- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Günaaaaayyyyyydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaaaaayyyydınn nasilsiniz canlar
Mubarek gunumuz daha mubarek olsun ibadetlerimizle insallah
Ay cok sukur taburcu olduysaniz biraz daha toplar kendini.cocuk hasta olunca insan perisan oluyo karsisinda.verdigi kiloyu alir insa tez zamanda uzulme canim
Bayiliyorum menulerin ve sporuna kiz senin masallah cocuk kac aylik canim
Oh oh yandan gitsin kurtlar demistir millet bizimki oh oh yandan gitsin kilolar demistir
Gunaydin tatlim seninde
Ee naptin bise alamadin mi
Gunaydin sekerim
Ayyy cok heyecanli hadi masallahdewami gelir insallah
İnşallah cnm benim tek dezavantajim Sezeryan olmam. Spor kısıtlı olcakHoşgeldin hem.emzirip hem diyet yapan bı annede benim burada vereceğiz hep beraber
inşallah cnm allah razı olsun. Tartım bozuk maalesef bayram dan sonra alcak inş..Hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütsün sağlık ve sıhhatle :) kilolar gider sadık kaldığın sürece merak etme :) aynı kilodayız bakalım önce kim verecek :) sabah net kilonu ölçüp paylaşırsan güzel olur :)
Istanbuldayaken bi kokorecci vardı harikaydı yaa hala tadı damagimda.Kokorec her yerden.yinmez
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : naneli_sekerim
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk oglan:2 buçuk kız: 1 buçuk aylik
Yaşadığınız şehir: Bingöl (Kayseriliyim)
Boyunuz :170
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz :69
Kilo alma hikayeniz : evlilik+hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yaşımdan büyük gorunuyorum ve istediğim gibi giyinemiyorum. Kilolu olduğum için hareketlerim kisitlaniyor vs vs....
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Ooo hemşehrim hoşgeldin ,ben de 6 yıl tatvanda çalıştım 1 yıl oldu memlekete döneli , bu kiloları kayserinin mantısı değil doğunun eti yaptı valla
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : naneli_sekerim
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk oglan:2 buçuk kız: 1 buçuk aylik
Yaşadığınız şehir: Bingöl (Kayseriliyim)
Boyunuz :170
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz :69
Kilo alma hikayeniz : evlilik+hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yaşımdan büyük gorunuyorum ve istediğim gibi giyinemiyorum. Kilolu olduğum için hareketlerim kisitlaniyor vs vs....
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Bende sezeyan oldum. 2016 Ocak ayında şuan spor yaparken rahatsız olmuyorum ama doktora kontrole gittigimde 6.aydan sonra yapabilirsin demişti.İnşallah cnm benim tek dezavantajim Sezeryan olmam. Spor kısıtlı olcak
inşallah cnm allah razı olsun. Tartım bozuk maalesef bayram dan sonra alcak inş..
Amin canım.
Bende 22 Mayıs 1995 :) 1 ay var aramızda neredeyse kilomuzda yakın cnmAynı yaştayız :) Boy bile yakın . Nisanda dogdum de tam olsun. :) 28 Nisan'da dogmuşum ben.
Hosbuldum cnm@naneli_sekerim Hoşgeldin canım
:) hasbuldum hemşerimOoo hemşehrim hoşgeldin ,ben de 6 yıl tatvanda çalıştım 1 yıl oldu memlekete döneli , bu kiloları kayserinin mantısı değil doğunun eti yaptı valla
Allah bagislasin cnm benim daha 1 buçuk ay oldu karnima yuklenmiycem asla ama hafif bacak kol egzersizleri yapcamBende sezeyan oldum. 2016 Ocak ayında şuan spor yaparken rahatsız olmuyorum ama doktora kontrole gittigimde 6.aydan sonra yapabilirsin demişti.
Baki usta diye bi yer var ordan yicektin b.k atma kokrecime alla allaKoca koca kestiler önüme koydular ne sizin tarafta yedik işteee biğenmediiiimm siz beli Bursa da yiyin önce mumla ararsınız İzmir'de
semurcan
@White1989
missagor
syns
Colorayzn
gogo2405
isimsiz965
aysglkskn
Mydestinyy
A aseeel
B bilinmeyenkullanici
smykmy
mutsuzmutlu
Oburella
@naneli_sekerim
@AKovser
Etiketlmeyi unuttuğum varsa affola.Eki Görüntüle 2039762
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?