- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bı halam gelse bu hafta sabit olmaya bile uzulmem inan çok pis sistimAynen pes ettik mi tekrar tartıda eski kilolar eski biz :) ama spora diyete devam.
Zaten yardım etseler böyle olmaz canım ben araya sonbahar islerinide soktum salak gibi o yüzden böyle oldu bulaşık makinası nin altına kadar temizledim telledim kezzapla bütün tencere tava tellendi eller gitti
Ben eldivenle yapamıyorum ama kezzap çok yaktı bu defaBulaşık makinası dolap fırın altı dolaplar kapılar pencereler tuvalet banyo evdeki eşyaları silelim derken aynen olan ellere oluyor benim eldiven delinmişti attım yenisini alamadım hava kötü çıkamadım çocukla.
Kuzum sabah hiçbir şey yiyemezsen ağzına bir meyve at o bile yeter :)Bugun Menü B bilinmeyenkullaniciColorayzn
Sabah
yapamadım çocukla ugraşmaktan hazırlamıştım oysa yumurtamı haşlanmıştım eşim nöbetten geldi bana mı haşladın dedi bozmadım :) kendime koymaya üşendim yorgunluktan sporu akşam 20:40 gibi yaptım
Öğlen
5-6 sivri biber
1 domates
1 kk peynir
4 siyah zeytin
Ara
3 ince yarım dilim karpuz Tatlı krizimi atlattım
Akşam
2 domates
4 biber
5 zeytin
4 kaşık sulu yogurt
SU: 3 litre
Spor: 30 kart bolca ter atıldı :)
Sen inersin cumayaBenim gitmiyor canım o kilo bu hafta kaldı sabit artı yüz iki yüz geliyor iniyor sonra tekrar bende bişey anlamadım
Abla elbise harika eminim çok yakışırIyı geceler kızlar. Bugün annemle yine çarşıya çıktık bu defa bana elbise baktık birkaç tane denedim bir tanesine karar verdim çok hoş durdu fotoğrafını ekliyorum şimdi. 42 beden denedim ama 40 alacağım.
Eki Görüntüle 2039174
Evet cidden önceden her hafta ödül yapardın kendine artık onu da bıraktınKendi adima konusayim.eskiye nazaran iyi gidiyorum bir aydir falan insallah hayirlisiyla mezun da olurum en kisa zamanda
Işte duymak iatediğim cümlelerColorayzn inşallah ama kaptanımız olarak devamlı buralarda olcaksın dimi :) özletmeyin motivasyonumuzu düşürmeyin B bilinmeyenkullanici ile ceza kesinki kaçamaklar yapılmasın.
Aynen insan spor yapınca iyi uyuyor normalde ben yatağa girince 2 saat kesin uyuyamam son 1 2 aydır çok güzel uyuyorumYatıyorum canım ben bizimki erkenden kalkıyor benden önce evi şöyle bir geziyor oyuncak sesine kalkıyorum tepemden atlayıp inmiş yataktan ruhum duymamış agır spor yaptıgımdan beri güzel uyuyorum kız gece aglayıp uyanmadıgı sürece.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | 200 IA ❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | - | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | - | - | - | - | - |
Evde değildim cnm kepek ekmekyoktu ondan yedim oğlende 2 dilim di çok gozukmemişti bana ama çokmuş...Aksamı hafif yaptığın için pide eyvallah ama yeme şu eti formlari canım 200 kalori en dandigi onun yerine ye yumurtani ekmeği peyniri
Yani bak şöyle 2 dilim çok deüil ama sen böyle şeyleri tüketmeyerek tadını unutmalısın ki hedefine ilerleyebilesin tadını unutmadığın şeyi canın hep çeker. Hadi göz hakkı 1 ısırık 2 ısırık onlara müsaademiz var tabi ki İnsanız hepimiz irademiz bir yere kadar. Ama bak sana şöyle diiym önceden haftada 2 veya 3 kez lahmacun yerdim şu an tadını hatırlamıyorum ve bundan mutluyum bu arada pide 2 dilimse cezanı azaltıyorum 2 pide yazınca dilim olduğunu düşünmedimEvde değildim cnm kepek ekmekyoktu ondan yedim oğlende 2 dilim di çok gozukmemişti bana ama çokmuş...
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 100 IA ❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | 200 IA ❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | - | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | - | - | - | - | - |
Haklısın yemeyince alışıyor insan yarın sana guzelll bir menü yazıcam:)))Yani bak şöyle 2 dilim çok deüil ama sen böyle şeyleri tüketmeyerek tadını unutmalısın ki hedefine ilerleyebilesin tadını unutmadığın şeyi canın hep çeker. Hadi göz hakkı 1 ısırık 2 ısırık onlara müsaademiz var tabi ki İnsanız hepimiz irademiz bir yere kadar. Ama bak sana şöyle diiym önceden haftada 2 veya 3 kez lahmacun yerdim şu an tadını hatırlamıyorum ve bundan mutluyum bu arada pide 2 dilimse cezanı azaltıyorum 2 pide yazınca dilim olduğunu düşünmedim
Yanlış anlama beni lütfen ben bu takım sayesinde ne yiyip yememem gerektiğini öğrendim ve çok mutluyum ondan sizlere de böyle diyorum çikolata günde 1 parça bitter yiyebilirsin sağlık için de iyiymiş :)Haklısın yemeyince alışıyor insan yarın sana guzelll bir menü yazıcam:)))
İki pide yiyemem kız zaten diyette olupta eskiden bişey yemesem bile aramazdım ama 4 5 çikolata yerdim uzun zamandır almıyorum canımın istemesi de kalmadı haklısın
Yok canım yanlış anlamam bende öğreniyorum hatta o kadar spor yapıyorsun imreniyorum bende yapıyım diyeYanlış anlama beni lütfen ben bu takım sayesinde ne yiyip yememem gerektiğini öğrendim ve çok mutluyum ondan sizlere de böyle diyorum çikolata günde 1 parça bitter yiyebilirsin sağlık için de iyiymiş :)
Günaydın canım ben de spor olayını başladığımda haftada 3 gün yürüyüştü ve 30 dakika bile değildi zamanla arttı. Hatta bir ara günde 4 5 saati bulunca kızdı burdakiler şişersin diye azalttım :)Yok canım yanlış anlamam bende öğreniyorum hatta o kadar spor yapıyorsun imreniyorum bende yapıyım diye
Colorayzn inşallah ama kaptanımız olarak devamlı buralarda olcaksın dimi :) özletmeyin motivasyonumuzu düşürmeyin B bilinmeyenkullanici ile ceza kesinki kaçamaklar yapılmasın.
Geçmiş olsun neyi var
Cok tesekkur ederim cok sukur iyi sayilir aslinda Allah beteri den korusun.. Yemek yemiyor kusma ve ishal vardi. Ilac vermisti doktor ama gecmedi dun gece tamamen yatirdi. Suan hastanedeyiz 3.serumu taktilar. Cok sukur bulantisi biraz azaldi sabah kahvaltisinda biseyler yiyebildi ve ishali de durdu. Simdilik hastanedeyiz bekliyoruzCanım yakaladı mı fare
Canım geçmiş olsun ciddi bir şey mi
Ama kızlar böylr olmaz ki yiyip yiyip ceza var mı cezaya razıyım demek cezanın amacı sizi caydırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?