Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın tatlılaaaaaaaar
sabahın köründe uyandım . evi dıt götürüyooo. temizliğe başlamamak için her türlü manevrayı yapıyorum ama daha fazla kaçamıcam. bi mesaj yaziiiim bayanlkara dedim:) biliyorum hafta sonları kimsecikler olmuyo ama eninde sonunda geleceksiniz dimi ama:) bendeki motivasyon tavan yaptı gene. gene sıkı sıkı sarılıyorum diyetime. bayadır safsaklıyodum, ara öğünlerimi kaçırıyodum yada saatine dikkat etmiyodum ama bi ayar vercem kendime bugünden itibaren:)
menümüde yziiiiiiim
sabah bi haşlanmış mumurta,bi kepek ekmeğine tost,domates, şekersiz çay
ara: zevcan bende yer elması aldım yicem arada
öğle: temizlikten fırsat bulursam pırasa pişircem . bulamassa bi salata yapar 3 tanede köfte yerim
ara: cennet hurması yicem bi tane
akşam : fırında balık, boooooool limonlu salat
ara: yatmadan yeşil çay

u arada yarış için bol bol yeşil çay ve yer elması yiceeem. yencez biz yencez:) gaza geldim yav şimdilik öpüm tatlılar sizi

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
ben safra kesesi taşı muhtemel olan bir ağrı çektim gece boyu kocişte evde değildi sağ kaburgamın alt tarafında aşırı ağrı sağ sırt bölümüne vuran ağrı bulantı kusma tekrar bulantı ve sağ kaburgamın altında ağrıyla birlikte dokunamama hissi vardı baya acıyordu neyse 6da uyuyabilmişim anca 11buçuktu kalktım peynir ekmek yedim biraz 1 tl su bitirmek üzereyim hadi sizde gelinde sohbet edelim biraz:78:

günaydınn kızlaaarrrr

cemrecim ben de şimdi başlıcam temizliğee, haftasonu aktivitesi iştee
bu arada kahvaltındaki 1 kepek ekmeğine tost tam 1 kepek ekmeği deil demii

geçmiş olsun saficimmmm

bugünkü menüm (27.11.10)
sabah menemen, 1.5 dilim kepek ekmeği, az peynir zeytin
ara yok temzlikle geçer
öğlen ton balıklı salata
akşam da çorba yanına salata yaparım sanırım
arada ackırsam mandalina yerim.
zayıflamak için dee extra olarak yeşilçay içerim 1 kupaa

kızlaaaar baskına geldim
duyduğuma göre yarış varmış hadi sizi gaza getireyim
biiiii----ziiiii geeee-çeeee-meeeez-siiiiiii-niiiiiiz:76:

cemre menün çok güzel bende daha bişey yiyemedim taze fasulye pişiyor pilav pişti kırmızı lahana turp salatası yaptım nefis görünüyorlar ama bekliyorum işte yemek pişince yicem bende sabahtan beri daha bişi yemedim kaçamak yapacaktım yarış geldi aklıma yapmidim sonraa çatal kaşıklığa tarçın döktü oğluşum onları yıkadım (gerçi elden geçirmeye niyetimde vardı bahanesi oldu)şimdi de yemekten sonra bişey yemem artık 6dan sonra bişey yemeyim diyorum etkili olurm bilemiyorum:78:

Son düzenleme:
bende güne sporla başladım 40 dkka bisiklet çevirdim
sabah:1 yumurta peynir ve ekmek
öğle:1 dilim börek yememem lazımdı ama dışardaydım
akşam: balık ve salata

kızlar ben de bütün gün koşturdum durdum. sabah kalktım ders çalıştım önce, sora yürüyüş yaptım 40 dk, sora dershaneye gittim, biraz önce de geldim vakit bulmuşken hemen size menümü yazayım dedim.

Sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, peynir, domates, salatalık
Öğle: 1 kase pirinçsiz yoğurt çorbası, 1 tane yağsız grisini
Ara: Yarım paket çubuk kraker
Akşam: Tavuklu salata

Yarış var diye bugünü iyice hafif geçirdim, sporumu da yaptım, ohhh. Akşam dışarda olucam ama sadece salata yiycem. Ben haftasonları daha sıkı yapabiliyorum diyeti, nedense açlık hissetmiyorum pek işte olmayınca. Hiç kaçamak yok hala bende kızlar.

Menülerinizi de okudum, hepiniz süper gidiyosunuzzz

Son düzenleme:
Bi de bugün farkettim ki vakitsizlik çok etkiliyo benim diyetimi, öğün atlamak zorunda kalıyorum yada istemediğim şeyler yiyorum (zararsız da olsa) O yüzden yarın alışverişe gidip, iş yerine götürmek üzere lazım olan herşeyi alıcam. Bi buzdolabımız var iş yerinde, oraya en azından 1 paket tam tahıllı ekmek, yağsız krem peynir, bi de light süt ve yoğurt koyucam. Böylece kahvaltı ve ara öğünlerimi evden götüremesem de atlamıycam

günaydınlar hanımlaarrr

kuyabiyecim, menün de iş yeri planların da süper canım

bende güne sporla başladım 40 dkka bisiklet çevirdim
sabah:1 yumurta peynir ve ekmek
öğle:1 dilim börek yememem lazımdı ama dışardaydım
akşam: balık ve salata

cnm börek hariç senin menün de güzel.

dün arkadaşlardaydım yazamadım hiç. bugünkü menüm (28.11.10)
sabah 1 yumurtayla klasik kahvaltı
öğlen ton balıklı salata
ara mandalina
akşam yayla çorbası, yoğurt

bu çok zararlı olsada yine geç uyandım
hep kızım yüzünden 3te uyudu
napayım bende onunla uyuyup onunla uyanıyorum:78:

özür dilerim hepinizden ancak gelebildim.idrar yollarımdan rahatsızlığım wardı 4 gün hastanede yattım..

geçmiş olsun canım

benim bgünkü menüm
sabah peynir zeytin ekmek
öğle kısır yedim geç yediğim için
akşam meyve sadece
dün ve bu sabah yine 40 dkka bisiklet sürdüm

dün arkadaşlardaydım yazamadım hiç. bugünkü menüm (28.11.10)
sabah 1 yumurtayla klasik kahvaltı
öğlen ton balıklı salata
ara mandalina
akşam yayla çorbası, yoğurt[/QUOTE]

canımcım süper menü afiyet olsun

Kzlar 4. olmuşuz bu hafta. Bayram ertesi için iyi bir sonuç.

saficim ayrıca sei de tebrik ederim kuzum.
Kardeş takımımız ama 7. Tkaim haftalardır birinci oluyor. Kıralım şu zinciri bozalım şu cadolozların havasını. :13:

Geçmişe bakamadım hiç. Yarın bol bol görüşrüz.

Haftasonum çok iyi geçti bu arada. Sıfır kaçamak
Yarın tüm geçmişe bakacağımz. Kaçamak yapan olmuşsa yandınız.

Son düzenleme:
lawes çok geçmiş olsun..

ben de bütün gün dışardaydım ama yine de hiç kaçamak yapmadım sadece sabah kayınvalidem ben çok severim diye poğaça yapmış, onu kırmamak için ondan yedim ama sadece 2 tane.

sabah: 2 tane küçük peynirli poğaça, biraz peynir, 3 zeytin
öğle: diyet sütlü kahve (kahvaltıyı geç ettiğim için)
akşam: 4 tane ızgara köfte, 2 kaşık pilav, ayran (saat 5 gibi)
ara: 3 tane kuru kayısı, 1 avuç beyaz leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…