2 gun onceki halim dag gibiydi3 makina utum var canım benim yani ancaga sabaha biter
Öyle de canım teste çıkmıyor benim illa kan tahlili yaptirmam lazım oda bayram sonu artık olmasamEwet canim bebek varsa sknti olur
Ne ütü bitiyor ne temizlik eşim çıldırıyor yeter artık evi kirkladin diye2 gun onceki halim dag gibiydi
Hadi bakalim hayirlisi canim bebis olursa ayrilirmisin burdanÖyle de canım teste çıkmıyor benim illa kan tahlili yaptirmam lazım oda bayram sonu artık olmasam
Takilirim ama spor da diyette yalan olur tabi ama yinede sizi yanlız bırakmam kaçamak yapanın başında biterimHadi bakalim hayirlisi canim bebis olursa ayrilirmisin burdan
Bende yoktur bebiş benim adamın çok umrunda değil jamping Jack yapıyorum oralı değilAhh abla bende olamadım eşim yürüyüş dışında sporu yasakladı ya varsa bebiş diye ne yapacağım bilmiyorum inşallah olurum
Maşallah evi kırkladın kız benim doluu işim var evi süpürüp silmedim bile daha ütü bitmek üzere yaprağı yarın akşam yapıcam ilk gün gelen olmaz nasılsa diye diğerlerini de hazır aldırdım bir kuaför hayalim vardı fon çektirecektim akşam banyo yapıp giderim dedim şansıma altıma kuaför de açılmıştı gittim ki kaşanmış arefe gunu normalde kuaförler 12 ye kadar açık olurdu şansıma ya ufaklık uyumadı gitti eşim bakamadı sinir oldum ya off offfYaprak tamam kek tamam elmalı kurabiye fırında ütü yapılacak balkon yıkanacak tekrar tuvalet banyolar tekrar yıkanacak kalan işler
Dikkat et kendine kiz bide bebis varsaNe ütü bitiyor ne temizlik eşim çıldırıyor yeter artık evi kirkladin diye
Bende yoktur bebiş benim adamın çok umrunda değil jamping Jack yapıyorum oralı değil
Bende yoktur bebiş benim adamın çok umrunda değil jamping Jack yapıyorum oralı değil
anladim canim benimTakilirim ama spor da diyette yalan olur tabi ama yinede sizi yanlız bırakmam kaçamak yapanın başında biterim
Yok benim ki fena o konuda bebek hastası on tane olsa tüh demezBende yoktur bebiş benim adamın çok umrunda değil jamping Jack yapıyorum oralı değil
Kirkladim ben ama oğlum.sag olsun yeniden batırıyor suanMaşallah evi kırkladın kız benim doluu işim var evi süpürüp silmedim bile daha ütü bitmek üzere yaprağı yarın akşam yapıcam ilk gün gelen olmaz nasılsa diye diğerlerini de hazır aldırdım bir kuaför hayalim vardı fon çektirecektim akşam banyo yapıp giderim dedim şansıma altıma kuaför de açılmıştı gittim ki kaşanmış arefe gunu normalde kuaförler 12 ye kadar açık olurdu şansıma ya ufaklık uyumadı gitti eşim bakamadı sinir oldum ya off offf
Bilmiyorum canım var mı yok mu ama inşallah yoktur diyorum bebeğimi emzirmek istiyorum varsa da Allah verdi diyeceğim ne yapayım baskaDikkat et kendine kiz bide bebis varsa
Canımsın Teşekkürler :)))Yanindayim canim bu bayram zararli cikmicam ne gerek var
Allah hayirlisini nasip etsin insallah canimBilmiyorum canım var mı yok mu ama inşallah yoktur diyorum bebeğimi emzirmek istiyorum varsa da Allah verdi diyeceğim ne yapayım baska
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Merhaba canim,ne zaman yarismistin acaba :)Herkese iyi akşamlar
Bende bu takimdaydim ve hamile olduğum için devam edemedim size bildirdim mi hatırlamıyorum ama..
Şimdi doğum yaptım 1 buçuk ay oldu burda en son 75 kg mısım şimdi maalesef 83 um galiba tartım bozuk tam emin değilim. Hiç bi kıyafetim olmuyor ve desteğe ihtiyacım var tekrar aranıza katılmak istiyorum. Kesin 15 kg vermek istiyorum.. tekrar aranıza katılabilir miyim acaba
Mesajlarma baktım da profilim de 2016 Kasım da en son çok teşekkürler bu arada cnm çok mutlu oldumMerhaba canim,ne zaman yarismistin acaba :)
Tabikii katilabilirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?