günaydın canlarımdördüncülüğünüzü kutlarım sınavım dün yetişmedi moral olarak çökmüş durumdayım
yaa kızlar ben reyhanı cok merak ediyorum sınavı nasıl gecti acaba aylardır bu sınava calısıyordu kız sabahın 5 inde kalkıp calısıyordu herkes uyurken inş ii gecmiştir.. gerci sorular cok sacmaydı ama ..
pamukcuk cezan geliyor tüm takımlara bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim koca popolu koca göbeklinin biriyim yazılacak
kuyabiye senin cezan geliyor kişisel imzanda iradesiz şişkoyum 2 poğca yedim yazılacak..
boşver kusum takma zaten sınavı hazırlayanlarda ne yaptıklarının farkında değildiler 2008 deki soruları 2010 da liselere sorucak kadar kendilerini kaybetmişelerdi konu dağılımından bi haber yazmıs durmuslar soruları ...
herkes mal gibi girdi sınava keto gibi cıktı herkes seninle aynı durumda .. :95:
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum.
ancak gelebildim sabah oglumu doktora götürdüm,malesef kizil omus,poposuda mantarbunada sükür rabbim daha beterinden saklasin bizide herkeside ins
gelelim hafta sonuna
cumartesi cok yogundum sabah alisverise gittim,sonra cocuklari oyun yerine götürdüm 3 saat kosturduk orda,ondan sonra cocuklari babaannelerine birakip esimle birlikte yemek yiyip ordan sinemeáya gittik güzel bir gündü ,gelelim yeidkleirme
c.tesi
sabah
2 dilim ekmek
az yagli krem peynir ve kasar peynir.
ögle
kasarli tost ( kasar az yagli)
aksam( disarda)
izgara köfte
salata
ayran
pazar
ögle
3 dilim ekmek
krem peynir,beyaz peynir,kasar,domates
ara
2 mandalina
aksam ( kayinvalidede)
hamsi ( kizarmisti malesef)
1.5 dilim kepek ekmek
eve gelince
yarim nar,3 mandalina
hafta sonu cok su icemedim amaaaaaaa -deyim
saol canım benim için sonuc hayırlı olmıcak cünkü hiç calısmamıstım ama reyhanın umarım sonucu ii olur cok calıstı..bu arada lawes gecmis olsun canim
zevcan ve reyhan hakkinizda hayirli olsun kizlar.
ahh evet canım türkçe full paragraf 1 tane anlatım bozuklugu bir tane yazım yanlışı vardı..her soruya 1 dk vermişler paragrafı okumak 1 dk alıyor zatenhayırlısı canım ne diyeyim..
kızlar cumaya kadar bi hedef belirleyelim herkes kendi hedefine ulasmaya calıssın diyorum kabul ederseniz..
benim 63.1 baslangıc 61.5 bitiş
günaydın canlarımdördüncülüğünüzü kutlarım sınavım dün yetişmedi moral olarak çökmüş durumdayım
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum.
ancak gelebildim sabah oglumu doktora götürdüm,malesef kizil omus,poposuda mantarbunada sükür rabbim daha beterinden saklasin bizide herkeside ins
gelelim hafta sonuna
cumartesi cok yogundum sabah alisverise gittim,sonra cocuklari oyun yerine götürdüm 3 saat kosturduk orda,ondan sonra cocuklari babaannelerine birakip esimle birlikte yemek yiyip ordan sinemeáya gittik güzel bir gündü ,gelelim yeidkleirme
c.tesi
sabah
2 dilim ekmek
az yagli krem peynir ve kasar peynir.
ögle
kasarli tost ( kasar az yagli)
aksam( disarda)
izgara köfte
salata
ayran
pazar
ögle
3 dilim ekmek
krem peynir,beyaz peynir,kasar,domates
ara
2 mandalina
aksam ( kayinvalidede)
hamsi ( kizarmisti malesef)
1.5 dilim kepek ekmek
eve gelince
yarim nar,3 mandalina
hafta sonu cok su icemedim amaaaaaaa -deyim
canım monti o kadar verdiriyo muben de uzun zamandır merak ediyorum ama bir türlü vakit bulup detaylıca inceleyemedim nası bi yöntem olduğunu. en kısa zamanda vakit ayırıp okumam lazım, belki ben de montiye başlarım.
üzülme tatlım, moralini de bozma hiç. hakkında hayırlısı neyse o olsun
çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa zamanda iyileşir oğlun. menülerin de gayet güzel olmuşbenim de diyetimin başına ne geliyosa kayınvalideden geliyo valla
aman Allahım hiç kaçamak yok öyleyse
neyse sabah yine 40 dkka bisiklet sürdüm menüyü akşam yazarım
birileri korkmaya mı başlamış bak bak bakkk :82:
pamukcuk cezan geliyor tüm takımlara bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim koca popolu koca göbeklinin biriyim yazılacak
kuyabiye senin cezan geliyor kişisel imzanda iradesiz şişkoyum 2 poğca yedim yazılacak..
iremcim neler okuyorum gözlerime inanamıyorum hani nerde sizin özgüveninize ne oldu daha yeni başladık şeker ama sizde haklısınız bende bu kadar güçlü rakipler karşısında korkardımmm :18:
kızlar cumaya kadar bi hedef belirleyelim herkes kendi hedefine ulasmaya calıssın diyorum kabul ederseniz..
benim 63.1 baslangıc 61.5 bitiş
ben yemeğe gidiyorum hoşcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?