eeevvvveettttt günayddınnnnnnnn
bende menümü yazayım...
sabah 1 dilim peynir2 dilim t.b ekmek 3 zeytin cok az kahvaltılık ezme 1 bardak süt ve yarım c.b. beyaz leblebi
öğlen salata yoğurt mercimek corbası
ara yer elması mandalina
aksam pırasa yoğurt
menün güzel canim,pirasayi nasil yapiyosun,dolopta pirasam var ama nasil yapcagimi bilmiyorum bozulmak üzereler :S
menün güzel ZEVCANcım, kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ederim. inşallah haftaya benim gibi +da olanlar hepinizden fazla - e geçeceğizz
bgnkü menü 26.11.10
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin
ara 3 diyet bisküvi
öğlen dışardaydım tost :26:
akşam çorba salata
ayrıca 1 saat kadar da spor yapacaz akşam arkadaşlaaa, gelsin mekiklerrr gitsinn twister laarr
canım pırasayı montiye uygun ya ince ince kıyıp yumurtalı yapıyorum omlet gibi once pırasaları kavurup tabi yada normal pirincsiz havucsuz salcalı pırasa yemeği yapıyorum kavurup salacasını koyup az suda bişirerek..
selam kizlar,
safi tebrikler canim
bugünkü menüm
sabah
kepek ekmegine az yagli kasarli tost,maydonoz
ögle
2 mandalina,1 elma,1 muz ( canim yemek yemek istemedi)
ara
türk kahvesi
aksam
file balik, salata belki bir dilim ekmek+spor+masaj
selam kizlar,
safi tebrikler canim
bugünkü menüm
sabah
kepek ekmegine az yagli kasarli tost,maydonoz
ögle
2 mandalina,1 elma,1 muz ( canim yemek yemek istemedi)
ara
türk kahvesi
aksam
file balik, salata belki bir dilim ekmek+spor+masaj
lethemim o tostu gözüm görmüyo bu aksamki sporlarına odaklanmıs durumdayımhafta sonu kacamak yapma haftaya cok güzel sonuclar almamız gerek unutmaki yarıstayız...
off canım balık çekti ama burlarda yokk, türk kahvesine de bayılırım ama bi arkadaş olcak yanımda, iki de fal sallıcaz tadı öyle çıkıyor:))
buraya balık gelio ama bayat oluyor gecensene zehirlendim bi kere zaten ne zamn alsam midem bulanırdı en sınunda zehirlenince bıraktım almayı...off canım balık çekti ama burlarda yokk, türk kahvesine de bayılırım ama bi arkadaş olcak yanımda, iki de fal sallıcaz tadı öyle çıkıyor:))
tmm zevcancım haftaya kesin - deyim. bu hfta da verdim ama işte bayramı temizlediğimiz için olmadı.
selam bayanlar.
menüm
sabah:bi bardak süt 2 ceviz bi mandalina
ara yoğurt
öğle köfteli yeşil salata
ara süt
akşam:haşlanmışbrokoli bi kepçe çorba
ara :4. takımın iksiriiiiiiiiiindeeeeeeeeeeen
yarından itibaren eşimide sokacam diyete, beni ayartabilecek hiçbişey kalmıcak:)
Dünki yediklerimi paylaşayım.
Sabah kepek ekmeğine tost.
Öğlen Ispanak. 1 dilim kepek ekmeği. yoğurt
Ara 1 portakal.
Akşam Nişanlımın balkonlarında ızgara yaptık ailecek.
1 porsiyon Izgara et. 1 bardak ayran. 4-5 Kaşık bulgur pilavı. salata
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir 1çay kaşığı bal
öğle:1 kaşıktavuklu pirinç pilavı ve salata
akşam:ızgara köfte ve salata
menün güzel ZEVCANcım, kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ederim. inşallah haftaya benim gibi +da olanlar hepinizden fazla - e geçeceğizz
bgnkü menü 26.11.10
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin
ara 3 diyet bisküvi
öğlen dışardaydım tost :26:
akşam çorba salata
ayrıca 1 saat kadar da spor yapacaz akşam arkadaşlaaa, gelsin mekiklerrr gitsinn twister laarr
buraya balık gelio ama bayat oluyor gecensene zehirlendim bi kere zaten ne zamn alsam midem bulanırdı en sınunda zehirlenince bıraktım almayı...
bende canım kesin - de olucam..
bende burda genelde buzluktan aliyorum baligi tazede oluyor ama sevmiyorum ben cikan cesidi,asil balik pazari birda haftada bi gün pazar günleri oluyor orayada sabahin 5 inde gitceksinki bisey bulasin burda türk bakkalinda oluyor buzlukta,istavrit,alabalik,hamsi baskada bisey yok bide iste alman marketlerinden file balik aliyoz,tabiki bunada cok sükür
yine öyle böyle bulabiliyorsun canım dediğin gibi buna şükür..
bu arada site hala sorunlu eski alıntılarımızı her defasında yine eklio :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?