Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

PAMUKCUK ve KUYABİYE kacamak yapmıssınız ayrıca goncacım kısırın mıktarını belirtmemişsin ...KIZLAR BİZ Bİ YARIŞTAYIZZZZ :84:

LAWES canım gecmiş olsun.dikkat et kendine..

kacamaklı menüler haricindeki TÜM MENÜLER COK GÜZEL .

bende hafta sonu hiç kacamak yapmadım süperdim bu sabah tartıldım hala aynı kilodayım yer elmamı yemeği unuttum hafta sonu belkide o yüzdendir..

Son düzenleme:
BU GÜNKÜ MENÜM..

sabah 4 dilim tb. ekmeği 1 domates az maydanoz 1 bardak süt
ara yer eleması
öğlen tonlu salata ayran belki az kabak yemeği
ara yer elması
aksam kabak yemeği salata..

Günaydın

Zevcancım menün güzel cnm. Kaçamak yapanlar var demek. Ver cezalarını canım ver. Pamukcukun ikinci kaçamağı galiba. Üçüncüde diskalifiye olacak.

Günaydın kızlar.
Cumartesi günü.
Saat 12 de kahvaltı
3 dilim ekmekle peynir zeytin ve çay.
Ara da Taze sıkılmış portakal nar suyu bir bardak
Akşam yemeğinde
Haşlama tavuk. Bol salata. 4-5 Çatal pirinç pilavı.

Pazar günü
Öğlen kahvaltı yine.
Arada Bişey yemedim.
Akşam 1 kase çorba, bOl salata. 1 tabakta bezelye yemeği.

canım hafta sonu spor yapamadım sadece içimde kalan sey o oldu.. cumartesi sevgilim geldi tüm gün onla gezdim spor yapacak halim kalmadı alıs veriş falan yaptık hazır araba varken tasımayayım dedim..
pazarda kpss vardı cok sinirlerim bozuktu yapmadım ama diyeti hiç bozmadım.. ösym nin hediyesi olan sekerlerden bile yemedim sınav boyunca..

canım pamukcuk aynı hafta içerisinde 2 kacamak yaptı.. aynı hafta 3 kacamak yapan diskalifiye dimi ben öyle biliyorum...
cezaları düşüneyim..

nilay hafta sonuda hiç uğramamıs bana da bişi yazmamıs baya merak ediyorum..

seninde hafta sonun güzel gecmiş süper sonuclar alıcaz cuma günü ama ben acıkcası korkmaya basladım 6. takımdan deli gibi sarılmıslar diyetlerine bi süredir ara verdikleri için kilo verme oranları bize göre fazla olucak gibi gelio ..

süpersin aslıcım acıkcası ne yalan söylim hafta sonu kacamak yaparsın die düşünüyordum nişanlının yanında olursunda yersin demiştim ama hiç kacamak yok

süpersin aslıcım acıkcası ne yalan söylim hafta sonu kacamak yaparsın die düşünüyordum nişanlının yanında olursunda yersin demiştim ama hiç kacamak yok

Zevcanım bu hafta sonu nişanlımla buluşmadık. Diyetim için çok iyi oldu :81:
Ben evdeydim. Bide yürüyüşe falan çıktım kendi kendime.
Ağır spor yapamadım ama yürüdüm. Mağzalara filan baktım.
Hiç yoktan iyidir :81:

Evet canım üçüncü de diskalifiye. Üst üste 3 hafta kaçamak olursa. Aynı hafta içinde olması da sebep.
Bizde iyiyiz Zevcan. Bizde sarıldık diyetlerimize.
Yarışta birinci olamasak bile hepimiz kilo vereceğiz. Ama birinci olursak süper olacak. :13:

Mükemmel :13:

Çok iyi olmuş canım yürüyüş en güzel spor.

yaa kızlar ben reyhanı cok merak ediyorum sınavı nasıl gecti acaba aylardır bu sınava calısıyordu kız sabahın 5 inde kalkıp calısıyordu herkes uyurken inş ii gecmiştir.. gerci sorular cok sacmaydı ama ..

anladım özgecim..hakılsın kilo vermiş olmak en büyük + mız olucak..

birileri korkmaya mı başlamış bak bak bakkk :82:

pamukcuk cezan geliyor tüm takımlara bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim koca popolu koca göbeklinin biriyim yazılacak

kuyabiye senin cezan geliyor kişisel imzanda iradesiz şişkoyum 2 poğca yedim yazılacak..

Bizde iyiyiz Zevcan. Bizde sarıldık diyetlerimize.
Yarışta birinci olamasak bile hepimiz kilo vereceğiz. Ama birinci olursak süper olacak. :13:

Mükemmel :13:
iremcim neler okuyorum gözlerime inanamıyorum hani nerde sizin özgüveninize ne oldu daha yeni başladık şeker ama sizde haklısınız bende bu kadar güçlü rakipler karşısında korkardımmm :18:

birileri korkmaya mı başlamış bak bak bakkk :82:

korkmakmı bu bir önlem sadece rakibimizi ciddiye alıyoruz herzamn herseyi düşünmek lazım yoksa sonuc kötü olur temkinli davranmaktan zarar gelmez..
persembenin geleceği carsambadan bellidir.. carşambamız cok güel geciyor
siz cumanızı düşünün

iremcim neler okuyorum gözlerime inanamıyorum hani nerde sizin özgüveninize ne oldu daha yeni başladık şeker ama sizde haklısınız bende bu kadar güçlü rakipler karşısında korkardımmm :18:

son gülen ii gülücek narincim havaya girme cuma günü sonuc karsınında hayalkırıklığı yasamaman için diyorum bunu.. :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…