- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Bakacağım bayramdan sonra canım o yüzden spor yapmıyorum bilgin olsun bitanem her ihtimale karşıYalancııı şimdi wcye girdin güncel bildirimi söyle
Kız sen hamile olmayasın valla
Maşallah canımGuncelleme
Gecen cuma 77,1
Bu cuma 75,5
Fark 1,6 :)))
Yuzde 2.08
Hoşgeldin canım aramiza sanada iyi bayramlarİyi bayramlar kızlar
Once kuralları okudum, sonra da formu doldurup geldim. Artik bende aranizdayim.
Teşekkür ederim :)Hoşgeldin canım aramiza sanada iyi bayramlar
Kullanıcı Adı : sempatik_kiz
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : bekar
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 1.65
Kilonuz: 60
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :
Aslinda sürekli yemek yiyen ve kilo almayan kişiler varya ben onlardandım. Bir oturuşta 1 ekmek yer sadece hamur işi ile beslenirdim. Kek, börek, mantı, pilav, makarna dışında bir şey yemez sadece hamur işi beslenirdim. Normalde herkes bunlarla kilo alır. Fakat ben vitaminli hiç bir şey yemediğim icin kilo alamiyormuşum. 2 sene önce yavaş yavaş sebze ve protein tüketmeye başladım ve 1 ayda 15 kilo aldım. Ben dahil cevremdeki herkes şok oldu. Doktor kontrolü ile bütün değerlerime bakıldı. Her şey normalmiş
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Başta önemsemedim ama bir anda o kadar kilo alinca sonrasında kendimi kötü hissetmeye başladım. Kendi mutllulugum icin bu fazlalıklardan kurtulmalıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır
Not: Dizimde yırtık oldugu için spor yapamıyorum.
Bitmedi bu telaslar bu hafta canım çıktı şimdi kahve keyfi yapıyorum eşim kurban alıp geçinceye kadarHosgeldin canim seninle B bilinmeyenkullanici ilgilensinn :)
Ben.bugun pek aktif olamiycamm kurban telasi yeni baslicak benim icin :)
Kullanıcı Adı : sempatik_kiz
Kilo alma hikayeniz :
Aslinda sürekli yemek yiyen ve kilo almayan kişiler varya ben onlardandım. Bir oturuşta 1 ekmek yer sadece hamur işi ile beslenirdim. Kek, börek, mantı, pilav, makarna dışında bir şey yemez sadece hamur işi beslenirdim. Normalde herkes bunlarla kilo alır. Fakat ben vitaminli hiç bir şey yemediğim icin kilo alamiyormuşum. 2 sene önce yavaş yavaş sebze ve protein tüketmeye başladım ve 1 ayda 15 kilo aldım. Ben dahil cevremdeki herkes şok oldu. Doktor kontrolü ile bütün değerlerime bakıldı. Her şey normalmiş
Başta önemsemedim ama bir anda o kadar kilo alinca sonrasında kendimi kötü hissetmeye başladım. Kendi mutllulugum icin bu fazlalıklardan kurtulmalıyım
Hayır
Sağol cnm inşallah :)hoş geldin
umarım kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın
Tebrikler abla :)
Hoşgeldin canım sonunda benim gibi öğrenci biri geldi buraya :)Kullanıcı Adı : sempatik_kiz
Kilo alma hikayeniz :
Hayır
Tamam ablacım sorun değil Allahım hayırlısını versinBakacağım bayramdan sonra canım o yüzden spor yapmıyorum bilgin olsun bitanem her ihtimale karşı
merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar
Colorayzn kaptanım
geçen hafta 60.5
bu hafta 61.5
yaz tatili boyunca 60 ın üstüne çıkmamayı hedefledim son 3 haftaya kadar iyi gittim ama son haftalar gitmrdi sporuda yapamayınca böyle oldu
şimdide bayram gelen giden tatlılar
son 2 günde denize gideriz tatil dönüşü daha aktif olarak aranızda olacağım
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Teşekkürler Size de iyi bayramlar :)Eki Görüntüle 2039832
+90 dan ve 7.takımdan saygılar sevgiler ve daha bir cok şey....
Hoşgeldin canım hayırlı bayramlar :)İyi bayramlar kızlar
Once kuralları okudum, sonra da formu doldurup geldim. Artik bende aranizdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?