herkes rütbesine "4.takım 1.si ssafi54" yazsın lütfen.
Bu işin bir takım işi olduğunu bu hafta daha iyi anlamışızdır herhalde.
Kilo verenleri tebrik ediyoruz elbette verdikleri yanlarına kar kaldı ama bakın takımcak mutlak birinciliği kaçırdık. Lütfen haftasonu kimse kaçamak yapmasın ve haftanın devamı iyi gelsin.
Güzel başladık güzel devam edelim kızlar.
Zevcancım kurallara göre takibini yapıyorsun değil mi canım. çünkü gerçekten af yok artık. Toparlanmışken kimse dağılmasın buna izin vermeyelim
kızlar ben de yarış için şimdi gidip 1 bardak yeşil çay içiyorum.. Vakitsizlikten delirmek üzereyim ama en kısa zamanda düzenimi oturtcam inşallah
afiyet olsun tatlım .. En kısa zamnda düzene girersin inş..
neye zaman ayırmam gerektiğini şaşırdım bu araIşler aşırı yoğun yetişmiyo hiçbişey, bi yandan kpss'ye hazırlanmaya çalışıyorum, bi yandan diyet spor vs uğraşıyorum...
Sonunda istifa edip, şişko bi ev kızı mı olsam napsam diye de düşünmüyo değilim ara sıra
dur noluyoo pes etmek için daha cok erken henüz takım listesine bile girmedin ve sen şikolasmakdan bahsediyorsun.. Kendine gel biz bi yarıştayız..
Yok tatlım ne pes etmesi. Şaka yaptım sadece
Hem ben kendimi bildim bileli diyetteyim, pes eder miyim hiç. Bakma sen benim öle dediğime, bak gör haftaya 50leri görmüş olucam kesin
6. takım baslamıs hazırlıklara iksirler içilecek bende size vereyim listeyi cok güzel ödem attırıyo bu karısım
3 yeşil cay
2-3 karanfil
cubuk tarcın
dilimlenmiş limon
1,5 litre kaynamıs suda 3-5 dk bekletilip süzülecek be gün boyunca içilecek..
aa ben yeşil çayı bilmeden tadı güzel olsun diye böle içiyodum eskiden, sonra baktım tadı güzelleşmiyo vazgeçmiştim. hemen geri döneyim o zaman eski karışımıma
kıslar rumuzu yanlış yanmışsınız kiminiz mesela kurabiye hasret evet yarış için form çayı içiciğim şekerler:78:
ablam teşekkürler senide tebrikk ederim:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?