Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese bol eksili gunler,temizlik yapanlara kolayliklar diliyorum malum temizlik grubu olduk birden

haydi bismillah deyip alintilarima geceyim
Temizlik diyor hala yaaa kız bitmedimi daha anaaam bende Yorgun'um valla evde temizlik fabrikada temizlik mahvoldum yeminle benimde bi perdeler kaldı
Bitmedi benim canim dun mutfak hali oturma odasi halisini sildim oldummm oldumm artik yatak odasi cocuk odasi oturma odasi ve mutfak perdeleri falan filan iste anlarsin bugun salon,mutfak balkonlar tuvalrt banyo yapilcak...

Kızlar camlardaydim ucmayayim teli yanıma almadım son iki cam bı balkon kaldı sonra perde asmaca

Kolay gelsin bacim

Mutfak dolapları ve bulaşık makinesi altını temizlersem bitecek sadece sil supur kalacak persembeye
Ben cekmicem firin mis bulasik makinasiymis daha gecen cektim walla bosa yorgunluk olur bana
Temizlik manyak çıktı bu takım
Aynen oyle ohh mis gibi hanimlariz kiz

Sorma canım ya yap yap bitmiyor sonbahar temizliğine de yapıyorum ikisi bı arada kisliklar yazlıklar derken kafayı siyirdim

Ooooo kiyafet isine girdiysen isin daha zorlasmistir bacim

Fırtına var afet uyarısı yapıldı ben hala cam balkon yıkıyorum

Eki Görüntüle 2038978
Aksam yemeğinde ton balığı ve salata yiyeceğim kızlar. Spor daha yapmadım bakalım sabah beri temizlikle ugrasiyorum hali bile sildim yuh bana içimdeki kakılmış iş başında.

Aynen benim de işim dolu bizimkiler gitti evde kardeşime kaldık 3 banyo fayansı beni bekliyor
Bayramda tekmisiniz canim

Yarın çocuklara bayramlık alacağız ertesi günü komple bir daha evi sil supur yaprak sarması yap kadayıf tatlısı elmalı turta sodalı kek yapacağım bitmez bu iş bitmezzz ben bittim iş bitmediiii
Uuuuu kiz hepsini birden nasil yapcan bayramlik isini niye son gunlere biraktin

Koku geldi havalandirmasindan kıvılcımlar çıktı hemen kapattım. Esim gelince içini açar yaparım o walk walk walk diyen kadını aç dedi :)) alem adam ya

Ben de sesini kıstım arka planda radyo viva doğancan dinledim favorimdir kendisi tavsiye ederim.
cook severim kendisini 1bucuk yillik dinleyicisiyim

Radyo dinlemeyi sevmiyorum ben zaten pek vaktimde yok zekirdek vardi bi ara
Hala var o

İlzanim dediği 4 takimliktan çıkıp temizlik takımı olduk ellerim catladi son iki halı koltuk takımı kaldı 12 kadar inşallah biter
Hali mahvediyo insani ya koltuk takimi yine neyse

Pogaca yerken aklina yarim paket sanayagi gelsin cok fazla yag koyuyolar yerken agzin elin fazlaca yag tadi kalir bu sirada spor yaparkenki acilarin aklina gelsin canim yavas yavs yemek istemiceksin zaten.

Selam kızlar
Çok yorgunum bende menümu yazayım
Sabah salçalı ekmek çay peynir zeytin
Öğle az makarna yoğurt
Akşam köfte sebzeli bulgur ayran
Kavun
Kahve
Spor bütün gün temizlik :)
Spor aynen herkesin oyle ama bugun ben ekstra yapicam insallah ya

Senin o sporunu uzun uzun yazisina bayiliyorum bu 30 karti yazsaydin sana kulfet olur tabi takiliyorum

Ellerim de deri kalmadi
Bende eldiven pek sevmem ama kimyasalllara elimi surmemeye calisigorum yazik kiz ellerimize

Ayni ben

Bitti canım işlerim bende bittim ama
Ohh ne guzel

Cok cok gecmis olsun bi salgin var sanirim cok duydum

Bende iki bebiş var canım eşimi bekliyorum alışveriş için mecbur ama şükür bugün toplarim evi yarın sil supur yaprağı sararim. Kadayifi sarar şerbetini dokerim kek çok kolay zaten elmalı turta zahmetli ama oğluşum istedi

Çok geçmiş olsun canım salgın olabilir kusma ve ishali varsa. Bizi haberdar et durumundan
Evet annem babam tatile gitti biz evdeyiz kardeşimle
61.1 kaç gündür kilo aynı kalmıştı kabız olmustum hala normale dönmedi aslında ama sınırı aştim çok şükür
Tebrikler canım harika sonuç
Selam kızlar nasılsınız ben yola çıktım gidiyorum izmire 30 ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun
Hayırlı yolculuklar ablacım senin de kutlu olsun

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
syns300 IA ❤200DK ❤-----
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤❤❤-----
aysglkskn❤❤MUAF❤❤-----
Mydestinyy❤❤❤❤-----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤ ❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy 200 IA ❤❤❤-----
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤-----
oburella❤❤150DK ❤-----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Teşekkür ederim canım bi gaza geldim ki yine. Moralim bozuluyodu düşmüyor artık diye, rahatladım.

Evlendiğimde yani 6 sene önce 50 kiloydum ,1 yıl dolduğunda 62 oldum sonra her yıl 1 kilo daha aldım. Hiç vermedim. Kabuk kırıldı sanırım.
Oh maşallah bundan sonrası çabuk gider 1 yılda aldıysan o kiloları :) çabuk aldığın çabuk gidiyor :) ben de aynı sorunu 72 kg yı gördüğümde yaşayacağım

Oh maşallah bundan sonrası çabuk gider 1 yılda aldıysan o kiloları :) çabuk aldığın çabuk gidiyor :) ben de aynı sorunu 72 kg yı gördüğümde yaşayacağım
1 yılda aldım ama oturdu kaldı kaç sene. Eskiden de iyi değildi 50 kilo çok azdı hasta gibi duruyodum ve vücut direncim inanılmaz düşüktü. Bayılıp dururdum kilo alınca biraz olsun güçlü hissettim vermeye uğraşmadım hiç. Şimdi de zaten dr kortizon verecek abartı kilom olmasın diye önden vereyim dedim. Ama hafif halimi özlemişim belli.

Kortizon ne içim alacaksın canım özel değilse

Kortizon ne içim alacaksın canım özel değilse
Ben sebepsiz düşükler yaşıyorum 4 kez hiç bi sebep yokken kaybettim bebeklerimi, kan pıhtılaşması vs yok hiç bi sorun yok.
Dr son çare hamile kalınca kortizon vereyim bağışıklık sistemini yok edelim bebek barinabilsin belki vücudun reddediyodur dedi. Ben de hem hamile kalmaya çalışıyorum hem kilo veriyorum ki kortizon etkileri hamilelikle birleşince psikolojim bozulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…