Karpuz kavun şeker oranı yüksek meyveler gündüz yerken yanında yoğurt süt kefir tuketebilirsin. 2/3 dilim yenebilirya karpuz yada kavun yasak mı ? Sabah yada öglen yesek yada ara ögunde
Regl kurbanı oldum önümde yiyorlardı burcagi.Karabuğday kısırını akşam değil öğlen mi yeseydin acaba tatlım? Afiyet olsun.
Bol pazılı bir gün olmuş, afiyet olsun. Spor da çok güzel. Bir tek burçaklar fazla sanki...
Çok geçmiş olsun yavruna. Boyunu da çok kıskandım yalnız, söylemeden geçemeyeceğim :)
İbşallah kısa zamanda eski haline dönersin...
Karpuzun kalorisi çok değil gibi geliyor insana ama beni şişiriyor. 3 dilimden fazla yersem kilo almış oluyorum hep. O yüzden en fazla 1 dilim yiyorum.
Meyve 2 porsiyon/gün öneriliyor diye biliyorum, sağlıklı ama karbonhidrat tabi, çok kaçırmamak lazım.
Tebrikler canım.Sabah tekrar tartıldım. Sonuçlar iyi. Moralim düzeliyor. 1 ay içinde aldığım 5 kilo hızlı gidiyor, çok seviniyorum. Şişmanlık çok kötü.
Gözümüz aydın canım. Benimkide gece başladı.Regl geliyor sinyal verdi sonunda şükürler olsun
Ne etti bu ay bize böyle gelsin de yeter ki daha sinyali bile yetti banaKarpuz kavun şeker oranı yüksek meyveler gündüz yerken yanında yoğurt süt kefir tuketebilirsin. 2/3 dilim yenebilir
Regl kurbanı oldum önümde yiyorlardı burcagi.
Tebrikler canım.
Gözümüz aydın canım. Benimkide gece başladı.
Ben normalde de ekmek arayan biri değilim ondan rahat oluyor sabahları yiyorum sadece 1 dilimAfiyet olsn cnm ekmeksz nasil yüzebiliyorsun yaa cok imreniyorumm soyle ekmeksz yiyebilenlere
Afiyet olsunnnEki Görüntüle 2041795
Kahvaltım dı yanımda 10/12 fındık vardı
Aynen ya çok sıkıldımMerhaba kızlar sessizlik var
Aynen ya çok sıkıldım
Ne güzel anlatmışsın. Eşim bana destek oluyor yoksa çok zor olurdu gerçekten de. Elbiselerim olmuyordu bir ara ama şimdi yazın tatilde giydim hepsi oldu. Çok seviniyor insan.Hepimizin kilo ortak sorunu aynı yolu paylaşıyoruz biz herkes kilo vermek istiyorum daha sağlıklı daha ozguvenli daha mutlu olmayı hepimiz hak ediyoruz artık kimse bana diyemiyorum kamyon tekeri gibisin diye artık bu çok kilolu gösteriyor yok benden gobegim çıktı bu pantolonun beli dar kalıbını dar yapmışlar demiyorum mağazaya gidince kimse bizde büyük beden satılmıyor ablacığım demiyor bunlar motive olmak için yetiyor eski kıyafetleri terziye götürdüm bayram.oncesi daraltirdim hayatımda bı ilkti ve öyle mutlu oldum ki anlatamam
İpin ucu kaçınca kaçıyor...ben de bşraz dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum.Buradaki arkadaşlar başka eşim de dahil kimse inanmadı kilo verecegime sen veremezsiniz sen yapamazsın sen çikolata yemeden duramazsin dediler belki burası olmasaydı çoktan salmistim ipleri kilo veremediği halde haftaya veririm diyenleri görünce anladım diyeti hiç bırakmamak lazim bu hafta olmadıysa haftaya illaki olacak peki bırakınca ne değişecek sadece artı gelecek yeniden obez olacağım bunu burada öğrendim iste
Ben de deniyim, karabuğday bulunca. Çok güzel görünüyor, canım çekti. Kalorisi nasıl acaba karabuğdayın?Kizlarrr ya super oldu karabugday yogurtla karistirdim bu sekilde yaptm oglen yemegimm:) sagolasin B bilinmeyenkullanici dedign gibi hasladm snra ustune su ekleyp kapadim.Eki Görüntüle 2041718
Ben kahvaltıda yiyorum 2 dilim ekmek. Sonra diğer öğünlerde yemiyorum. Ama severim taze mis kokan ekmek, arıyor insan.Ben normalde de ekmek arayan biri değilim ondan rahat oluyor sabahları yiyorum sadece 1 dilim
Afiyet olsun canım :)Kızlar öğle yemeğim :)
Ben de mis kokan taze ekmek arasına sandiviç yapmayı çok severim ya da patates kızartması koymayıNe güzel anlatmışsın. Eşim bana destek oluyor yoksa çok zor olurdu gerçekten de. Elbiselerim olmuyordu bir ara ama şimdi yazın tatilde giydim hepsi oldu. Çok seviniyor insan.
İpin ucu kaçınca kaçıyor...ben de bşraz dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum.
Ben de deniyim, karabuğday bulunca. Çok güzel görünüyor, canım çekti. Kalorisi nasıl acaba karabuğdayın?
Ben kahvaltıda yiyorum 2 dilim ekmek. Sonra diğer öğünlerde yemiyorum. Ama severim taze mis kokan ekmek, arıyor insan.
Afiyet olsun canım :)
Ben de mis kokan taze ekmek arasına sandiviç yapmayı çok severim ya da patates kızartması koymayı
Eki Görüntüle 2041820 kaptanim gidiyor odemler yani sabaha göre eksi 700 son artı 200 kaldı inşallah sabaha onlarda giderse süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?