Kuzum.menuni duzeltmen lazim ilk zamanlara gore gayet iyisin ama ekmekler fln azalmali :)Selam kızlar, anca gelebildim. Birinci olmuşuz Tebrikler
Derece alanları ayrıca tebrik ediyorum
Yeni arkadasimiza hoşgeldin diyorum
Menü : sabah peynir zeytin ekmek çay
Öğle tost limonlu soda ( sahildeydik başka bir şey yoktu)
Aksam Menemen 2 dilim ekmek yoğurt
Bir küçük dondurma
Bir Türk Kahvesi
Şimdi Lipton form plus çayı icecegim
Su bol bol:)
Spor yarım saat yürüyüş 50 mekik 50 Squat 50 diz kaldırma
Farkındayım bütün gün hamur olduKuzum.menuni duzeltmen lazim ilk zamanlara gore gayet iyisin ama ekmekler fln azalmali :)
Teşekkürler ederimÜyelerın maşallahı var
Dereceler pes pese
Tebrıkler 4. Takım
Kuzum paletli gıdalar yerine sebze salata yoğurt tercih et elinden geldiği kadar sabahları yumurta domates salatalık peynir meyve az miktarda tuketBugün itibari ile başladım arkadaşlar, akşam hafif olsun diye 1 kase nesfit ve 1 adet mürdüm erik, şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:)
Kilo ve metabolizma hızına göre değişir ama ilk iki hafta iyi gider odemlerin ondan sonra sağlıklı beslenirken yağdan verirsin bide spor yaparsan ilk ay için 7 rakamları gorursunKızlar 1 ayda sizce kaç kg verilir sağlıklı olarak
Teşekkürler canım akşam keşke ekmek yemeseydin öğle ve sabah yemişsin kuzumSelam kızlar, anca gelebildim. Birinci olmuşuz Tebrikler
Derece alanları ayrıca tebrik ediyorum
Yeni arkadasimiza hoşgeldin diyorum
Menü : sabah peynir zeytin ekmek çay
Öğle tost limonlu soda ( sahildeydik başka bir şey yoktu)
Aksam Menemen 2 dilim ekmek yoğurt
Bir küçük dondurma
Bir Türk Kahvesi
Şimdi Lipton form plus çayı icecegim
Su bol bol:)
Spor yarım saat yürüyüş 50 mekik 50 Squat 50 diz kaldırma
Sabah bildirim yapmıştım kaçırdım derken yemedim aç kaldım aç kalmak kötü oluyo diyette bi sonraki öğünü vücut direk yaga çeviriyor aç kalcam korkusuyla kilo veremiyor hatta aliyosunKaçırdım derken kaçamak mı yaptın? Ayrıca şimdi listede değilsin ams normalde cumalar tartıyı öğlene kadar bildirmen gerekiyor :)
Ben 6 kilo verdim diyetisyenle daha kilolu olan bi arkadaşım 18 kilo verdiKızlar 1 ayda sizce kaç kg verilir sağlıklı olarak
1 ay damıBen 6 kilo verdim diyetisyenle daha kilolu olan bi arkadaşım 18 kilo verdi
Genelde öyle tatilde paylaşım olmaz.Öyle mi diyorsun bu kötü oldu işte benim için
Sen baya düşük kalorili beklemiyorsun kilon fazla vücut kendini korumaya almış olabilir.Kizlar ben tartildim 106 kiloyum yine 3 gundur kabizlik cekiyorum onun etkisi mi var anlmadim 4 gun oldu baslayali.hic bisekilde değişme olmamasi normal mi ?
Tebrikler çok güzel bir başarı.Bu gün uzun uzadıya bı yazasim var buraya bı başarı öyküsü değil ama azmin başı yol bitmedi henüz ama yarıyı geçtim bugün ben diyete başlayalı iki ay oldu başlangıç kilom 78.5 şuan 61.9 verilen kilo 16.6 gram üstünden attığım altında ezildigim yüküm kamyon tekeri lafindan nerelere geldim hala yolum uzun ama biliyorum sonunda istediğimi alacağım başaracağım emeğine geçen bana yardım eden destek olan pes etmeme izin vermeyen 4 takımın hepsine ama hepsine teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
Teşekkürler❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤FİTNESS KARTLARIMI PAYLAŞTIM ❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤
İsteyen kullansın arkadaşlar :)
https://plus.google.com/u/0/photos/117938526256897061139/album/6458225849599558417/6458225851942123330?authkey=CK20r4WSu5q3fg
@semurcan
Whiteblacklife
missagor
@syns
Colorayzn
gogo2405
@isimsiz965
@aysglkskn
Mydestinyy
A aseeel
B bilinmeyenkullanici
@smykmy
mutsuzmutlu
@Oburella
Çok çok az olmuş.Sabah kozlenmis patlican biber peynir 1 dilim ekmek cay.
Öğlen bibe rdolmasi 2 kucukntane yogurt
Aksam yogurt corbasi 1 kase
Su +1 saat tempolu yuryus
Hoşgeldin aramıza. Paketli gıdalar tuketmesen iyi olur.Bugün itibari ile başladım arkadaşlar, akşam hafif olsun diye 1 kase nesfit ve 1 adet mürdüm erik, şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:)
Olacak gibi de zaten.Bakalim bence olmamasi daha sağlıklı neden salmayalim kendimizi diyeGenelde öyle tatilde paylaşım olmaz.
Sen baya düşük kalorili beklemiyorsun kilon fazla vücut kendini korumaya almış olabilir.
Tebrikler çok güzel bir başarı.
Teşekkürler
Çok çok az olmuş.
Hoşgeldin aramıza. Paketli gıdalar tuketmesen iyi olur.
Evet olmasın tatil millet tatil moduna girerse döndürmesi zor olurOlacak gibi de zaten.Bakalim bence olmamasi daha sağlıklı neden salmayalim kendimizi diye
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | - | - | MUAF | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | ❤❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
oburella | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Teşekkürederim :)cok ağr ilerliyorum ama çok şükür 60lı rakamları gördümSüpersin maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?