Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayramin 1.gunu cumaya denk geldigi icin oy birligi ile bu karar alindi 2 haftalik kilo bildirimi yapicaz bu hafta yani :)
Sonra yine her cuma bildirime devam

Evet canım kolay gidiyor vücut o kiloya alismadan yollamak kolay oluyor

Yok şimdi bayram girdi araya diye böyle oldu.
Ben de hedefi aşağı çektim bizimle ne kadar kalır kg verirsen kardır :)
Motivasyonum bozulmazsa bu vermek istediğim 10 kiloyu verip de gitmek istiyorum. Hedefe ulaşınca burada kalınıyor mu, bilemiyorum ama. Heralde normal kiloya gelince kalınmıyordur değil mi?

Hayallerimdeki kilolardasın maşallah.
Bir zamanları obezdim ben bundan iki ay önce 78.5 kilodaydim yani isteyipte basaramayacagimiz
hiç bir şey yok yeter ki vazgecme sabret bu kilolar bı gecede gelmedi bı gecede gitmeyecek bunun bilincinde ol sabret olacak ineceksin sende bu kilolara

Motivasyonum bozulmazsa bu vermek istediğim 10 kiloyu verip de gitmek istiyorum. Hedefe ulaşınca burada kalınıyor mu, bilemiyorum ama. Heralde normal kiloya gelince kalınmıyordur değil mi?
Kalınıyor canım istersen aşağıda cekebiliyorsun kilonun liste dışı koruma yapabilirsin

Kendime inanıyorum. Sizleri ve grubun atmosferini de sevdim, yardımlarınız için sağ olun. Güzel dille yorum yapıp kırmamaya çalışarak konuşuyorsunuz.

Kendime inanıyorum. Sizleri ve grubun atmosferini de sevdim, yardımlarınız için sağ olun. Güzel dille yorum yapıp kırmamaya çalışarak konuşuyorsunuz.
Hepimizin kilo ortak sorunu aynı yolu paylaşıyoruz biz herkes kilo vermek istiyorum daha sağlıklı daha ozguvenli daha mutlu olmayı hepimiz hak ediyoruz artık kimse bana diyemiyorum kamyon tekeri gibisin diye artık bu çok kilolu gösteriyor yok benden gobegim çıktı bu pantolonun beli dar kalıbını dar yapmışlar demiyorum mağazaya gidince kimse bizde büyük beden satılmıyor ablacığım demiyor bunlar motive olmak için yetiyor eski kıyafetleri terziye götürdüm bayram.oncesi daraltirdim hayatımda bı ilkti ve öyle mutlu oldum ki anlatamam

Buradaki arkadaşlar başka eşim de dahil kimse inanmadı kilo verecegime sen veremezsiniz sen yapamazsın sen çikolata yemeden duramazsin dediler belki burası olmasaydı çoktan salmistim ipleri kilo veremediği halde haftaya veririm diyenleri görünce anladım diyeti hiç bırakmamak lazim bu hafta olmadıysa haftaya illaki olacak peki bırakınca ne değişecek sadece artı gelecek yeniden obez olacağım bunu burada öğrendim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…