Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar.
B bilinmeyenkullanici canm gr gr nasil yapiyorsun hassas tartinmi var mutfak icin merak ettm:)
Mutfak tartım var canım daha önce de bu yöntemle ciddi kilo kaybım olmuştu o yüzden böyle devam

Sabah tekrar tartıldım. Sonuçlar iyi. Moralim düzeliyor. 1 ay içinde aldığım 5 kilo hızlı gidiyor, çok seviniyorum. Şişmanlık çok kötü.
Harikasın 1 aya kalmaz tüm fazlalıkları gider

Günaydın kızlar ,
4 kg oldu giden çok mutluyum

Günaydın arkadaşlar bugün perşembe dikkat edelim bugün biraz daha akşam yemeğini geç saatlere birakmamanizi rica ediyorum
Bugün dikkat edilse ne fark eder ki herkes bayramda yiyeceğini yedi

Gunaydin kizlar :)

White arkadasimizinda dedigi gibi hafif bir gun olmasini diliyorum!!iki hafta ortalamasi alinacak biliyorsunuz ki insallah batmayip cikariz diyorum
Kaptanim artı 900 var şuan yarına 500 kalır gibi inşallah takımı zira sokmam regl anamı ağlattı bu ay ne etsiysem ödem gitmiyor patlatacagim bugün maydanoz kürü ama bakalım en az artı ile gelmeye çalışacağım bu hafta için gerçekten özür dilerim ama haftaya söz eski ben geri gelecek ilk defa artı geleceğim diye çok üzülüyorum başka bı yol varsa söyle onu da yapayım yeme dersen yemem de hiç bir sey

İllaki de canım akşama ben iki kaşık bulgur yiyeyim sabaha artı 400 görüyorum öyle bı fark iste

Hamile olma riskin devam etmiyor mu maydanoz kuru ne icme onu,tamamen netlesene kadar durumlar.

Valla abla o ödemler ilzan ablada hep var yazık 3 kg fazla çıkıyor da bu kadar dert etmedi :) bu hafta herkesten artı gelir merak etme

Hamile olma riskin devam etmiyor mu maydanoz kuru ne icme onu,tamamen netlesene kadar durumlar.
Ya ben hissederdim hamile olsaydım iki haftayı geçmeden baş dönmesi mide yanması geliyor bana değilim ya eminim ben daha kese falan yok ria yerinde bı litreden bişey olmaz herhalde hem soğan değil bişey olmaz herhalde

Valla bilmiyorum.ben emin olmadan icmezdim kendin dedin doktor ihtimal verdi diye

Valla abla o ödemler ilzan ablada hep var yazık 3 kg fazla çıkıyor da bu kadar dert etmedi :) bu hafta herkesten artı gelir merak etme
Canım bende ilzan da kaçamak yapmadık ama bu artiyi hak etmiyoruz yesekte artı çıkmaz bu kadar koymaz bize ama yemeden bu şekilde olmak sinir bozuyor iste

Canım bende ilzan da kaçamak yapmadık ama bu artiyi hak etmiyoruz yesekte artı çıkmaz bu kadar koymaz bize ama yemeden bu şekilde olmak sinir bozuyor iste
Bizde yemiyoruz ama artiyiz . Bende artiyim 75leri gormusum simdi 76 cikiyorum bende agliym ozaman bi yerde bi hata varki arti cikiyoruz

1 ay oldu sanırım

Ödem için Lipton form plus çayı çok iyi geliyor 2 kupa içebilir son
Adet dönemlerinde kilo fazlalığı normal dert etme
Kilon çok güze gitmiş tebrikler daha da fazlası gider artık

O çay hemen bugün içsem yarına kadar etki eder mi

Ben de pazartesiye göre artı 1.2 yim yani 83 ama ne yapalım gider elbet tüm hepsi haftaya

Hergün tartılma bence
Hergün tartılmak bana iyi geliyor.
Günaydın kızlar ,
4 kg oldu giden çok mutluyum
Çok güzel...tebrik ederim.
O 5 kilo iki haftada uçar gider canım merak etme
Kısa sürede alınca, kilo yapışmayınca hızlı gidiyor sanırım. İyi ki daha geç kalmamışım. Tatiller ve bayram beni rezil etti...Toparlanıyorum.
Gunaydin kizlar :)

White arkadasimizinda dedigi gibi hafif bir gun olmasini diliyorum!!iki hafta ortalamasi alinacak biliyorsunuz ki insallah batmayip cikariz diyorum
Niçin 2 haftalık oldu, hep böyle mi olacak?
Teşekkür ederim, hemen gitsinler...10 kilo gitsin, bir daha geri gelmesin. Noktalı gramlı kiloların hesabını yapmayı istemiyorum. Hatta hedefimi daha aşağı çekebilirim belki.

Yok şimdi bayram girdi araya diye böyle oldu.
Ben de hedefi aşağı çektim bizimle ne kadar kalır kg verirsen kardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…