Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yatıyorum canım ben bizimki erkenden kalkıyor benden önce evi şöyle bir geziyor oyuncak sesine kalkıyorum tepemden atlayıp inmiş yataktan ruhum duymamış agır spor yaptıgımdan beri güzel uyuyorum kız gece aglayıp uyanmadıgı sürece.

Zaten yardım etseler böyle olmaz canım ben araya sonbahar islerinide soktum salak gibi o yüzden böyle oldu bulaşık makinası nin altına kadar temizledim telledim kezzapla bütün tencere tava tellendi eller gitti

Bulaşık makinası dolap fırın altı dolaplar kapılar pencereler tuvalet banyo evdeki eşyaları silelim derken aynen olan ellere oluyor benim eldiven delinmişti attım yenisini alamadım hava kötü çıkamadım çocukla.

Ben eldivenle yapamıyorum ama kezzap çok yaktı bu defa

Kuzum sabah hiçbir şey yiyemezsen ağzına bir meyve at o bile yeter :)
Benim gitmiyor canım o kilo bu hafta kaldı sabit artı yüz iki yüz geliyor iniyor sonra tekrar bende bişey anlamadım
Sen inersin cumaya
Abla elbise harika eminim çok yakışır
Kendi adima konusayim.eskiye nazaran iyi gidiyorum bir aydir falan insallah hayirlisiyla mezun da olurum en kisa zamanda
Evet cidden önceden her hafta ödül yapardın kendine artık onu da bıraktın
Colorayzn inşallah ama kaptanımız olarak devamlı buralarda olcaksın dimi :) özletmeyin motivasyonumuzu düşürmeyin B bilinmeyenkullanici ile ceza kesinki kaçamaklar yapılmasın.
Işte duymak iatediğim cümleler çok kaçamak oluyor o yüzden çok ceza kesiyor millet kaçacak
Aynen insan spor yapınca iyi uyuyor normalde ben yatağa girince 2 saat kesin uyuyamam son 1 2 aydır çok güzel uyuyorum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
syns300 IA ❤200DK ❤-----
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤------
aysglkskn❤❤------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤ ❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy 200 IA ❤------
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤-----
oburella❤❤150DK ❤-----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Evde değildim cnm kepek ekmekyoktu ondan yedim oğlende 2 dilim di çok gozukmemişti bana ama çokmuş...
Yani bak şöyle 2 dilim çok deüil ama sen böyle şeyleri tüketmeyerek tadını unutmalısın ki hedefine ilerleyebilesin tadını unutmadığın şeyi canın hep çeker. Hadi göz hakkı 1 ısırık 2 ısırık onlara müsaademiz var tabi ki İnsanız hepimiz irademiz bir yere kadar. Ama bak sana şöyle diiym önceden haftada 2 veya 3 kez lahmacun yerdim şu an tadını hatırlamıyorum ve bundan mutluyum bu arada pide 2 dilimse cezanı azaltıyorum 2 pide yazınca dilim olduğunu düşünmedim

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
syns300 IA ❤100 IA ❤-----
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤------
aysglkskn❤❤------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤ ❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy 200 IA ❤------
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤-----
oburella❤❤150DK ❤-----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Haklısın yemeyince alışıyor insan yarın sana guzelll bir menü yazıcam:)))
İki pide yiyemem kız zaten diyette olupta eskiden bişey yemesem bile aramazdım ama 4 5 çikolata yerdim uzun zamandır almıyorum canımın istemesi de kalmadı haklısın

Yanlış anlama beni lütfen ben bu takım sayesinde ne yiyip yememem gerektiğini öğrendim ve çok mutluyum ondan sizlere de böyle diyorum çikolata günde 1 parça bitter yiyebilirsin sağlık için de iyiymiş :)

Yanlış anlama beni lütfen ben bu takım sayesinde ne yiyip yememem gerektiğini öğrendim ve çok mutluyum ondan sizlere de böyle diyorum çikolata günde 1 parça bitter yiyebilirsin sağlık için de iyiymiş :)
Yok canım yanlış anlamam bende öğreniyorum hatta o kadar spor yapıyorsun imreniyorum bende yapıyım diye

Yok canım yanlış anlamam bende öğreniyorum hatta o kadar spor yapıyorsun imreniyorum bende yapıyım diye
Günaydın canım ben de spor olayını başladığımda haftada 3 gün yürüyüştü ve 30 dakika bile değildi zamanla arttı. Hatta bir ara günde 4 5 saati bulunca kızdı burdakiler şişersin diye azalttım :)

Geçmiş olsun neyi var

Canım yakaladı mı fare

Canım geçmiş olsun ciddi bir şey mi

Ama kızlar böylr olmaz ki yiyip yiyip ceza var mı cezaya razıyım demek cezanın amacı sizi caydırmak
Cok tesekkur ederim cok sukur iyi sayilir aslinda Allah beteri den korusun.. Yemek yemiyor kusma ve ishal vardi. Ilac vermisti doktor ama gecmedi dun gece tamamen yatirdi. Suan hastanedeyiz 3.serumu taktilar. Cok sukur bulantisi biraz azaldi sabah kahvaltisinda biseyler yiyebildi ve ishali de durdu. Simdilik hastanedeyiz bekliyoruz

Kızlar kusura bakmayın netim bitti dün paylaşacağım menu

Dün
Sabah
1 dilim ekmek
Menemen küçük kase
KK peynir
2 tane zeytin

Öğle akşam bir
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık mantar
1 küçük kase yoğurt

Su 2 lt
2 bardak yesilcay
Egzersiz 6 km yürüyüş

B bilinmeyenkullanici Colorayzn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…