Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar cumaya kadar bi hedef belirleyelim herkes kendi hedefine ulasmaya calıssın diyorum kabul ederseniz..
benim 63.1 baslangıc 61.5 bitiş

günaydın canlarım dördüncülüğünüzü kutlarım sınavım dün yetişmedi moral olarak çökmüş durumdayım

boşver kusum takma zaten sınavı hazırlayanlarda ne yaptıklarının farkında değildiler 2008 deki soruları 2010 da liselere sorucak kadar kendilerini kaybetmişelerdi konu dağılımından bi haber yazmıs durmuslar soruları ...
herkes mal gibi girdi sınava keto gibi cıktı herkes seninle aynı durumda .. :95:

canım sağolasın sınavım yetişmedi tüm emeklerim çalışmalarım boşa gitti

Tamam canım, takıma göre kaçamak sayılıyorsa yazayım, razıyım ben cezama Ama aslında benim diyetime göre kaçamak sayılmıyo; çünkü diyetisyenin verdiği listede yiyecek değişimleri var. Yani benim diyetimde lahmacun bile yenebiliyor. Mesela lahmacun 2 porsiyon ekmek, 1 porsiyon et ve 1 posiyon yağ olarak sayılıyor. Yani ben öğlen ton balıklı salata ve 2 dilim ekmek yerine 1 lahmacun yiyebiliyorum.

Ama anladım ki ben diyetisyenimin aklına uyarsam takımdan diskalifiye olurum. O sebepten artık ona göre yiyecekler seçmem lazım.

kuyabiye tatlım lahmacunla poğca cok ayrı seyler poğcanın hamurunda margarin oluyor..
mesela bizim yaptığımız montidede tam buğday unundan çörek yenebiliyor ama içinde yağ yumurta olamamak kosulu ile dediğim gibi lahmacun uyar listeye ama poğca uymaz..
nys biz diyetimizi eksiz yapalım sekercim cuma günü büyük gün cünkü haddini bilmesi herekenler var

günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum.

ancak gelebildim sabah oglumu doktora götürdüm,malesef kizil omus,poposuda mantar bunada sükür rabbim daha beterinden saklasin bizide herkeside ins

gelelim hafta sonuna

cumartesi cok yogundum sabah alisverise gittim,sonra cocuklari oyun yerine götürdüm 3 saat kosturduk orda,ondan sonra cocuklari babaannelerine birakip esimle birlikte yemek yiyip ordan sinemeáya gittik güzel bir gündü ,gelelim yeidkleirme
c.tesi
sabah
2 dilim ekmek
az yagli krem peynir ve kasar peynir.
ögle
kasarli tost ( kasar az yagli)
aksam( disarda)
izgara köfte
salata
ayran

pazar
ögle
3 dilim ekmek
krem peynir,beyaz peynir,kasar,domates
ara
2 mandalina
aksam ( kayinvalidede)
hamsi ( kizarmisti malesef)
1.5 dilim kepek ekmek
eve gelince
yarim nar,3 mandalina

hafta sonu cok su icemedim amaaaaaaa -deyim

ahh evet canım türkçe full paragraf 1 tane anlatım bozuklugu bir tane yazım yanlışı vardı..her soruya 1 dk vermişler paragrafı okumak 1 dk alıyor zaten hayırlısı canım ne diyeyim..

yasom hiç kacamaksız hafta sonu ne edem gel de bi öpem

bu arada lawes gecmis olsun canim

zevcan ve reyhan hakkinizda hayirli olsun kizlar.
saol canım benim için sonuc hayırlı olmıcak cünkü hiç calısmamıstım ama reyhanın umarım sonucu ii olur cok calıstı..
ahh evet canım türkçe full paragraf 1 tane anlatım bozuklugu bir tane yazım yanlışı vardı..her soruya 1 dk vermişler paragrafı okumak 1 dk alıyor zaten hayırlısı canım ne diyeyim..

haklısın tatlım hayırlısı olsun...

kızlar cumaya kadar bi hedef belirleyelim herkes kendi hedefine ulasmaya calıssın diyorum kabul ederseniz..

canım monti o kadar verdiriyo mu ben de uzun zamandır merak ediyorum ama bir türlü vakit bulup detaylıca inceleyemedim nası bi yöntem olduğunu. en kısa zamanda vakit ayırıp okumam lazım, belki ben de montiye başlarım.

günaydın canlarım dördüncülüğünüzü kutlarım sınavım dün yetişmedi moral olarak çökmüş durumdayım

üzülme tatlım, moralini de bozma hiç. hakkında hayırlısı neyse o olsun

çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda iyileşir oğlun. menülerin de gayet güzel olmuş benim de diyetimin başına ne geliyosa kayınvalideden geliyo valla

saol canim,Allah razi olsun.benim onunla ilgili cok sorunum yok canim zazrli bisey olsa yemezimde zaten tek zarari kizarmis olmasiydi ama saat daha 5 di o yüzden takmadim pek altarnatif ispanak vardi ama oda pirincliydi :)

aman Allahım hiç kaçamak yok öyleyse
neyse sabah yine 40 dkka bisiklet sürdüm menüyü akşam yazarım

Ah birde şu kaçamakları yapmasan ne güzel olur cnm ya.

birileri korkmaya mı başlamış bak bak bakkk :82:

Oyyy süper cezalar Zevcan korkulur senden.

iremcim neler okuyorum gözlerime inanamıyorum hani nerde sizin özgüveninize ne oldu daha yeni başladık şeker ama sizde haklısınız bende bu kadar güçlü rakipler karşısında korkardımmm :18:

Kim korkuyor hiç de bilem. sizden mi korkacağız biz hıh

68.5 olmayı hedefliyorum

Canım üzülme hayırlısı böyleymiş diyelim. Belki de çok iyi bir sonuç çıkacak.

yarış için 1 kupa daha yeşil çay içtim.. Yarım litrede su içebildim bu sabah ..
Yatana kadar 2 litre oluyor ancak havalar iice soğudu malum içilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…