Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bebitolar yarına eksi 1 gelir miyim bugüne göre
Ödem varsa ve. Giderse gelirsin şimdi ben maydanoz suyu yapacağım akşama rezene yarına eksi yada sabit gelmem lazım nerdeyse bir dilim ekmek dışında saf pro yapıyorum üstüne de ohh mis başka yöntem bilen varsa söylesin

Saf protein kabız yapar ama ödem atmaz sebze yemen lazım ben bugün sebze yapıyorum

Denemek isteyenlere bı adet sulu limon yarım demet maydanoz bir buçuk yada iki bardak su arkadaşlar tadı güzel değil ama yağ yakma ödem atmak için denemek isteyenler yapabilir kaynatıp suyunu icmistim bı kere de onun tadı bile bundan güzeldi bu direk çıkarma istediği uyandırıyor ama içilir be

Yaramasınnn yararsA kilo olur

Canım çekti bak görünce ben de yarın yapıcam bugün sebze günüm şaşırtma yapıyorum ama yarın öğle ve akşam karabuğdayyyy

:)) bakalimm ne kadr tok tutacak. Bende bir ara kısır gibi yapicam bakalim. Ooo süpersin bnde aksm corba icim diyorum yarn az çıkmam lazmm:))) yarn sabah tartilcaz dimi ac karınla

Yaramasınnn yararsA kilo olur

Canım çekti bak görünce ben de yarın yapıcam bugün sebze günüm şaşırtma yapıyorum ama yarın öğle ve akşam karabuğdayyyy

:)) bakalimm ne kadr tok tutacak. Bende bir ara kısır gibi yapicam bakalim. Ooo süpersin bnde aksm corba icim diyorum yarn az çıkmam lazmm:))) yarn sabah tartilcaz dimi ac karınla

Kızlar akşam yemeğim fırında menü belli yazayım taze taze

120 dakika yürüyüş artı koşu
200 ip atlama
150 bacak kaldırma
100 Kaykay ile iç bacak çalışma
100 dambıl ile kol göğüs sırt
50 donkey kick
170 saniye plank
60 saniye wall sit
50 squat
20 atlayarak lunge

3 lt su

Sabah
1 salatalık
1 domates
1 haşlanmış yumurta
51 gr peynir
Yeşil çay

Ara
6 gr ceviz
2 gr kuru üzüm
150 ml sütle Nescafe

Öğle+akşam
Fırında sebze yağsız tuzsuz
130 gr yoğurt
2 közlenmiş biber

Ara
Çay içerim akşam

Alınan kalori 561
Yakılan kalori 900 1000 arası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…