Günaydın kızlar.
Cumartesi günü.
Saat 12 de kahvaltı
3 dilim ekmekle peynir zeytin ve çay.
Ara da Taze sıkılmış portakal nar suyu bir bardak
Akşam yemeğinde
Haşlama tavuk. Bol salata. 4-5 Çatal pirinç pilavı.
Pazar günü
Öğlen kahvaltı yine.
Arada Bişey yemedim.
Akşam 1 kase çorba, bOl salata. 1 tabakta bezelye yemeği.
süpersin aslıcım acıkcası ne yalan söylim hafta sonu kacamak yaparsın die düşünüyordum nişanlının yanında olursunda yersin demiştim ama hiç kacamak yok
canım hafta sonu spor yapamadım sadece içimde kalan sey o oldu.. cumartesi sevgilim geldi tüm gün onla gezdim spor yapacak halim kalmadı alıs veriş falan yaptık hazır araba varken tasımayayım dedim..
pazarda kpss vardı cok sinirlerim bozuktu yapmadım ama diyeti hiç bozmadım.. ösym nin hediyesi olan sekerlerden bile yemedim sınav boyunca..
canım pamukcuk aynı hafta içerisinde 2 kacamak yaptı.. aynı hafta 3 kacamak yapan diskalifiye dimi ben öyle biliyorum...
cezaları düşüneyim..
nilay hafta sonuda hiç uğramamıs bana da bişi yazmamıs baya merak ediyorum..
seninde hafta sonun güzel gecmiş süper sonuclar alıcaz cuma günü ama ben acıkcası korkmaya basladım 6. takımdan deli gibi sarılmıslar diyetlerine bi süredir ara verdikleri için kilo verme oranları bize göre fazla olucak gibi gelio ..
Günaydın kızlar.
Cumartesi günü.
Saat 12 de kahvaltı
3 dilim ekmekle peynir zeytin ve çay.
Ara da Taze sıkılmış portakal nar suyu bir bardak
Akşam yemeğinde
Haşlama tavuk. Bol salata. 4-5 Çatal pirinç pilavı.
Pazar günü
Öğlen kahvaltı yine.
Arada Bişey yemedim.
Akşam 1 kase çorba, bOl salata. 1 tabakta bezelye yemeği.
Zevcanım bu hafta sonu nişanlımla buluşmadık.Diyetim için çok iyi oldu :81:
Ben evdeydim. Bide yürüyüşe falan çıktım kendi kendime.
Ağır spor yapamadım ama yürüdüm. Mağzalara filan baktım.
Hiç yoktan iyidir :81:
Zevcanım bu hafta sonu nişanlımla buluşmadık.Diyetim için çok iyi oldu :81:
Ben evdeydim. Bide yürüyüşe falan çıktım kendi kendime.
Ağır spor yapamadım ama yürüdüm. Mağzalara filan baktım.
Hiç yoktan iyidir :81:
Evet canım üçüncü de diskalifiye. Üst üste 3 hafta kaçamak olursa. Aynı hafta içinde olması da sebep.
Bizde iyiyiz Zevcan. Bizde sarıldık diyetlerimize.
Yarışta birinci olamasak bile hepimiz kilo vereceğiz. Ama birinci olursak süper olacak. :13:
.
canım hafta sonu spor yapamadım sadece içimde kalan sey o oldu.. cumartesi sevgilim geldi tüm gün onla gezdim spor yapacak halim kalmadı alıs veriş falan yaptık hazır araba varken tasımayayım dedim..
pazarda kpss vardı cok sinirlerim bozuktu yapmadım ama diyeti hiç bozmadım.. ösym nin hediyesi olan sekerlerden bile yemedim sınav boyunca..
canım pamukcuk aynı hafta içerisinde 2 kacamak yaptı.. aynı hafta 3 kacamak yapan diskalifiye dimi ben öyle biliyorum...
cezaları düşüneyim..
nilay hafta sonuda hiç uğramamıs bana da bişi yazmamıs baya merak ediyorum..
seninde hafta sonun güzel gecmiş süper sonuclar alıcaz cuma günü ama ben acıkcası korkmaya basladım 6. takımdan deli gibi sarılmıslar diyetlerine bi süredir ara verdikleri için kilo verme oranları bize göre fazla olucak gibi gelio ..
iremcim neler okuyorum gözlerime inanamıyorum hani nerde sizin özgüveninize ne oldu daha yeni başladık şeker ama sizde haklısınız bende bu kadar güçlü rakipler karşısında korkardımmm :18:Bizde iyiyiz Zevcan. Bizde sarıldık diyetlerimize.
Yarışta birinci olamasak bile hepimiz kilo vereceğiz. Ama birinci olursak süper olacak. :13:
Mükemmel :13:
birileri korkmaya mı başlamış bak bak bakkk :82:
iremcim neler okuyorum gözlerime inanamıyorum hani nerde sizin özgüveninize ne oldu daha yeni başladık şeker ama sizde haklısınız bende bu kadar güçlü rakipler karşısında korkardımmm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?