Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel ZEVCANcım, kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ederim. inşallah haftaya benim gibi +da olanlar hepinizden fazla - e geçeceğizz

bgnkü menü 26.11.10
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin
ara 3 diyet bisküvi
öğlen dışardaydım tost :26:
akşam çorba salata

ayrıca 1 saat kadar da spor yapacaz akşam arkadaşlaaa, gelsin mekiklerrr gitsinn twister laarr

menün güzel canim,pirasayi nasil yapiyosun,dolopta pirasam var ama nasil yapcagimi bilmiyorum bozulmak üzereler :S

canım pırasayı montiye uygun ya ince ince kıyıp yumurtalı yapıyorum omlet gibi once pırasaları kavurup tabi yada normal pirincsiz havucsuz salcalı pırasa yemeği yapıyorum kavurup salacasını koyup az suda bişirerek..

Zalimi listeniz ok canım bende onay istiyorum bizimkine.

4. TAKIM 182. ETAP

İrem&Özge ( 72 / 69,5 / 2,5 / % 3,47 )
meyvenull ( 61,8 / 63,1 / - 1,3 / % - 2,10 )
NeKss ( 66,0 / 66,0 / 0 / % 0 )
lethem ( 49,4 / 49,5 / - 0,1 / % - 0,20 )
cemrehayal( 92 / 93 / - 1 / % - 1,08)
hasretim34 ( 70,3 / 69,9 / 0,40 / % 0,57 )
tlyonl2009 ( 54,3 ) geri dönmek üzere ayrıldı
pamukcuk ( 75,5 / 75 / 0.5 / % 0.66)
pandonim (62,7 / 65,7 / - 3 / % - 4,78 ) 177. etapta ayrılmıstı tekrar aramızda
ssafi52 (85 / 81.8 / 3.2 / %3,76) yeni üye

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 634,7 / 633,5 / 1,2 / % 0,19 )

Zevcan evet rütebimiz değişecek.

lethemim o tostu gözüm görmüyo bu aksamki sporlarına odaklanmıs durumdayım hafta sonu kacamak yapma haftaya cok güzel sonuclar almamız gerek unutmaki yarıstayız...

kızlar ben bu gün yarıs için 1 kupa yeşil cay fazladan içeceğim ve 1 mil fazla spor yapacağım..su miktarıma yarım litre daha ekleme yapacağım..

off canım balık çekti ama burlarda yokk, türk kahvesine de bayılırım ama bi arkadaş olcak yanımda, iki de fal sallıcaz tadı öyle çıkıyor:))

lethemim o tostu gözüm görmüyo bu aksamki sporlarına odaklanmıs durumdayım hafta sonu kacamak yapma haftaya cok güzel sonuclar almamız gerek unutmaki yarıstayız...

tmm zevcancım haftaya kesin - deyim. bu hfta da verdim ama işte bayramı temizlediğimiz için olmadı.

off canım balık çekti ama burlarda yokk, türk kahvesine de bayılırım ama bi arkadaş olcak yanımda, iki de fal sallıcaz tadı öyle çıkıyor:))

aradigin birseyi oldugun yerde bulamamak ne demek bilirim canim,benim türk kahveside normal türk kahvesi degil,ben 1 su bardagi yarim yagli süte bir seker kasigi koyup kaynatiyorum,sekersiz zaten aramiyosunda böyle yapinca sekeri,bu diyet uslü kahve anliyacagin :)

buraya balık gelio ama bayat oluyor gecensene zehirlendim bi kere zaten ne zamn alsam midem bulanırdı en sınunda zehirlenince bıraktım almayı...
tmm zevcancım haftaya kesin - deyim. bu hfta da verdim ama işte bayramı temizlediğimiz için olmadı.

bende canım kesin - de olucam..

bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir 1çay kaşığı bal
öğle:1 kaşıktavuklu pirinç pilavı ve salata
akşam:ızgara köfte ve salata

buraya balık gelio ama bayat oluyor gecensene zehirlendim bi kere zaten ne zamn alsam midem bulanırdı en sınunda zehirlenince bıraktım almayı...

bende canım kesin - de olucam..

bende burda genelde buzluktan aliyorum baligi tazede oluyor ama sevmiyorum ben cikan cesidi,asil balik pazari birda haftada bi gün pazar günleri oluyor orayada sabahin 5 inde gitceksinki bisey bulasin burda türk bakkalinda oluyor buzlukta,istavrit,alabalik,hamsi baskada bisey yok bide iste alman marketlerinden file balik aliyoz,tabiki bunada cok sükür

Son düzenleme:

yine öyle böyle bulabiliyorsun canım dediğin gibi buna şükür..

bu arada site hala sorunlu eski alıntılarımızı her defasında yine eklio :84: :84:

kızlar ben de yarış için şimdi gidip 1 bardak yeşil çay içiyorum.. vakitsizlikten delirmek üzereyim ama en kısa zamanda düzenimi oturtcam inşallah

Herkes rütbesine "4.Takım 1.si ssafi54" yazsın lütfen.

Bu işin bir takım işi olduğunu bu hafta daha iyi anlamışızdır herhalde.
Kilo verenleri tebrik ediyoruz elbette verdikleri yanlarına kar kaldı ama bakın takımcak mutlak birinciliği kaçırdık. Lütfen haftasonu kimse kaçamak yapmasın ve haftanın devamı iyi gelsin.

Güzel başladık güzel devam edelim kızlar.

Zevcancım kurallara göre takibini yapıyorsun değil mi canım. Çünkü gerçekten af yok artık. Toparlanmışken kimse dağılmasın buna izin vermeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…