Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benimki 19 aylık canım bugun bulaşıgı zor yıkadım sandalyelere cıkıyor düşecek diye ayrılamıyorum yanından ben indirdim o cıktı sürekli.

Hoşgeldin hem.emzirip hem diyet yapan bı annede benim burada vereceğiz hep beraber
İnşallah cnm benim tek dezavantajim Sezeryan olmam. Spor kısıtlı olcak
inşallah cnm allah razı olsun. Tartım bozuk maalesef bayram dan sonra alcak inş..

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : naneli_sekerim
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk oglan:2 buçuk kız: 1 buçuk aylik
Yaşadığınız şehir: Bingöl (Kayseriliyim)
Boyunuz :170
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz :69
Kilo alma hikayeniz : evlilik+hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yaşımdan büyük gorunuyorum ve istediğim gibi giyinemiyorum. Kilolu olduğum için hareketlerim kisitlaniyor vs vs....
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet

Aynı yaştayız :) Boy bile yakın . Nisanda dogdum de tam olsun. :) 28 Nisan'da dogmuşum ben.

Ooo hemşehrim hoşgeldin ,ben de 6 yıl tatvanda çalıştım 1 yıl oldu memlekete döneli , bu kiloları kayserinin mantısı değil doğunun eti yaptı valla

İnşallah cnm benim tek dezavantajim Sezeryan olmam. Spor kısıtlı olcak
inşallah cnm allah razı olsun. Tartım bozuk maalesef bayram dan sonra alcak inş..
Bende sezeyan oldum. 2016 Ocak ayında şuan spor yaparken rahatsız olmuyorum ama doktora kontrole gittigimde 6.aydan sonra yapabilirsin demişti.

Menü Arife Günü B bilinmeyenkullanici Colorayzn

Sabah
1 elma
1 çeyrek bardak süt gerisi su ile yapılmış nescafe
kk yarısı peynir
1 domates

Öğlen
2 tb ekmeğiyle haşlanmış yumurta,biber,domates ile yapılmış sandwich
1 yeşilçay

Akşam
Domates çorbası bulgurlu.
sütsüz nescafe gold

Yarın + ları görmekten korkuyorum ondan hafif yedim 2 gundur.

Spor - Yapamadım kendimi kötü hissettim midem bulandı durdu halsizlik vardı üstümde.
Su - 1.5 litre içildi midem bulandıgı için suyu içemedim fazla.

Ooo hemşehrim hoşgeldin ,ben de 6 yıl tatvanda çalıştım 1 yıl oldu memlekete döneli , bu kiloları kayserinin mantısı değil doğunun eti yaptı valla
:) hasbuldum hemşerim bende sürekli burda gözleme falan yapiyorm orda olmasam bile ye ye bu hale geldik Kayserinin nersindesin biz Kocasinan daydik

Bende sezeyan oldum. 2016 Ocak ayında şuan spor yaparken rahatsız olmuyorum ama doktora kontrole gittigimde 6.aydan sonra yapabilirsin demişti.
Allah bagislasin cnm benim daha 1 buçuk ay oldu karnima yuklenmiycem asla ama hafif bacak kol egzersizleri yapcam

Koca koca kestiler önüme koydular ne sizin tarafta yedik işteee biğenmediiiimm siz beli Bursa da yiyin önce mumla ararsınız İzmir'de
Baki usta diye bi yer var ordan yicektin b.k atma kokrecime alla alla

Oo harika olmus .

Iyi bayramlar olsunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…