Benimde canim kokorec istiyoooorr ekmeksiz mi yiyosun nasi yiyosun oyleÇok yorucu bir gündü kızlar yoruldum gezmekten
Sabah
Dukan Krep bir yumurta peynir
Öğlen ve akşam bir kahvaltıyı çok geç yaptım
Kokoreç bir ayran
Spor 4.5 km yürüyüş
Çok az içtim içerim yatana kadar
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
onlari sordum kiz zatenBen anlamadım ya çocuklar a aldım ancak
Camasir isini ben iki gun 6 7 makina calistirdim bitti hallletim dedim bugun simdi iki makina attim ne bitmez camasir yaŞimdi sil supur yapacağım ardından yaprak saracagim çamaşır 3 sepet yıkanacak utulenecek
Bı ton isim var ama halim yok
Masallah marta kadar kacamaksiz super bi iradeYa ben de yapacaktım kaçamak vazgeçtim doğum günüm martta o güne kadar kaçamak yok inşallah
anladim canim cok yorulmusun sen dinlen dicem bayram geldi.Yok canimm dun kina vardi ya topuklu giymeye cok aliskin degilim hem onlar hemde butun gece oynadim desem.yeri eve geldim bulasik yikadim yoruldum cok.sabah ceset gibi kalktim.ama.naptimm durmak yok devam.bende bugun soyle bir temizlik yaptim evimde mis oldu.tartimda guldu bana sabah wcsiz 76.2 ciktimm demin tekrar tartildim kesin 75leri gordummmm :)))
Moral bozmakkk yooookk vucut direniyor biz dewam edicez surekli tikir tikir gitmicek tabikiBen takılı kaldım canim gitmiyor gidecek gibi de durmuyor
Menun cok guzel canim afiyet olsunMenummmm
Kahvalti
1haslanmis yumurta
Kk suzme peynir
1dilim tb ekmegi
3dilim domates
Yarim kucuk salatalik
2bardak cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
2dilim bitter
Aksam
6yk taze fasulye
3yk kekikli yogurt
Su
1.5lt su
Spor
Temizlik sayilirmi bilmem kuzu B bilinmeyenkullanici
Ama eve donunce leslie yapmaya calisacagim
Nereleri gezdin kizÇok yorucu bir gündü kızlar yoruldum gezmekten
Sabah
Dukan Krep bir yumurta peynir
Öğlen ve akşam bir kahvaltıyı çok geç yaptım
Kokoreç bir ayran
Spor 4.5 km yürüyüş
Çok az içtim içerim yatana kadar
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Ekmekli ekmeksiz hic sevmemBenimde canim kokorec istiyoooorr ekmeksiz mi yiyosun nasi yiyosun oyle
Ooo cidden yapmayacak mısın çok mutlu oldum hadi kız Haftayaya kadar 1.5 kg gitsin ne dersinonlari sordum kiz zaten
Camasir isini ben iki gun 6 7 makina calistirdim bitti hallletim dedim bugun simdi iki makina attim ne bitmez camasir ya
Midye tatlisi yaptim bende
Masallah marta kadar kacamaksiz super bi iradeKız sana soz veriyorum bu bayram bnde hic kacamak yapmicam soooz soooz söz
anladim canim cok yorulmusun sen dinlen dicem bayram geldi.
Kilolarimiz cok yakim cuma insallah bende 75 i gorebilirm cok istiyorum ama dur bakalim nolcak
Moral bozmakkk yooookk vucut direniyor biz dewam edicez surekli tikir tikir gitmicek tabiki
Menun cok guzel canim afiyet olsun
Nereleri gezdin kiz
Ekmekli ekmeksiz hic sevmem
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Ewet ypmicam marti soylemen beni cok guclendirdi kararliyimOoo cidden yapmayacak mısın çok mutlu oldum hadi kız Haftayaya kadar 1.5 kg gitsin ne dersin
Gerçekten çok sevindim yalnız olmadığıma :) bunların hepsinin karşılığı alınacak elbet biz de yicez baklavaları ama az daha sabır :))Ewet ypmicam marti soylemen beni cok guclendirdi kararliyim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Hadi insallah maydonoz kuru etkiler canimIyı akşamlar hanımlar. Bugün annemle hamama gittik pek sevmem ama gittim yanlız bırakmayayım dedim. Iyı geldi aslında detoks gibi bişey.
Sabah 70.2 çıktım bakalım sabah kaç olurum. Aynı olsa bile iyi bugün maydanoz kürü de yaptım. Reglim başlasa süper olacak hala başlamadı belki hamam olayı ise yarar.
Yanindayim canim bu bayram zararli cikmicam ne gerek varGerçekten çok sevindim yalnız olmadığıma :) bunların hepsinin karşılığı alınacak elbet biz de yicez baklavaları ama az daha sabır :))
Hadi bakalim canim kolay gelsin cok yoruldun bugn he benim bi bi kac parca utum varYaprak tamam kek tamam elmalı kurabiye fırında ütü yapılacak balkon yıkanacak tekrar tuvalet banyolar tekrar yıkanacak kalan işler
Iyı akşamlar hanımlar. Bugün annemle hamama gittik pek sevmem ama gittim yanlız bırakmayayım dedim. Iyı geldi aslında detoks gibi bişey.
Sabah 70.2 çıktım bakalım sabah kaç olurum. Aynı olsa bile iyi bugün maydanoz kürü de yaptım. Reglim başlasa süper olacak hala başlamadı belki hamam olayı ise yarar.
Ahh abla bende olamadım eşim yürüyüş dışında sporu yasakladı ya varsa bebiş diye ne yapacağım bilmiyorum inşallah olurumIyı akşamlar hanımlar. Bugün annemle hamama gittik pek sevmem ama gittim yanlız bırakmayayım dedim. Iyı geldi aslında detoks gibi bişey.
3 makina utum var canım benim yani ancaga sabaha biterHadi bakalim canim kolay gelsin cok yoruldun bugn he benim bi bi kac parca utum var
Ewet canim bebek varsa sknti olurAhh abla bende olamadım eşim yürüyüş dışında sporu yasakladı ya varsa bebiş diye ne yapacağım bilmiyorum inşallah olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?