Bayramin 1.gunu cumaya denk geldigi icin oy birligi ile bu karar alindi 2 haftalik kilo bildirimi yapicaz bu hafta yani :)Hergün tartılmak bana iyi geliyor.
Çok güzel...tebrik ederim.
Kısa sürede alınca, kilo yapışmayınca hızlı gidiyor sanırım. İyi ki daha geç kalmamışım. Tatiller ve bayram beni rezil etti...Toparlanıyorum.
Niçin 2 haftalık oldu, hep böyle mi olacak?
Teşekkür ederim, hemen gitsinler...10 kilo gitsin, bir daha geri gelmesin. Noktalı gramlı kiloların hesabını yapmayı istemiyorum. Hatta hedefimi daha aşağı çekebilirim belki.
61.9 canimCuma kaçtın geçen cuma
Hayallerimdeki kilolardasın maşallah.Eki Görüntüle 2041698 bugün bu bakalım yarına ne olacak
Evet canım kolay gidiyor vücut o kiloya alismadan yollamak kolay oluyorHergün tartılmak bana iyi geliyor.
Kısa sürede alınca, kilo yapışmayınca hızlı gidiyor sanırım. İyi ki daha geç kalmamışım. Tatiller ve bayram beni rezil etti...Toparlanıyorum.
Niçin 2 haftalık oldu, hep böyle mi olacak?
Teşekkür ederim, hemen gitsinler...10 kilo gitsin, bir daha geri gelmesin. Noktalı gramlı kiloların hesabını yapmayı istemiyorum. Hatta hedefimi daha aşağı çekebilirim belki.
Motivasyonum bozulmazsa bu vermek istediğim 10 kiloyu verip de gitmek istiyorum. Hedefe ulaşınca burada kalınıyor mu, bilemiyorum ama. Heralde normal kiloya gelince kalınmıyordur değil mi?Yok şimdi bayram girdi araya diye böyle oldu.
Ben de hedefi aşağı çektim bizimle ne kadar kalır kg verirsen kardır :)
Bir zamanları obezdim ben bundan iki ay önce 78.5 kilodaydim yani isteyipte basaramayacagimizHayallerimdeki kilolardasın maşallah.
Lise pide mi isimsizim
Kalınıyor canım istersen aşağıda cekebiliyorsun kilonun liste dışı koruma yapabilirsinMotivasyonum bozulmazsa bu vermek istediğim 10 kiloyu verip de gitmek istiyorum. Hedefe ulaşınca burada kalınıyor mu, bilemiyorum ama. Heralde normal kiloya gelince kalınmıyordur değil mi?
Allah kabul etsin canım
Kendime inanıyorum. Sizleri ve grubun atmosferini de sevdim, yardımlarınız için sağ olun. Güzel dille yorum yapıp kırmamaya çalışarak konuşuyorsunuz.Bir zamanları obezdim ben bundan iki ay önce 78.5 kilodaydim yani isteyipte basaramayacagimiz
hiç bir şey yok yeter ki vazgecme sabret bu kilolar bı gecede gelmedi bı gecede gitmeyecek bunun bilincinde ol sabret olacak ineceksin sende bu kilolara
Hepimizin kilo ortak sorunu aynı yolu paylaşıyoruz biz herkes kilo vermek istiyorum daha sağlıklı daha ozguvenli daha mutlu olmayı hepimiz hak ediyoruz artık kimse bana diyemiyorum kamyon tekeri gibisin diye artık bu çok kilolu gösteriyor yok benden gobegim çıktı bu pantolonun beli dar kalıbını dar yapmışlar demiyorum mağazaya gidince kimse bizde büyük beden satılmıyor ablacığım demiyor bunlar motive olmak için yetiyor eski kıyafetleri terziye götürdüm bayram.oncesi daraltirdim hayatımda bı ilkti ve öyle mutlu oldum ki anlatamamKendime inanıyorum. Sizleri ve grubun atmosferini de sevdim, yardımlarınız için sağ olun. Güzel dille yorum yapıp kırmamaya çalışarak konuşuyorsunuz.
Hergün tartılmak bana iyi geliyor.
Kısa sürede alınca, kilo yapışmayınca hızlı gidiyor sanırım. İyi ki daha geç kalmamışım. Tatiller ve bayram
Canım liste dışı koruma amaçlı bizimle devam edebilirsinMotivasyonum bozulmazsa bu vermek istediğim 10 kiloyu verip de gitmek istiyorum. Hedefe ulaşınca burada kalınıyor mu, bilemiyorum ama. Heralde normal kiloya gelince kalınmıyordur değil mi?
Sen 78 ile obezsen ben 95le ne oluyorum ablaBir zamanları obezdim ben bundan iki ay önce 78.5 kilodaydim yani isteyipte basaramayacagimiz
hiç bir şey yok yeter ki vazgecme sabret bu kilolar bı gecede gelmedi bı gecede gitmeyecek bunun bilincinde ol sabret olacak ineceksin sende bu kilolara
Biz de seni sevdik canım güzel güzel kiloları vereceğiz inşallahKendime inanıyorum. Sizleri ve grubun atmosferini de sevdim, yardımlarınız için sağ olun. Güzel dille yorum yapıp kırmamaya çalışarak konuşuyorsunuz.
Bende isterim aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?