Hoşbulduk:) inşallahHoşgeldiniz tekrardan :) inşallah en kısa sürede hedefe hepbirlikte ulaşırız
Nota bin biri gitti biri kaldı hadi kızlar bu hafta da onu silelimTebrikler kızlar
Canim 1 notamiz vardiNota bin biri gitti biri kaldı hadi kızlar bu hafta da onu silelim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | - | - | MUAF | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | ❤❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
oburella | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Kuzum valla o nesfitin en masum kasesi 250 kcal o da hiç doyurmuyor ben de çok yedim nesfit ama yumurtalı bir öğün hem daha az kcal hem de daha doyurucu ve besleyiciBugün itibari ile başladım arkadaşlar, akşam hafif olsun diye 1 kase nesfit ve 1 adet mürdüm erik, şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:)
Kuzum valla o nesfitin en masum kasesi 250 kcal o da hiç doyurmuyor ben de çok yedim nesfit ama yumurtalı bir öğün hem daha az kcal hem de daha doyurucu ve besleyici
Kaçırdım derken kaçamak mı yaptın? Ayrıca şimdi listede değilsin ams normalde cumalar tartıyı öğlene kadar bildirmen gerekiyor :)Eki Görüntüle 2037900
Bugün temizlik+misafir spor yapamadım diyetimden de öğle yemeğini kaçırdım.
Kilo 60.4
Su 4 lt
Bir de bu saatte yemeni önermem 6da 7de bitir yemek işini çay kahve içersin akşam :)hadi ya, dikkate alıcam tavsiyeni, teşekkür ederim uyardığın için.
Öğrenicem çok şey var deseneBir de bu saatte yemeni önermem 6da 7de bitir yemek işini çay kahve içersin akşam :)
Hosgeldin aramiza :)Bugün itibari ile başladım arkadaşlar, akşam hafif olsun diye 1 kase nesfit ve 1 adet mürdüm erik, şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:)
Tatlim kilo bildirimleri normalde sabahlari olur yani en azindan listeye girince :)Eki Görüntüle 2037900
Bugün temizlik+misafir spor yapamadım diyetimden de öğle yemeğini kaçırdım.
Kilo 60.4
Su 4 lt
Bence yemek yiyemedigi icin kacirdim dedi kacamak yapmadi benceKaçırdım derken kaçamak mı yaptın? Ayrıca şimdi listede değilsin ams normalde cumalar tartıyı öğlene kadar bildirmen gerekiyor :)
Merak etme biz de ilk gelince öyleydik tabi sana en iyi gelecek diyeti yine sen bilirsin bunlar tavsiye bir kural yokÖğrenicem çok şey var desene
4 ile 6 kilo arasi benceKızlar 1 ayda sizce kaç kg verilir sağlıklı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?