Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya karpuz yada kavun yasak mı ? Sabah yada öglen yesek yada ara ögunde
Karpuz kavun şeker oranı yüksek meyveler gündüz yerken yanında yoğurt süt kefir tuketebilirsin. 2/3 dilim yenebilir
Regl kurbanı oldum önümde yiyorlardı burcagi.
Sabah tekrar tartıldım. Sonuçlar iyi. Moralim düzeliyor. 1 ay içinde aldığım 5 kilo hızlı gidiyor, çok seviniyorum. Şişmanlık çok kötü.
Tebrikler canım.
Regl geliyor sinyal verdi sonunda şükürler olsun
Gözümüz aydın canım. Benimkide gece başladı.

Ne etti bu ay bize böyle gelsin de yeter ki daha sinyali bile yetti bana

Ne güzel anlatmışsın. Eşim bana destek oluyor yoksa çok zor olurdu gerçekten de. Elbiselerim olmuyordu bir ara ama şimdi yazın tatilde giydim hepsi oldu. Çok seviniyor insan.
İpin ucu kaçınca kaçıyor...ben de bşraz dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum.
Kizlarrr ya super oldu karabugday yogurtla karistirdim bu sekilde yaptm oglen yemegimm:) sagolasin B bilinmeyenkullanici dedign gibi hasladm snra ustune su ekleyp kapadim.Eki Görüntüle 2041718
Ben de deniyim, karabuğday bulunca. Çok güzel görünüyor, canım çekti. Kalorisi nasıl acaba karabuğdayın?
Ben normalde de ekmek arayan biri değilim ondan rahat oluyor sabahları yiyorum sadece 1 dilim
Ben kahvaltıda yiyorum 2 dilim ekmek. Sonra diğer öğünlerde yemiyorum. Ama severim taze mis kokan ekmek, arıyor insan.

Kızlar öğle yemeğim :)
Afiyet olsun canım :)

Ben de mis kokan taze ekmek arasına sandiviç yapmayı çok severim ya da patates kızartması koymayı

Akşama arkadaşımın doğum gününe davetliyiz, yemekli olacak dışarda. Ama aşırıya kaçmamaya özen göstericem. Menümü gelince yazıcam mecburen, akşamı bilemiyorum çünkü.
Fotoğraf ekleyemiyorum, yanlardan 2-3 sefer kestim gene de olmadı Gene deniycem ama.

Akşam yemeği hariç menümü yazıyım olmazsa:
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, 1 salatalık, 2 biber, 4 yeşil zeytin, şekersiz çay
Ara: 1 bardak light kola
Ara: 1 bardak sütr tarçın ektim, 1/2 muz
Öğlen: 3 patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, 1 kelek
Akşam: ??? Izgara balık ve salata yeme planım var.
7 bardak su
60 tane squat, 69 sn wallsit, 102 tane step, 10 dakika dans

Sabah
1 dilim ekmek
Az yağda yumurta
2 adet küp şeker büyüklüğünde helva
Az salatalık iki üç tane yuvarlak dilimdir saymadım bir bardak çay
Ara türk kahvesi
Öğle
Köfte ayran bı lokma ekmek
Ara türk kahvesi
Maydanoz kürü bı bardak
Akşam
4 adet küçük köfte yağsız kuru köfte
Yarım bardak ayran
Yarım saat sonra bir bardak maydanoz kürü
Akşam naneli limonlu rezene çayı
Şu iki litre 15 dk yürüyüş eklersem yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…