Bana da koy şekersiz dertlendim.Bı kahve yaptım içeceğim
Gel canım gel oturup kahve içmeyi özledim iş güç derken iciyim ütü var yapılacak onu da yapayım eşimi arayıp sonra alışveriş o mağaza senin bu mağaza benim gezeceğiz zaman bulursam sahilde yürüyüş planlarim varBana da koy şekersiz dertlendim.
Benim amcamın gelinide aynı durumdaydı 5 yıl bekledi ondada hiç bir sorun yoktu sonunda Ankara'da bı doktor buldular aylık bı iğne verdi iki kızı var şimdi iğne 2000 TL iydi amaBen sebepsiz düşükler yaşıyorum 4 kez hiç bi sebep yokken kaybettim bebeklerimi, kan pıhtılaşması vs yok hiç bi sorun yok.
Dr son çare hamile kalınca kortizon vereyim bağışıklık sistemini yok edelim bebek barinabilsin belki vücudun reddediyodur dedi. Ben de hem hamile kalmaya çalışıyorum hem kilo veriyorum ki kortizon etkileri hamilelikle birleşince psikolojim bozulmasın.
O iğneyi ben son 3 hamileligimde yaptirdim. Yok olmuyo ne ankara kaldı gitmedik Prof. Ne kayseri ne istanbul.Benim amcamın gelinide aynı durumdaydı 5 yıl bekledi ondada hiç bir sorun yoktu sonunda Ankara'da bı doktor buldular aylık bı iğne verdi iki kızı var şimdi iğne 2000 TL iydi ama
Bende istiyorummmn:)))))Bı kahve yaptım içeceğim
Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen sebepsiz düşükler yaşıyorum 4 kez hiç bi sebep yokken kaybettim bebeklerimi, kan pıhtılaşması vs yok hiç bi sorun yok.
Dr son çare hamile kalınca kortizon vereyim bağışıklık sistemini yok edelim bebek barinabilsin belki vücudun reddediyodur dedi. Ben de hem hamile kalmaya çalışıyorum hem kilo veriyorum ki kortizon etkileri hamilelikle birleşince psikolojim bozulmasın.
Canım yiyecek ekmekleri yokmuş malesef bu dünyada. Elbet Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder sabIR biraz daha. Bizim burada gürgan klinik var (ankara) adam dünyaca ünlü bir doktor oraya gittiniz mi?O iğneyi ben son 3 hamileligimde yaptirdim. Yok olmuyo ne ankara kaldı gitmedik Prof. Ne kayseri ne istanbul.
Hacılar hocalar bile düşün yani.
Her dr hadi git hamile kal gel dedi yine husran.
Şimdi yeni yontem denenmemiş bişey olunca azcık heveslendim çok değil ama.
İnşallah olur canım hayırlısıyla inşallah şu an ben korkudan üç buçuk atiyordum sen öyle diyince dedim varsa da Allah im böyle nasip etmiş demektir dedim kafaya takmayacagim artık Rabbim in bir bildiği vardır elbette diyip uzulmeyecegimO iğneyi ben son 3 hamileligimde yaptirdim. Yok olmuyo ne ankara kaldı gitmedik Prof. Ne kayseri ne istanbul.
Hacılar hocalar bile düşün yani.
Her dr hadi git hamile kal gel dedi yine husran.
Şimdi yeni yontem denenmemiş bişey olunca azcık heveslendim çok değil ama.
Gel canım istedigin kahve olsun kuzumBende istiyorummmn:)))))
Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ankarada kaan aydosa gittik tetkik için sorun yok git hamile kal dedi bu yıl. 3 yıl önce de gata ya sevk etmişlerdi iyice incelemislerdi sorun yok git hamile kal demişlerdi. En azından hamile kalabiliyorum.Canım yiyecek ekmekleri yokmuş malesef bu dünyada. Elbet Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder sabIR biraz daha. Bizim burada gürgan klinik var (ankara) adam dünyaca ünlü bir doktor oraya gittiniz mi?
Oda senin gibiydi canım 5 düşük yaptı 4 aylık olunca düşüyordu hepAnkarada kaan aydosa gittik tetkik için sorun yok git hamile kal dedi bu yıl. 3 yıl önce de gata ya sevk etmişlerdi iyice incelemislerdi sorun yok git hamile kal demişlerdi. En azından hamile kalabiliyorum.
Elbet birisi kalacak vücudunda dediğin gibi hamile kalabiliyorsun hem olmuyor diye strese girmek de çok çok büyük etken insan vazgeçtiği beklemediği sırada kavuşuyor geneldeAnkarada kaan aydosa gittik tetkik için sorun yok git hamile kal dedi bu yıl. 3 yıl önce de gata ya sevk etmişlerdi iyice incelemislerdi sorun yok git hamile kal demişlerdi. En azından hamile kalabiliyorum.
Allah gönlündekini sana hayırlı eylesin canimEğer iki üç gün daha halam gelmezse test alıp yapacağım benim için hayırlısı ne ise o olsun diye dua edin emii
Allah hayırlısını versin sonuçta ilerde iyi ki doğurmuşum diyeceksin nerden geldin sen demeyeceksin öyle düşün :) annem de kardeşimi doğurmayı düşünmüyormuş sürpriz olmuş şimdi iyi ki var yani evlat sonuçta :)Eğer iki üç gün daha halam gelmezse test alıp yapacağım benim için hayırlısı ne ise o olsun diye dua edin emii
Son hamileligimde çok rahattım aslında kalp atışı da duyulunca Ohh dedim bu kez oldu. 1 hafta sonra minik bi kanama ve şok.Elbet birisi kalacak vücudunda dediğin gibi hamile kalabiliyorsun hem olmuyor diye strese girmek de çok çok büyük etken insan vazgeçtiği beklemediği sırada kavuşuyor genelde
Etrafı boşver canım dün akşam eşime dedim hamile olabilirim etraf ne der dedim daha çocuğum 6 aylik olmadı dedim o dedi Allah in verdiğine razı değil misin dedi öyle bı zoruma gitti ki anlatamam Allah'ın bir bildiği vardır canım zamanı gelince sen istemesen bile oluyorSon hamileligimde çok rahattım aslında kalp atışı da duyulunca Ohh dedim bu kez oldu. 1 hafta sonra minik bi kanama ve şok.
Hiç ağlamadım kürtaja girene kadar ama narkozu zor yaptılar sinir krizi geçirdim. Sonra yine hiçbişey olmamış gibi davrandım. Etrafın duyması en kötüsü yoksa ben normal hayatıma devam ederim. Anneler vs acidikca daha kötü oluyorum.
Son hamileligimde çok rahattım aslında kalp atışı da duyulunca Ohh dedim bu kez oldu. 1 hafta sonra minik bi kanama ve şok.
Hiç ağlamadım kürtaja girene kadar ama narkozu zor yaptılar sinir krizi geçirdim. Sonra yine hiçbişey olmamış gibi davrandım. Etrafın duyması en kötüsü yoksa ben normal hayatıma devam ederim. Anneler vs acidikca daha kötü oluyorum.
Yaa ben bosuna basta bismillah cekmedim
Anladim canim allah isini rast getirsin magazaya girdin mi şak diye bul emi cicileri kac yasinda bücürlerBende iki bebiş var canım eşimi bekliyorum alışveriş için mecbur ama şükür bugün toplarim evi yarın sil supur yaprağı sararim. Kadayifi sarar şerbetini dokerim kek çok kolay zaten elmalı turta zahmetli ama oğluşum istedi
5 li rakam gormek cok guzel hadi boyle dewam insallahh61.1 kaç gündür kilo aynı kalmıştı kabız olmustum hala normale dönmedi aslında ama sınırı aştim çok şükür
Colorum arkadas bizim memlekete geliyomus tatile kacalim biz bu sehirden yer bitirir burayiSelam kızlar nasılsınız ben yola çıktım gidiyorum izmire 30 ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun
Evlendiğimde yani 6 sene önce 50 kiloydum ,1 yıl dolduğunda 62 oldum sonra her yıl 1 kilo daha aldım. Hiç vermedim. Kabuk kırıldı sanırım.
Bı kahve yaptım içeceğim
Caanım allah gonlune gore versin vakti saati tez etsin hayirlisiyla gelsin girsin kucaginiza insallah muvarek gunler geliyor arefe gunu insallah dua edicem sanaBen sebepsiz düşükler yaşıyorum 4 kez hiç bi sebep yokken kaybettim bebeklerimi, kan pıhtılaşması vs yok hiç bi sorun yok.
Kız senin kucugu 6 aylik kiz mi erkek mi buyugu erkek sanirim demiEğer iki üç gün daha halam gelmezse test alıp yapacağım benim için hayırlısı ne ise o olsun diye dua edin emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?