- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sevdim iki öğün işini sabahlara normalde ara öğün koyuyorum öğle daha güzel oluyor2ogun iyi aslinda az oz
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | - | - | MUAF | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | ❤❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
oburella | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Canım birincisi kıyafetle tartilma ikicide sen yok karna falan mı tartildin❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤FİTNESS KARTLARIMI PAYLAŞTIM ❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤
İsteyen kullansın arkadaşlar :)
https://plus.google.com/u/0/photos/117938526256897061139/album/6458225849599558417/6458225851942123330?authkey=CK20r4WSu5q3fg
semurcan
Whiteblacklife
missagor
syns
Colorayzn
gogo2405
isimsiz965
aysglkskn
Mydestinyy
A aseeel
B bilinmeyenkullanici
smykmy
mutsuzmutlu
Oburella
Regl falan mı olacaksınB bilinmeyenkullaniciColorayzn
MORALİM BOZULDU +1 KG
Geçen hafta 88.3
Bu hafta 89.3
Fark +1 KG
Yüzde +1,13
Gelecek hafta 88.0
Canım birincisi kıyafetle tartilma ikicide sen yok karna falan mı tartildin
Regl falan mı olacaksın
İmkanın varsa kiyafetsiiz tartil ikincide bı pilini kontrol et kilo şu sabit bişey köy tart bakalım doğru tartiyor muAç karna tartıldım su bile içmedengenelde giydiğim şeyler aynı tayt ince bir tshirt bu kadar. Tartı yanlış tartmasın diye oynamıyorum bile yerini.
İmkanın varsa kiyafetsiiz tartil ikincide bı pilini kontrol et kilo şu sabit bişey köy tart bakalım doğru tartiyor mu
Direk sabah onu koy onu tart önce listelerini takip ediyorum kaçamak yok spor var ama şey de olabilir daha önceden spor yapmadiysan ödem yapmış olabilir haftaya vücut alışır sıkma caniniTamam bitanem ama akşam yemeğini şimdi yedim gece yarısı tartılırım şimdi zaten yuksek çıkar.
Sabah erkenden tartılmıştım sevinerek ama sonuc bu.
3KG dambılı var eşimin onla çıkınca 3 kg fazla gözüküyor kafayı yicem 400gr artı cıksam wc den yada kas yapmısım derim ama 1000gr.
Canım paylaşım için çok teşekkürler sana zahmet olduTamam bitanem ama akşam yemeğini şimdi yedim gece yarısı tartılırım şimdi zaten yuksek çıkar.
Sabah erkenden tartılmıştım sevinerek ama sonuc bu.
3KG dambılı var eşimin onla çıkınca 3 kg fazla gözüküyor kafayı yicem 400gr artı cıksam wc den yada kas yapmısım derim ama 1000gr.
Yok ya 5dk da cektim ama yüklenirken baya bekledimCanım paylaşım için çok teşekkürler sana zahmet oldu
Hastalıkta yapıyor canım ödem geçen hafta bende zorlandim çok ama bence spor ödemi bunlar bu haftayı iyi degerlendir canımWhiteblacklife Ya ben bu hafta 2-3 gun kustum hep ve su içemedim az içtim 2 gun spor yapamadım ondan ödem olmus olabilir mi hemen form çayı ve bolsu içip sabah erkenden kıyafetsiz tartılcam banyoda bakalım inşallah ödemdir.
Direk sabah onu koy onu tart önce listelerini takip ediyorum kaçamak yok spor var ama şey de olabilir daha önceden spor yapmadiysan ödem yapmış olabilir haftaya vücut alışır sıkma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?