten
Kaçırdım derken kaçamak mı yaptın? Ayrıca şimdi listede değilsin ams normalde cumalar tartıyı öğlene kadar bildirmen gerekiyor :)
Bence yemek yiyemedigi icin kacirdim dedi kacamak yapmadi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…