Listede miydin peki :)Mesajlarma baktım da profilim de 2016 Kasım da en son çok teşekkürler bu arada cnm çok mutlu oldum
Valla hatırlamıyorumListede miydin peki :)
Bakalim bii :)
Bakicam cnim vericez beraber insallah dert etme sen diyetine ve sporuna sadik olursan hiiic sorunsuz vericeksin zaten :)Kendimi hiç bu kadar çirkin hissetmemistim. Ozguvenim 0... eşinden
Valla hatırlamıyorum
Listeye girmemissin bu sebepten ilk sayfayi okuman gerekiyor ve katilim formunu doldurmalisinn :)Kendimi hiç bu kadar çirkin hissetmemistim. Ozguvenim 0... eşinden
Valla hatırlamıyorum
Hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Herkese iyi akşamlar
Bende bu takimdaydim ve hamile olduğum için devam edemedim size bildirdim mi hatırlamıyorum ama..
Şimdi doğum yaptım 1 buçuk ay oldu burda en son 75 kg mısım şimdi maalesef 83 um galiba tartım bozuk tam emin değilim. Hiç bi kıyafetim olmuyor ve desteğe ihtiyacım var tekrar aranıza katılmak istiyorum. Kesin 15 kg vermek istiyorum.. tekrar aranıza katılabilir miyim acaba
Ben o yuzden bugun süpürmedim nasılsa yarına aynı olacak diye sabah kv gidilecek 7 buçukta gelince kurban gelir artık ne zaman yaparsam:)Kirkladim ben ama oğlum.sag olsun yeniden batırıyor suan
Tamam cnm çok teşekkürlerListeye girmemissin bu sebepten ilk sayfayi okuman gerekiyor ve katilim formunu doldurmalisinn :)
amin allah razı olsun cnmHoşgeldin canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Formu doldurup burda mi paylasicamListeye girmemissin bu sebepten ilk sayfayi okuman gerekiyor ve katilim formunu doldurmalisinn :)
Afiyet olsun cnm :)Menum
Sabah kepekli ekmekten tost
Salatalık
Ara şeftali
Öğlen bir kase chia lı yoğurt
Ara
Elma yarım
Beş gibi bir kumuk tatlı yedim tadına baktım bakmasam da olurmuş sevmedim pek ha bide galeta yedim diğer pastalardan yemiyim diye
Su 2 olmuştur
Yeşil çaylı içecegimi de içtim
Spor yapamadım temizlik yaptım hep
Lesli yapmaya çalıştım ütü yaparken kızım durmadı yarım kaldı
Evet canım burada paylasacaksinFormu doldurup burda mi paylasicam
Hoşgeldin hem.emzirip hem diyet yapan bı annede benim burada vereceğiz hep beraberFormu doldurup burda mi paylasicam
Herkese iyi akşamlar
Bende bu takimdaydim ve hamile olduğum için devam edemedim size bildirdim mi hatırlamıyorum ama..
Şimdi doğum yaptım 1 buçuk ay oldu burda en son 75 kg mısım şimdi maalesef 83 um galiba tartım bozuk tam emin değilim. Hiç bi kıyafetim olmuyor ve desteğe ihtiyacım var tekrar aranıza katılmak istiyorum. Kesin 15 kg vermek istiyorum.. tekrar aranıza katılabilir miyim acaba
Evet canim :)Formu doldurup burda mi paylasicam
Evet ekmeksiz ama izmiriniz kokoreçini beğenmedim hiç güzel yapamıyorlarBenimde canim kokorec istiyoooorr ekmeksiz mi yiyosun nasi yiyosun oyle
Geleydin bizim.burda var senelerin kokoreccisii bir numara :)Evet ekmeksiz ama izmiriniz kokoreçini beğenmedim hiç güzel yapamıyorlar
Kokorec her yerden.yinmezEvet ekmeksiz ama izmiriniz kokoreçini beğenmedim hiç güzel yapamıyorlar
Koca koca kestiler önüme koydular ne sizin tarafta yedik işteee biğenmediiiimm siz beli Bursa da yiyin önce mumla ararsınız İzmir'deKokorec her yerden.yinmez
İlk başladıgında kaç kiloydun canım ?Tok karnına 83.9 :) geçen cuma 85.0 :)) çok çok uzun zamandır bu kiloyu görmedim 2015 ocakta sanırım en son bu kilolardaydım
Eki Görüntüle 2039562
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?