- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
günaydın tatlılaaaaaaaar
sabahın köründe uyandım . evi dıt götürüyooo. temizliğe başlamamak için her türlü manevrayı yapıyorum ama daha fazla kaçamıcam. bi mesaj yaziiiim bayanlkara dedim:) biliyorum hafta sonları kimsecikler olmuyo ama eninde sonunda geleceksiniz dimi ama:) bendeki motivasyon tavan yaptı gene. gene sıkı sıkı sarılıyorum diyetime. bayadır safsaklıyodum, ara öğünlerimi kaçırıyodum yada saatine dikkat etmiyodum ama bi ayar vercem kendime bugünden itibaren:)
menümüde yziiiiiiim
sabah bi haşlanmış mumurta,bi kepek ekmeğine tost,domates, şekersiz çay
ara: zevcan bende yer elması aldım yicem arada
öğle: temizlikten fırsat bulursam pırasa pişircem . bulamassa bi salata yapar 3 tanede köfte yerim
ara: cennet hurması yicem bi tane
akşam : fırında balık, boooooool limonlu salat
ara: yatmadan yeşil çay
u arada yarış için bol bol yeşil çay ve yer elması yiceeem. yencez biz yencez:) gaza geldim yavşimdilik öpüm tatlılar sizi
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
ben safra kesesi taşı muhtemel olan bir ağrı çektim gece boyu kocişte evde değildi sağ kaburgamın alt tarafında aşırı ağrı sağ sırt bölümüne vuran ağrı bulantı kusma tekrar bulantı ve sağ kaburgamın altında ağrıyla birlikte dokunamama hissi vardı baya acıyordu neyse 6da uyuyabilmişim anca 11buçuktu kalktım peynir ekmek yedim biraz 1 tl su bitirmek üzereyim hadi sizde gelinde sohbet edelim biraz:78:
kızlar ben de bütün gün koşturdum durdum. sabah kalktım ders çalıştım önce, sora yürüyüş yaptım 40 dk, sora dershaneye gittim, biraz önce de geldim vakit bulmuşken hemen size menümü yazayım dedim.
Sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, peynir, domates, salatalık
Öğle: 1 kase pirinçsiz yoğurt çorbası, 1 tane yağsız grisini
Ara: Yarım paket çubuk kraker
Akşam: Tavuklu salata
Yarış var diye bugünü iyice hafif geçirdim, sporumu da yaptım, ohhh. Akşam dışarda olucam ama sadece salata yiycem. Ben haftasonları daha sıkı yapabiliyorum diyeti, nedense açlık hissetmiyorum pek işte olmayınca. Hiç kaçamak yok hala bende kızlar.
Menülerinizi de okudum, hepiniz süper gidiyosunuzzz
Bi de bugün farkettim ki vakitsizlik çok etkiliyo benim diyetimi, öğün atlamak zorunda kalıyorum yada istemediğim şeyler yiyorum (zararsız da olsa) O yüzden yarın alışverişe gidip, iş yerine götürmek üzere lazım olan herşeyi alıcam. Bi buzdolabımız var iş yerinde, oraya en azından 1 paket tam tahıllı ekmek, yağsız krem peynir, bi de light süt ve yoğurt koyucam. Böylece kahvaltı ve ara öğünlerimi evden götüremesem de atlamıycam
bende güne sporla başladım 40 dkka bisiklet çevirdim
sabah:1 yumurta peynir ve ekmek
öğle:1 dilim börek yememem lazımdı ama dışardaydım
akşam: balık ve salata
özür dilerim hepinizden ancak gelebildim.idrar yollarımdan rahatsızlığım wardı 4 gün hastanede yattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?