- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Kahvaltı yapmadın mı kızBende isterim aciktim
Kargalar kahvaltı yapmadan yaptım o yüzden acıktım yaaKahvaltı yapmadın mı kız
Eder içinde mate biberiye falan varKilon çok güze gitmiş tebrikler daha da fazlası gider artık
O çay hemen bugün içsem yarına kadar etki eder mi
Ben de pazartesiye göre artı 1.2 yim yani 83 ama ne yapalım gider elbet tüm hepsi haftaya
Aynen sen öyle ye ve erken yiyebildiğin kadar erken yemeye çalış :)Ben biber dolması yapicaktim bugün perşembe günu yapmasammi
Köfte salata yoğurt mu yapsam bende
E gönderdiğin tartı fotoğrafı tok karnına mıKargalar kahvaltı yapmadan yaptım o yüzden acıktım yaa
Oooo bir karanuğday arkadaşı daha buldum kendimeKarabuğdayli çorba yapıyorum cocuklar da yesin diye akşama da köfte yaparim kıyma buzlu daha
Bayıldım ben ona ilk defa salata yiyip tok yattım akşamOooo bir karanuğday arkadaşı daha buldum kendime
Bayıldım ben ona ilk defa salata yiyip tok yattım akşam
Kizlarrr ya super oldu karabugday yogurtla karistirdim bu sekilde yaptm oglen yemegimm:) sagolasin B bilinmeyenkullanici dedign gibi hasladm snra ustune su ekleyp kapadim.Eki Görüntüle 2041718
Yok canım nerede aç karına sabah cekmistimAynen sen öyle ye ve erken yiyebildiğin kadar erken yemeye çalış :)
E gönderdiğin tartı fotoğrafı tok karnına mı
Harikasınızzzz çok mutlu oldum bu güzellikten herkes faydalanıyor
Yaramasınnn yararsA kilo olurYarasın kızlar
Canım çekti bak görünce ben de yarın yapıcam bugün sebze günüm şaşırtma yapıyorum ama yarın öğle ve akşam karabuğdayyyyAynen canmm cok sagol normalde en haşlayarak denems sevmemistm boyle super oldu gitsin kilolaaarrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?