- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sevinçten göbek atacağım az kaldiNeydek nerelere gidekkk
Tatlı kız o kasedeki ne
kız bunla karın mı doyar allaseeen
kız bunla karın mı doyar allaseeen
menemen ama yumurtasız :)
Ödem varsa ve. Giderse gelirsin şimdi ben maydanoz suyu yapacağım akşama rezene yarına eksi yada sabit gelmem lazım nerdeyse bir dilim ekmek dışında saf pro yapıyorum üstüne de ohh mis başka yöntem bilen varsa söylesinBebitolar yarına eksi 1 gelir miyim bugüne göre
Neden yumurtasız ki yumurtada güzel olmaz mimenemen ama yumurtasız :)
Saf protein kabız yapar ama ödem atmaz sebze yemen lazım ben bugün sebze yapıyorumÖdem varsa ve. Giderse gelirsin şimdi ben maydanoz suyu yapacağım akşama rezene yarına eksi yada sabit gelmem lazım nerdeyse bir dilim ekmek dışında saf pro yapıyorum üstüne de ohh mis başka yöntem bilen varsa söylesin
Yok ben sebze işini maydanoz suyu ile halledeceğim bugün iğrenç bı tat ama olsun İbrahim Saraçoğlu tarifini denedim bugünde inşallah yarına ise yararSaf protein kabız yapar ama ödem atmaz sebze yemen lazım ben bugün sebze yapıyorum
Yaramasınnn yararsA kilo olur
Canım çekti bak görünce ben de yarın yapıcam bugün sebze günüm şaşırtma yapıyorum ama yarın öğle ve akşam karabuğdayyyy
Yaramasınnn yararsA kilo olur
Canım çekti bak görünce ben de yarın yapıcam bugün sebze günüm şaşırtma yapıyorum ama yarın öğle ve akşam karabuğdayyyy
Evet canım biraz geç tartil tuvaletten sonra mümkünse:)) bakalimm ne kadr tok tutacak. Bende bir ara kısır gibi yapicam bakalim. Ooo süpersin bnde aksm corba icim diyorum yarn az çıkmam lazmm:))) yarn sabah tartilcaz dimi ac karınla
:)) bakalimm ne kadr tok tutacak. Bende bir ara kısır gibi yapicam bakalim. Ooo süpersin bnde aksm corba icim diyorum yarn az çıkmam lazmm:))) yarn sabah tartilcaz dimi ac karınla
Evet canım biraz geç tartil tuvaletten sonra mümkünse
Aynen üstünde de minimum kıyafet olsun anladın sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?