Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
Sabah eti form peynir domates
Az yumurta
Ara
Soda
Öğlen
2 peynirli pide çay
Ara Türk kahvesi
Akşam
2 bardak chia lı ayran
Su 2 lt
Spor yapmadım ama çok dolaştım iş yaptım

Selam kızlar
Çok yorgunum bende menümu yazayım
Sabah salçalı ekmek çay peynir zeytin
Öğle az makarna yoğurt
Akşam köfte sebzeli bulgur ayran
Kavun
Kahve
Spor bütün gün temizlik :)

Yanlış anlamayın ama bu menüler nasıl ve ne zaman düzelecek? Yani aynı gün hem bulgur hem makarna ? Pide hem de 2 tane ? Poğaça hem de tümü? Bir poğaça 400 500 kcal yani bir günde yediklerinizin yarı kalorisi. Makarna bulgur zaten aynı gün gerçekten nasıl yeniyor anlamıyorum. Pide hadi 1 tane olsa tamam diyecektim 2 tane diyetinize hiç saygınız yok bayanlar.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
syns300 IA ❤200DK ❤-----
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405❤❤------
isimsiz965❤❤------
aysglkskn❤❤------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
aseeel-------
thesquatgirl❤❤ ------
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy 200 IA ❤------
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤-----
oburella❤❤150DK ❤-----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Pazartesi menüm
Sabah 1fincan yesil cay bir tatli kasigi bal
Bir dilim kepek ekmek
Haslanms yumurta beyaz peynir dört zeytin salatalik domates
Öğle
Salata icerisine bir bardak haslanms nohut bir kase yogurt bir dilim kepek ekmek
Aksam bir kase mercimek corbasi
Patlican kavurma 5 yemek kasigi
Salata zeytin yagli limonlu
Bir dilim kepek ekmegi
Bir saatten fazla yürüyüş 30 mekik 200 ip atlama 3 lt su iki fincan bitki cayi karşk

Bugün kü menüm
Sabah
Acık cay bir fincan
Iki dilim kepek ekmek arasi beyaz peynili domatesli tost
Ögle
Bir kase cacik iki galete bir elma iki incir
Aksam
Bir kase karayemis
Bir kase mercimek corbasi bir dilim kepek ekmeği(meyveli gün oldu:))
Sabah 40dk yürüyş 2 lt su

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
syns300 IA ❤200DK ❤-----
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405❤❤------
isimsiz965❤❤------
aysglkskn❤❤------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤ ------
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy 200 IA ❤------
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤-----
oburella❤❤150DK ❤-----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Naslsn bayram arefesinden biraz yoğunlk bakamamalar ondan bayramda nasl olcak acep:)
Iyiyim canım sen nasılsın ? Cuma tartı yok sanırım haftaya olacak tartı bildirimi herkes kaçamak da yapar zaten ben kendi adıma konuşayım yapmayacağım kaçamak

Maşallah ne güzel menün bide hareketler bende degişklk yapmam lazm yüryüşe alstı vcut galiba cok az gidiyom

Iyiyim canım sen nasılsın ? Cuma tartı yok sanırım haftaya olacak tartı bildirimi herkes kaçamak da yapar zaten ben kendi adıma konuşayım yapmayacağım kaçamak
Eyvah eyvah artş olmasakda bende cok severim bayramda ikramlklar falan:)iki haftada iki kilo gitse ne gzel olurdu

Maşallah ne güzel menün bide hareketler bende degişklk yapmam lazm yüryüşe alstı vcut galiba cok az gidiyom
Teşekkürler :) 30 day fit diye bir telefon programını uyguluyorum tavsiye ederim

Eyvah eyvah artş olmasakda bende cok severim bayramda ikramlklar falan:)iki haftada iki kilo gitse ne gzel olurdu
Valla isteyenden gider 2 kg benim hedefim 2 haftada 3 kg olur da sanırım bir aksilik olmazsa reglym şu an

Bugun Menü B bilinmeyenkullanici Colorayzn

Sabah
yapamadım çocukla ugraşmaktan hazırlamıştım oysa yumurtamı haşlanmıştım eşim nöbetten geldi bana mı haşladın dedi bozmadım :) kendime koymaya üşendim yorgunluktan sporu akşam 20:40 gibi yaptım

Öğlen
5-6 sivri biber
1 domates
1 kk peynir
4 siyah zeytin

Ara
3 ince yarım dilim karpuz Tatlı krizimi atlattım

Akşam
2 domates
4 biber
5 zeytin
4 kaşık sulu yogurt

SU: 3 litre

Spor: 30 kart bolca ter atıldı :)

Teşekkürler :) 30 day fit diye bir telefon programını uyguluyorum tavsiye ederim

Valla isteyenden gider 2 kg benim hedefim 2 haftada 3 kg olur da sanırım bir aksilik olmazsa reglym şu an
Benim gitmiyor canım o kilo bu hafta kaldı sabit artı yüz iki yüz geliyor iniyor sonra tekrar bende bişey anlamadım

Canım sabah erkenden ağzına bişey at ki meto uykudan uyansın

Uyandiktan sonra en gec 1 saat icinde kahvaltiya oturulmaliymis metabolizma acisindan :)
Ac birakma kitlersin vucudunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…