- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bitmedi benim canim dun mutfak hali oturma odasi halisini sildim oldummm oldumm artik yatak odasi cocuk odasi oturma odasi ve mutfak perdeleri falan filan iste anlarsin bugun salon,mutfak balkonlar tuvalrt banyo yapilcak...Temizlik diyor hala yaaa kız bitmedimi daha anaaam bende Yorgun'um valla evde temizlik fabrikada temizlik mahvoldum yeminle benimde bi perdeler kaldı
Kızlar camlardaydim ucmayayim teli yanıma almadım son iki cam bı balkon kaldı sonra perde asmaca
Ben cekmicem firin mis bulasik makinasiymis daha gecen cektim walla bosa yorgunluk olur banaMutfak dolapları ve bulaşık makinesi altını temizlersem bitecek sadece sil supur kalacak persembeye
Aynen oyle ohh mis gibi hanimlariz kizTemizlik manyak çıktı bu takım
Sorma canım ya yap yap bitmiyor sonbahar temizliğine de yapıyorum ikisi bı arada kisliklar yazlıklar derken kafayı siyirdim
Fırtına var afet uyarısı yapıldı ben hala cam balkon yıkıyorum
Eki Görüntüle 2038978
Aksam yemeğinde ton balığı ve salata yiyeceğim kızlar. Spor daha yapmadım bakalım sabah beri temizlikle ugrasiyorum hali bile sildim yuh bana içimdeki kakılmış iş başında.
Bayramda tekmisiniz canimAynen benim de işim dolu bizimkiler gitti evde kardeşime kaldık 3 banyo fayansı beni bekliyor
Uuuuu kiz hepsini birden nasil yapcan bayramlik isini niye son gunlere biraktinYarın çocuklara bayramlık alacağız ertesi günü komple bir daha evi sil supur yaprak sarması yap kadayıf tatlısı elmalı turta sodalı kek yapacağım bitmez bu iş bitmezzz ben bittim iş bitmediiii
Koku geldi havalandirmasindan kıvılcımlar çıktı hemen kapattım. Esim gelince içini açar yaparım o walk walk walk diyen kadını aç dedi :)) alem adam ya
Ben de sesini kıstım arka planda radyo viva doğancan dinledim favorimdir kendisi tavsiye ederim.
Hala var oRadyo dinlemeyi sevmiyorum benzaten pek vaktimde yok zekirdek vardi bi ara
Hali mahvediyo insani ya koltuk takimi yine neyseİlzanim dediği 4 takimliktan çıkıp temizlik takımı olduk ellerim catladi son iki halı koltuk takımı kaldı 12 kadar inşallah biter
Pogaca yerken aklina yarim paket sanayagi gelsin cok fazla yag koyuyolar yerken agzin elin fazlaca yag tadi kalir bu sirada spor yaparkenki acilarin aklina gelsin canim yavas yavs yemek istemiceksin zaten.Selam sabah cay 1 dilim ekmek az peynir salatluk yedim öğlen taze fasulye yogurt çoban salata
Aksam cay 1 kucuk pogaca
Hareket gun boyu aktiftim ama su tuketemedim su goturmeyi unutmusum cesme suyu icemiyorum.eve henuz geldim suan telafi ediyorum ama merak etmeyin
Spor aynen herkesin oyle ama bugun ben ekstra yapicam insallah yaSelam kızlar
Çok yorgunum bende menümu yazayım
Sabah salçalı ekmek çay peynir zeytin
Öğle az makarna yoğurt
Akşam köfte sebzeli bulgur ayran
Kavun
Kahve
Spor bütün gün temizlik :)
Yanlış anlamayın ama bu menüler nasıl ve ne zaman düzelecek? Yani aynı gün hem bulgur hem makarna ? Pide hem de 2 tane ? Poğaça hem de tümü? Bir poğaça 400 500 kcal yani bir günde yediklerinizin yarı kalorisi. Makarna bulgur zaten aynı gün gerçekten nasıl yeniyor anlamıyorum. Pide hadi 1 tane olsa tamam diyecektim 2 tane diyetinize hiç saygınız yok bayanlar.
Senin o sporunu uzun uzun yazisina bayiliyorum bu 30 karti yazsaydinBugun Menü B bilinmeyenkullaniciColorayzn
Sabah
yapamadım çocukla ugraşmaktan hazırlamıştım oysa yumurtamı haşlanmıştım eşim nöbetten geldi bana mı haşladın dedi bozmadım :) kendime koymaya üşendim yorgunluktan sporu akşam 20:40 gibi yaptım
Öğlen
5-6 sivri biber
1 domates
1 kk peynir
4 siyah zeytin
Ara
3 ince yarım dilim karpuz Tatlı krizimi atlattım
Akşam
2 domates
4 biber
5 zeytin
4 kaşık sulu yogurt
SU: 3 litre
Spor: 30 kart bolca ter atıldı :)
Bende eldiven pek sevmem ama kimyasalllara elimi surmemeye calisigorum yazik kiz ellerimizeEllerim de deri kalmadi
Ayni benBende su görmedimmi unutuyordum içmeyi su şişeleri var ondan edindim bir tane doldurup yanıma alıyorum 750ml alıyor bitiyor 2.yi derken 4.oluyor 3 litreye tamamlıyorum. Aklıma yemek geldikçe su içiyorum.İştahı kapatıyor. @gogo2405
Ohh ne guzelBitti canım işlerim bende bittim ama
Cok cok gecmis olsun bi salgin var sanirim cok duydumCok tesekkur ederim cok sukur iyi sayilir aslinda Allah beteri den korusun.. Yemek yemiyor kusma ve ishal vardi. Ilac vermisti doktor ama gecmedi dun gece tamamen yatirdi. Suan hastanedeyiz 3.serumu taktilar. Cok sukur bulantisi biraz azaldi sabah kahvaltisinda biseyler yiyebildi ve ishali de durdu. Simdilik hastanedeyiz bekliyoruz
Bende iki bebiş var canım eşimi bekliyorum alışveriş için mecbur ama şükür bugün toplarim evi yarın sil supur yaprağı sararim. Kadayifi sarar şerbetini dokerim kek çok kolay zaten elmalı turta zahmetli ama oğluşum istediHerkese bol eksili gunler,temizlik yapanlara kolayliklar diliyorum malum temizlik grubu olduk birden
haydi bismillah deyip alintilarima geceyim
Bitmedi benim canim dun mutfak hali oturma odasi halisini sildim oldummm oldumm artik yatak odasi cocuk odasi oturma odasi ve mutfak perdeleri falan filan iste anlarsin bugun salon,mutfak balkonlar tuvalrt banyo yapilcak...
Kolay gelsin bacim
Ben cekmicem firin mis bulasik makinasiymis daha gecen cektim walla bosa yorgunluk olur bana
Aynen oyle ohh mis gibi hanimlariz kiz
Ooooo kiyafet isine girdiysen isin daha zorlasmistir bacim
Bayramda tekmisiniz canim
Uuuuu kiz hepsini birden nasil yapcan bayramlik isini niye son gunlere biraktin
cook severim kendisini 1bucuk yillik dinleyicisiyim
Hala var o
Hali mahvediyo insani ya koltuk takimi yine neyse
Pogaca yerken aklina yarim paket sanayagi gelsin cok fazla yag koyuyolar yerken agzin elin fazlaca yag tadi kalir bu sirada spor yaparkenki acilarin aklina gelsin canim yavas yavs yemek istemiceksin zaten.
Spor aynen herkesin oyle ama bugun ben ekstra yapicam insallah ya
Senin o sporunu uzun uzun yazisina bayiliyorum bu 30 karti yazsaydinsana kulfet olur tabi takiliyorum
Bende eldiven pek sevmem ama kimyasalllara elimi surmemeye calisigorum yazik kiz ellerimize
Ayni ben
Ohh ne guzel
Cok cok gecmis olsun bi salgin var sanirim cok duydum
Maşallah canım cuma kactin sen
Gözüm kaldı kolonda keşke benim.de olsa öyle ama yok anam takıldım 61,9 gitmiyor inat etti
61.1 kaç gündür kilo aynı kalmıştı kabız olmustum hala normale dönmedi aslında ama sınırı aştim çok şükürMaşallah canım cuma kactin sen
Çok geçmiş olsun canım salgın olabilir kusma ve ishali varsa. Bizi haberdar et durumundanCok tesekkur ederim cok sukur iyi sayilir aslinda Allah beteri den korusun.. Yemek yemiyor kusma ve ishal vardi. Ilac vermisti doktor ama gecmedi dun gece tamamen yatirdi. Suan hastanedeyiz 3.serumu taktilar. Cok sukur bulantisi biraz azaldi sabah kahvaltisinda biseyler yiyebildi ve ishali de durdu. Simdilik hastanedeyiz bekliyoruz
Evet annem babam tatile gitti biz evdeyiz kardeşimleHerkese bol eksili gunler,temizlik yapanlara kolayliklar diliyorum malum temizlik grubu olduk birden
haydi bismillah deyip alintilarima geceyim
Bitmedi benim canim dun mutfak hali oturma odasi halisini sildim oldummm oldumm artik yatak odasi cocuk odasi oturma odasi ve mutfak perdeleri falan filan iste anlarsin bugun salon,mutfak balkonlar tuvalrt banyo yapilcak...
Kolay gelsin bacim
Ben cekmicem firin mis bulasik makinasiymis daha gecen cektim walla bosa yorgunluk olur bana
Aynen oyle ohh mis gibi hanimlariz kiz
Ooooo kiyafet isine girdiysen isin daha zorlasmistir bacim
Bayramda tekmisiniz canim
Uuuuu kiz hepsini birden nasil yapcan bayramlik isini niye son gunlere biraktin
cook severim kendisini 1bucuk yillik dinleyicisiyim
Hala var o
Hali mahvediyo insani ya koltuk takimi yine neyse
Pogaca yerken aklina yarim paket sanayagi gelsin cok fazla yag koyuyolar yerken agzin elin fazlaca yag tadi kalir bu sirada spor yaparkenki acilarin aklina gelsin canim yavas yavs yemek istemiceksin zaten.
Spor aynen herkesin oyle ama bugun ben ekstra yapicam insallah ya
Senin o sporunu uzun uzun yazisina bayiliyorum bu 30 karti yazsaydinsana kulfet olur tabi takiliyorum
Bende eldiven pek sevmem ama kimyasalllara elimi surmemeye calisigorum yazik kiz ellerimize
Ayni ben
Ohh ne guzel
Cok cok gecmis olsun bi salgin var sanirim cok duydum
Tebrikler canım harika sonuç61.1 kaç gündür kilo aynı kalmıştı kabız olmustum hala normale dönmedi aslında ama sınırı aştim çok şükür
Hayırlı yolculuklar ablacım senin de kutlu olsunSelam kızlar nasılsınız ben yola çıktım gidiyorum izmire 30 ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | - | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | - | - | - | - | - |
Teşekkür ederim canım bi gaza geldim ki yine. Moralim bozuluyodu düşmüyor artık diye, rahatladım.Çok geçmiş olsun canım salgın olabilir kusma ve ishali varsa. Bizi haberdar et durumundan
Evet annem babam tatile gitti biz evdeyiz kardeşimle
Tebrikler canım harika sonuç
Hayırlı yolculuklar ablacım senin de kutlu olsun
Uzun zamandır o kilo altına inmeditsenvücut kendini korumuşturTeşekkür ederim canım bi gaza geldim ki yine. Moralim bozuluyodu düşmüyor artık diye, rahatladım.
Evlendiğimde yani 6 sene önce 50 kiloydum ,1 yıl dolduğunda 62 oldum sonra her yıl 1 kilo daha aldım. Hiç vermedim. Kabuk kırıldı sanırım.Uzun zamandır o kilo altına inmeditsenvücut kendini korumuştur
Oh maşallah bundan sonrası çabuk gider 1 yılda aldıysan o kiloları :) çabuk aldığın çabuk gidiyor :) ben de aynı sorunu 72 kg yı gördüğümde yaşayacağımEvlendiğimde yani 6 sene önce 50 kiloydum ,1 yıl dolduğunda 62 oldum sonra her yıl 1 kilo daha aldım. Hiç vermedim. Kabuk kırıldı sanırım.
1 yılda aldım ama oturdu kaldı kaç sene. Eskiden de iyi değildi 50 kilo çok azdı hasta gibi duruyodum ve vücut direncim inanılmaz düşüktü. Bayılıp dururdum kilo alınca biraz olsun güçlü hissettim vermeye uğraşmadım hiç. Şimdi de zaten dr kortizon verecek abartı kilom olmasın diye önden vereyim dedim. Ama hafif halimi özlemişim belli.Oh maşallah bundan sonrası çabuk gider 1 yılda aldıysan o kiloları :) çabuk aldığın çabuk gidiyor :) ben de aynı sorunu 72 kg yı gördüğümde yaşayacağım
Kortizon ne içim alacaksın canım özel değilse1 yılda aldım ama oturdu kaldı kaç sene. Eskiden de iyi değildi 50 kilo çok azdı hasta gibi duruyodum ve vücut direncim inanılmaz düşüktü. Bayılıp dururdum kilo alınca biraz olsun güçlü hissettim vermeye uğraşmadım hiç. Şimdi de zaten dr kortizon verecek abartı kilom olmasın diye önden vereyim dedim. Ama hafif halimi özlemişim belli.
Ben sebepsiz düşükler yaşıyorum 4 kez hiç bi sebep yokken kaybettim bebeklerimi, kan pıhtılaşması vs yok hiç bi sorun yok.Kortizon ne içim alacaksın canım özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?