Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar pazartesi menüm

Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
1 cay kaşığı reçel
2 3 çatal yumurta
4 çatal menemen

Öğle aksam bir
2 dilim ekmek
1 tabak madımak
1kucuk kase yoğurt
2 kaşık tavuk sote

Su 2lt
Egzersiz dip bucak ev temizliği
30 dk yürüyüş
Kalori 838

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤------
missagor-------
syns-------
Colorayzn❤❤------
gogo2405-------
isimsiz965❤❤------
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤------
aseeel-------
thesquatgirl❤❤ ------
bilinmeyenkullanici❤ ❤------
smykmy -------
mutsuzmutlu-------
oburella-------

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Kusura bakmayin kizlar cok gece kaldim cok fazla sinirlerim bozuktu bugun diyete dair hic bisey yapamadim sabah kahvaltisi standart menemen 1 dilim ekmek cay slaatlik peynir bunun disinda hic bisey tuketmedim eve yavru fare girmis sagolsun babam kapiyi acik birakmis ben aşırı korkarim oyuzden tum gun hic bisey ne yiyebildim ne bi odadan odaya gecebildim yarinda koye gidicem internet erisimim olmayacak sorna ki gun yazarim tukettiklerimia ma ne piserse onu yerim ama az yerim hayirli geceler herkese

Pazartesi menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmek peynir zeytin domates salatalık

Sade kahve

Öğlen yarım peynirli yağsız gözleme disardaydik rica ettik yağsız yaptı teyzeler

Akşam 1 kepçe çorba bir dilim kepek ekmek peynir 2 dilim karpuz

Su 2 lt
Spor yürüyüş 6500 adım.

Karatayi biraktin mi abla

Ayy fare mi cikarttiniz mi bari evden
Hayr mutfakta kapan koydular evin heryeri kapali cikacak yeri yok ama ben cok tedirginim uyuyamiyorum tuvalet ihtiyacimi bile gideremiyorum suan afedersiniz.sabaha yakalanmis olmasini umuyorum normalde koye gitmeyecektim ama fareli bi evde yalniz kalamayacagim icin mecburiyetten gidecegim

Canım şimdiden hayırlı olsun düğününüz. Mutluluklar dilerim. Düğünden sonrada uğrarsın sanırım arada sırada habersiz bırakma bizi.

Neden yalniz kalacak sin annenle baban köyde mi kalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…