Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar, anca gelebildim. Birinci olmuşuz Tebrikler
Derece alanları ayrıca tebrik ediyorum
Yeni arkadasimiza hoşgeldin diyorum

Menü : sabah peynir zeytin ekmek çay
Öğle tost limonlu soda ( sahildeydik başka bir şey yoktu)
Aksam Menemen 2 dilim ekmek yoğurt
Bir küçük dondurma
Bir Türk Kahvesi
Şimdi Lipton form plus çayı icecegim

Su bol bol:)
Spor yarım saat yürüyüş 50 mekik 50 Squat 50 diz kaldırma

Kuzum.menuni duzeltmen lazim ilk zamanlara gore gayet iyisin ama ekmekler fln azalmali :)

Bugün itibari ile başladım arkadaşlar, akşam hafif olsun diye 1 kase nesfit ve 1 adet mürdüm erik, şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:)
Kuzum paletli gıdalar yerine sebze salata yoğurt tercih et elinden geldiği kadar sabahları yumurta domates salatalık peynir meyve az miktarda tuket
akşama meyve yeme ki ödem tutmayasin kilo vermen daha hızlı olsun karbon sabah öğle ye aksamı hafif atlat 6 dan sonra yemek meyve tüketme ağzına şu çay dışında bı şey atma ki leptin bozulmasin

Teşekkürler canım akşam keşke ekmek yemeseydin öğle ve sabah yemişsin kuzum

Kaçırdım derken kaçamak mı yaptın? Ayrıca şimdi listede değilsin ams normalde cumalar tartıyı öğlene kadar bildirmen gerekiyor :)
Sabah bildirim yapmıştım kaçırdım derken yemedim aç kaldım aç kalmak kötü oluyo diyette bi sonraki öğünü vücut direk yaga çeviriyor aç kalcam korkusuyla kilo veremiyor hatta aliyosun

Öyle mi diyorsun bu kötü oldu işte benim için
Genelde öyle tatilde paylaşım olmaz.
Kizlar ben tartildim 106 kiloyum yine 3 gundur kabizlik cekiyorum onun etkisi mi var anlmadim 4 gun oldu baslayali.hic bisekilde değişme olmamasi normal mi ?
Sen baya düşük kalorili beklemiyorsun kilon fazla vücut kendini korumaya almış olabilir.
Tebrikler çok güzel bir başarı.
Teşekkürler
Sabah kozlenmis patlican biber peynir 1 dilim ekmek cay.
Öğlen bibe rdolmasi 2 kucukntane yogurt
Aksam yogurt corbasi 1 kase
Su +1 saat tempolu yuryus
Çok çok az olmuş.
Bugün itibari ile başladım arkadaşlar, akşam hafif olsun diye 1 kase nesfit ve 1 adet mürdüm erik, şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:)
Hoşgeldin aramıza. Paketli gıdalar tuketmesen iyi olur.

Olacak gibi de zaten.Bakalim bence olmamasi daha sağlıklı neden salmayalim kendimizi diye

***4. Takım 532. Etap ***

Colorayzn (77.8/77.1/0.7/%0.90)
Mydestinyy (86.9/86.5/0.40/0.46%)
aysglkskn (84.5/82.9/1.6/%1.89)
bilinmeyenkullanici (85.8/85.0/0.8/%0.93)
White1989 (63.8/61,9/1,9/2.98%)
isimsiz965 (60.8/58.8/2/%3.29)
aseeel(70.5/69.8/0.7/0.99%)

4. Takim Ortalaması: %1.634

Yeni üye listesi

thesquatgirl (88.3/89.3/+1/%-1.13) Yeni üye ; başlangıç tarihi 7ağustos ;başlangıç kilosu 92.7 ; hedef 72
mutsuzmutlu (93.2/92.8/0.4/%0.43) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ; başlangıç kilosu 95.7 ; hedef 75
smykmy (76.8/76.2/0.6/%0.78) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ;başlangıç kilosu 77.6;hedef 55
Oburella (106/sabit//%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 21 ağustos ;başlangıç kilosu 106;hedef 65
missagor (62.2/60.4/1.8/%2.89) Yeni üye ;başlangıç tarihi 21ağustos ;başlangıç kilosu 62.2;

hedef 55
syns (118/116.2/2.1/1,77%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 20ağustos ;başlangıç kilosu 118;hedef 70

Izinden Dönen Üyeler

AKovser (59.3///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (70.6/71.1/+0.5/%-0.71) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)

hawar (60.5/sabit//%)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -❤❤-----
White1989❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
missagor❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
syns❤ ❤50JJ ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤200DK ❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405--MUAF----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤---
aysglksknMUAF--❤❤---
Mydestinyy❤ ❤❤❤❤❤❤-❤❤--
aseeel200 IA ❤❤❤❤❤----
thesquatgirl❤ MUAF❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy 300 İA ❤❤❤❤❤❤❤---
mutsuzmutlu❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
oburella-❤❤❤❤❤❤❤❤--

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Pesembe ki menüm
Sabah
Çay bir avuç kadar fndk(arabada olduģmdan
Öğle
Tavada yumurta tereyaģlı birtane
Salata domates biber söğş beyaz peynir telli peynir bir tattlı kaşığı bal bir dilim beyaz ekmek
Akßam
5 kaşık menemen yumurtasz
Bir kase yoğurt
1lt anca su içmismdir sporda yapamdm yorgnlktan

Cuma menüm
Sabah
1fincan yeßil çay
6zeytin beyaz peynir otlu peynir telli peynir az az
Maydanz salata domates biber 1dilim kepek ekmek
Ara
1fincan türk kahvesi kaysı iki tane
Öğle
Bir kase cacık
Akşam
Zeytinyağlı fasülye küçk kahvltı tabğyla
1kase domates çorbası
Sabah 70 dk yürüyüş gün içinde 3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…