Geçen hafta İzmir de yapamadım canım kalabalıkta olmuyor devam edicem aslında dağıldım biraz.Karatayi biraktin mi abla
Bayram yakin yardima gidiyorlar aile buyukleri hala koyde yasadigi icin bizim butun akrabalr koydeki evde bulusurNeden yalniz kalacak sin annenle baban köyde mi kalıyorlar
Anladim ablacim.ekmegi gorunce sorayim dedim :)Geçen hafta İzmir de yapamadım canım kalabalıkta olmuyor devam edicem aslında dağıldım biraz.
Anladim canim: )Bayram yakin yardima gidiyorlar aile buyukleri hala koyde yasadigi icin bizim butun akrabalr koydeki evde bulusur
Odem olabilir miKizlar cok geç oldu biliyorum ama yine de boş geçmek istemedim
Sabah:2 yumurtalı corekotlu omlet +domates +salatalik
Ara1:maden suyu
Oglen:1 kase yoğurt +4 kasık k fleks
Ara 2:ayran
Aksam : az çorba ,az sebze yemeği +1 kasık pilav+cacik+salata+3 tane çiğ köfte
Ara 3 : 4 fındık 3 badem 2 küçük dilim kavun
Sabah salça kaynatık indir bindir baya spor oldu akşam misafirliğe gittim diyeti bozmamak için çok zorladım kendimi.
Kilo vermem durakladi 3 gündür tartı aynı kiloyu gosteriyo halbu ki eskiye göre çok daha hareketliyim
Tuvalete de çıkamıyorum carsamBa günü diyetisyen randevum var vücut analizinde çıkar heralde ortaya.Odem olabilir mi
Kabizliktanda kaynaklı olabilir ozaman.Tuvalete de çıkamıyorum carsamBa günü diyetisyen randevum var vücut analizinde çıkar heralde ortaya.
Ne yapsam da kurtulsam kabizliktan hem diyeti bozmayacak hem de hamileliğe sorun yaratmayacak bi şey var mı bildiginizKabizliktanda kaynaklı olabilir ozaman.
Bende hamile iken cok kabiz oluyordum sabahlari ac karnina elma yiyiodun iyi geliyordu o bana bi dene istersen yada kuru incir kuru kayisiNe yapsam da kurtulsam kabizliktan hem diyeti bozmayacak hem de hamileliğe sorun yaratmayacak bi şey var mı bildiginiz
Günaydın millet
Napiyosun isimsizimmgünaydın canım
Napiyosun isimsizimm
Aynen hatta geri uyuma.ihtimalimde varNapiyim canım yatakta telefonla oynuyorumsen napıyorsun
Gunaydin kizlar nasilsiniz..
Menu paylasamadim iki gundur hastanedeydik oglum rahatsixlandi..
Pazar menum
Sabah
1 adet haslanmis yumurta
2 dlm hindi fume
1 kk peynir
Ceyrek simit
Aksam
Izgara tavuk
2 adet izgara biber
Spor belli ve sureli bir spor yapmadim. Piknikteydik etrafi gezdik oglumla parka yuruduk oyun oynadik.
Su 2 litre civari
Dun menum
Sabah
Yarim simit
1 kk peynir
Aksam
4 yk domatesli makarna
2 yk yogurt
Spor 1 saat yuruyus
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?