tamam canım moral bozmak yok insAllah haftaya cuma 55.5 olacağım
anladım canımdikkat et kendine inşAllah çok mutlu olursun. HAKKİNİ helal et benim varsa helal olsun yine uğra olur mu özletme kendini
Var var izin daha alamadı baksana bende bu kısmet varken ölümüm düğün arabasına atlarken olsun
Ahahaha görsem atıcam zaten görmediğim için kendimi atıcamDeli kız
Gelsin de yüzyüze konuşun, böyle giderse kendini değil de onu atacaksın arabanın altına
Varsa helal olsun canım benim..
Çok teşekkür ederim
Uğrarım tabi, daha bir kaç gün oldu gelmeyeli çok özlemişimmm
Ahahaha görsem atıcam zaten görmediğim için kendimi atıcam
Varsa helal olsun canım benim..
Çok teşekkür ederim
Uğrarım tabi, daha bir kaç gün oldu gelmeyeli çok özlemişimmm
Kovserin insan üzerindeki etkisi diyoruz ona bizsağol canımiçim bi tuaf oldu kız sanki 40 yildir tanıdığım bir arkadaşımdan ayrılıyormuşum gibi
Kovserin insan üzerindeki etkisi diyoruz ona biz
Insallah eve net baglatirlarda gelir ozaman kaptanligini da geri vericemm uzerimde buyuk durdu benimgerçekten öyle
Sende de güzel duruyor ayıpsınnInsallah eve net baglatirlarda gelir ozaman kaptanligini da geri vericemm uzerimde buyuk durdu benimona yakisirr :)
Az kaldi zaten mezuniyetime ozaman benden eyvallah :)Sende de güzel duruyor ayıpsınn
Insallah eve net baglatirlarda gelir ozaman kaptanligini da geri vericemm uzerimde buyuk durdu benimona yakisirr :)
Ben alışamadım:) hem uye iken daha iyiydi boyle koyveriyosuninsAllah gelir ama öyle deme sende gayet iyi yapıyorsun kaptanlıgi canım..Kendine haksızlık etme
Nasıl 70 olunca gidecek misinBen alışamadım:) hem uye iken daha iyiydi boyle koyveriyosun
Yok 65e revize edicem 65 olunca giderim:)Nasıl 70 olunca gidecek misin
Ben alışamadım:) hem uye iken daha iyiydi boyle koyveriyosun
Aynen bende alistim :)bilmiyorum canım en iyisini sen bilirsin tabi ..Valla ben hepinize alıştım ya buraya çok alıştım sanki buraya girmeyince bi boşluk oluyor
Yok 65e revize edicem 65 olunca giderim:)
Aynen bende alistim :)
Birdebende yer edenler var :)
Bazen iyiki buralarda takildim diyorum guzel insanlar tanıdım cunku :)
Kız hepimiz öyleyiz burada ne kadar güzel şeyler paylaşıyoruzÖyle canım bende diyorum iyiki burdayım iyiki hepinizi tanimisim..İnanın bazen kardeşlerimle konuşmadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?