Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol kevserim hoşgeldin unutma bizi gizemin adını ayakkabının altına yaz emi

Amin inşaAllah..
Rabbim herkesin gönlünce olanı, hayırlısını versin..
Aynen öyle, ele alışverişler yok muuu... Normalde alışverişi severim, ama tam da bitti dediğin anda birşey çıkıyor tekrar gez dolan saatlerce.. Başka işler de aksıyor bu durumda..

Işleriniz zor anacım sizi gördükçe diyorum bekar günlerin tadını çıkarayım iyice

10 günü kala caymayı düşünen biri olarak haklısın diyorum
Geçen gün ciddi ciddi erteleyelim diye konuştuk ya buraya kadar gelmişken..

Ayenn kolay mı koskoca bir evi kuruyorsunuz sil baştan. Çatalından çöp kutusuna her şey alınıyor tek tek.
Yalnız siz şaka mısınız ne ertelemesi bir de konuşmuşlar erteleyince ne olacak ne değişecek

Hoşbulduk canım :)
Unutur muyum hiçç..
Gerçekten zaman bulamıyorum, zaman bulunca da takatim olmuyor :)

Yazarım yazmasına daaa pek hevesli değildin evlenmeye niye yazayım, keyfine baksana
Kız yok yaz sem evde kalmayım benim halalar 40 yaşında evlendi Kuzenler hala evde 35inde aman aman yaz sen beni

Olsun bekle stres yaparsan iyice kötü olur canım

Yatarız be ablam ne olacak evine almayanlar utansın

tamam canım moral bozmak yok insAllah haftaya cuma 55.5 olacağım

anladım canım dikkat et kendine inşAllah çok mutlu olursun. HAKKİNİ helal et benim varsa helal olsun yine uğra olur mu özletme kendini

Hiç değil hem de hiçç..
Eksikleri düşünmekten beynim yanacaktı bir ara
Sonra bıraktım düşünmeyi, ne unutursam daha sonra alırım dedim..

Şakadan öteyiz bence
Valla konuştuk, daha doğrusu ben istedim..
Onun aklının ucundan bile geçmiyor bu fikir..
Benim de kötü bir zamanıma denk geldi işte.. Sanki oyun oynuyoruzz..

Kız sen deli misin denir mi öyle şey adama yüreğine inecek 2 eşya stresinden adamı kalpten götürecek Allah korusun evlenince işin ne alırsın eksikleri tabi bakarsın lazım olanı fark edip gidişp alırsın artık her markette bile evin her ihtiyacı var

Tercih değil anam alanları yok korkarım ben böyle şeyden

Çiçek hiç tutamadım ama gelin arabası önüne atlanır

Korkma korkmaa herkesin kısmeti farklıdır, senin de öyle olucak diye birşey yok..
Yaşın da küçük zaten daha..
Seninkinden ses seda yok muu ??

Evlenicem diye öldürteceksin kendinii

Korkma korkmaa herkesin kısmeti farklıdır, senin de öyle olucak diye birşey yok..
Yaşın da küçük zaten daha..
Seninkinden ses seda yok muu ??

Evlenicem diye öldürteceksin kendinii
Var var izin daha alamadı baksana bende bu kısmet varken ölümüm düğün arabasına atlarken olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…