Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet tatlım not alıyorum herseyi..
Nilayada msn den ileti gönderdim bakalım döncekmi oladı haftaya geri dönmek üzere ayırırız inş kötü bi durumu yoktur..

afiyet olsun tatlım .. En kısa zamnda düzene girersin inş..

neye zaman ayırmam gerektiğini şaşırdım bu ara işler aşırı yoğun yetişmiyo hiçbişey, bi yandan kpss'ye hazırlanmaya çalışıyorum, bi yandan diyet spor vs uğraşıyorum...

Sonunda istifa edip, şişko bi ev kızı mı olsam napsam diye de düşünmüyo değilim ara sıra

Son düzenleme:

dur noluyoo pes etmek için daha cok erken henüz takım listesine bile girmedin ve sen şikolasmakdan bahsediyorsun.. Kendine gel biz bi yarıştayız..

dur noluyoo pes etmek için daha cok erken henüz takım listesine bile girmedin ve sen şikolasmakdan bahsediyorsun.. Kendine gel biz bi yarıştayız..

Yok tatlım ne pes etmesi. Şaka yaptım sadece

Hem ben kendimi bildim bileli diyetteyim, pes eder miyim hiç. Bakma sen benim öle dediğime, bak gör haftaya 50leri görmüş olucam kesin

aa ben yeşil çayı bilmeden tadı güzel olsun diye böle içiyodum eskiden, sonra baktım tadı güzelleşmiyo vazgeçmiştim. hemen geri döneyim o zaman eski karışımıma

aa ben yeşil çayı bilmeden tadı güzel olsun diye böle içiyodum eskiden, sonra baktım tadı güzelleşmiyo vazgeçmiştim. hemen geri döneyim o zaman eski karışımıma

dön canım dön tatdı kötü olan faydalı tadı güzel olan cok cok zararlı malesefki... bende sevmiyorum yeşil cayı ama zayıflamak adına içiyorum işte...

kızlar hafta sonu yasak bişi yemiyoruz.. BU BİR UYARI DEĞİLDİR. EMİRDİR
Şaka bi tarafa cok las söyledik haftaya kesinlikle onları gecmemiz gerek..

reyhannn reyhannn sen bu gün gelmedin haberin yok bişiden haftaya takıma giricem demiştin.. gecmişi iice oku yarıstayız.. hafta sonu ağır seyler yeme..

ben yavastan yavastan kacıyorum kızlar..

hafta sonu yiceklerim sabah monti kahvaltısı..
öğlen salata ayran et sote
aksam pırasa yoğurt
ara meyve

pazar
sabah monti kahvaltısı
öğlen ıspanak yoğurt
aksam brokoli yoğurt kabak yemeği

kızlar ben de bugünkü menümü yazıp kaçayım.

Sabah: Kepek ekmeğe az kaşarlı domatesli tost
Öğle: Yine kepek ekmeğe beyaz peynirli, domates salatalıklı sandviç
Ara: Öğlen toplantı vardı, geç yediğim için ara yapmadım
Akşam: Etsiz kabak yemeği, 1 dilim tam tahıllı ekmek

Zevcancım yarış için bu hafta pilav yemek yok. Akşamki karbonhidrat miktarımı düşürüyorum. O sebepten artık sadece 1 dilim ekmek yiycem.

teyzeşkomu tebrik etmeye gelmiştim emmmmeeee müsade varmıdır acep

182.-183. ETAP TAKIM DERECEYE GİREN TAKIMLAR

BİRİNCİ

7.TAKIM(0,77%):81:

İKİNCİ

1.TAKIM(0,25):81:

ÜÇÜNCÜ

13.TAKIM(0,23):81:

182.-183. ETAP DERECEYE GİREN BİREYSELLER

BİRİNCİ

zalimi( 3,85% ).TAKIM:81::78:

İKİNCİ

ssafi52( 3,76% )4.TAKIM:81:

ÜÇÜNCÜSÜ

maibeyaz( 3,70% )1.TAKIM:81:

Son düzenleme:
kıslar rumuzu yanlış yanmışsınız kiminiz mesela kurabiye hasret evet yarış için form çayı içiciğim şekerler:78:
ablam teşekkürler senide tebrikk ederim:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…