Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım normalde kahvaltı yapmadıgımda enerjili hisetmediğimden atlamam yumurtamı yicektim eşim yedi yerime.
Haslayaydin kiz tekrardan bazen benimde yumurta pisirme makinem.patlatiyordu yumurtami yilmadan usanmadan tekrar koyuyodum makineye bazen 2 kez ust uste patlattigi oluyordu en sonunda kaldirdim kullanim alanindan eski usul suda cezvede kaynatmaya devam

Ahh bir tamami acilsa ama rengi harika

Simdi gordum tamamini cok guzel bir elbise sade ve sık :)

İştah gittimi gelmiyor benim ama ihmal etmem artık kızlar siz bayagı verdiniz kiloları.@White1989 İzinizden gitmeye çalışıyorum sonuç ne olacak bakalım

Salı menüm.
Sabah 1 küçük krep peynir zeytin domates salatalık

Öğlen çarşıda çayla yarım simit

Akşam bir avuç kadar üzüm.

Akşam düğüne gittik ince dilim düğün pastası ve biraz kuruyemis tükettim. Cezamı alayım.

Su 1.5 lt fazla içemedim neden bilmiyorum
Spor 3000 adım az yürüyüş 150 ji yaptım

İştah gittimi gelmiyor benim ama ihmal etmem artık kızlar siz bayagı verdiniz kiloları.@White1989 İzinizden gitmeye çalışıyorum sonuç ne olacak bakalım

Kendi adima konusayim.eskiye nazaran iyi gidiyorum bir aydir falan insallah hayirlisiyla mezun da olurum en kisa zamanda

Güzel olacak canım inan sen pes etme sakın bırakma ben bı haftadır aynıyım ama sebebi gelmeyen hala biliyorum ama pes etmek yok

Kendi adima konusayim.eskiye nazaran iyi gidiyorum bir aydir falan insallah hayirlisiyla mezun da olurum en kisa zamanda

Bitti canım işlerim bende bittim ama
Bu yılın son bayramı bu boşver :) etrafa bakınca rahatlıyorsun ama oh tertemiz diye :) hem kilo verdiriyor süpürge çekerken sicim sicim terledim birde koltuk yerlerini değiştirdim altındaki halıyı duzeltesiye canım cıktı eşim geldi 2dk da halletti ben şok

Zaten yardım etseler böyle olmaz canım ben araya sonbahar islerinide soktum salak gibi o yüzden böyle oldu bulaşık makinası nin altına kadar temizledim telledim kezzapla bütün tencere tava tellendi eller gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…