Bende cam silerken elimi kestirdim nasıl becerdiysem :)Ellerim de deri kalmadi
Haslayaydin kiz tekrardan bazen benimde yumurta pisirme makinem.patlatiyordu yumurtami yilmadan usanmadan tekrar koyuyodum makineye bazen 2 kez ust uste patlattigi oluyordu en sonunda kaldirdim kullanim alanindanTamam canım normalde kahvaltı yapmadıgımda enerjili hisetmediğimden atlamam yumurtamı yicektim eşim yedi yerime.
Çok güzelmiş :) yakışır.Iyı geceler kızlar. Bugün annemle yine çarşıya çıktık bu defa bana elbise baktık birkaç tane denedim bir tanesine karar verdim çok hoş durdu fotoğrafını ekliyorum şimdi. 42 beden denedim ama 40 alacağım.
Eki Görüntüle 2039174
Ahh bir tamami acilsa ama rengi harikaIyı geceler kızlar. Bugün annemle yine çarşıya çıktık bu defa bana elbise baktık birkaç tane denedim bir tanesine karar verdim çok hoş durdu fotoğrafını ekliyorum şimdi. 42 beden denedim ama 40 alacağım.
Eki Görüntüle 2039174
Simdi gordum tamamini cok guzel bir elbise sade ve sık :)Iyı geceler kızlar. Bugün annemle yine çarşıya çıktık bu defa bana elbise baktık birkaç tane denedim bir tanesine karar verdim çok hoş durdu fotoğrafını ekliyorum şimdi. 42 beden denedim ama 40 alacağım.
Eki Görüntüle 2039174
İştah gittimi gelmiyor benim ama ihmal etmem artık kızlar siz bayagı verdiniz kiloları.@White1989 İzinizden gitmeye çalışıyorum sonuç ne olacak bakalımHaslayaydin kiz tekrardan bazen benimde yumurta pisirme makinem.patlatiyordu yumurtami yilmadan usanmadan tekrar koyuyodum makineye bazen 2 kez ust uste patlattigi oluyordu en sonunda kaldirdim kullanim alanindaneski usul suda cezvede kaynatmaya devam
İştah gittimi gelmiyor benim ama ihmal etmem artık kızlar siz bayagı verdiniz kiloları.@White1989 İzinizden gitmeye çalışıyorum sonuç ne olacak bakalım
Çok güzelmiş :) yakışır.
Teşekkürler kızlar. Gelince giyer profil fotosu yaparımSimdi gordum tamamini cok guzel bir elbise sade ve sık :)
Bitti canım işlerim bende bittim amaBende cam silerken elimi kestirdim nasıl becerdiysem :)
Güzel olacak canım inan sen pes etme sakın bırakma ben bı haftadır aynıyım ama sebebi gelmeyen hala biliyorum ama pes etmek yokİştah gittimi gelmiyor benim ama ihmal etmem artık kızlar siz bayagı verdiniz kiloları.@White1989 İzinizden gitmeye çalışıyorum sonuç ne olacak bakalım
Kendi adima konusayim.eskiye nazaran iyi gidiyorum bir aydir falan insallah hayirlisiyla mezun da olurum en kisa zamanda
Bu yılın son bayramı bu boşver :) etrafa bakınca rahatlıyorsun ama oh tertemiz diye :) hem kilo verdiriyor süpürge çekerken sicim sicim terledim birde koltuk yerlerini değiştirdim altındaki halıyı duzeltesiye canım cıktı eşim geldi 2dk da halletti ben şokBitti canım işlerim bende bittim ama
Beni mezun etmeden sen nereye gidiyorsun bakalımKendi adima konusayim.eskiye nazaran iyi gidiyorum bir aydir falan insallah hayirlisiyla mezun da olurum en kisa zamanda
Aynen pes ettik mi tekrar tartıda eski kilolar eski biz :) ama spora diyete devam.Güzel olacak canım inan sen pes etme sakın bırakma ben bı haftadır aynıyım ama sebebi gelmeyen hala biliyorum ama pes etmek yok
Zaten yardım etseler böyle olmaz canım ben araya sonbahar islerinide soktum salak gibi o yüzden böyle oldu bulaşık makinası nin altına kadar temizledim telledim kezzapla bütün tencere tava tellendi eller gittiBu yılın son bayramı bu boşver :) etrafa bakınca rahatlıyorsun ama oh tertemiz diye :) hem kilo verdiriyor süpürge çekerken sicim sicim terledim birde koltuk yerlerini değiştirdim altındaki halıyı duzeltesiye canım cıktı eşim geldi 2dk da halletti ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?