- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ben şuan belim tutulduğu için spor yapmıyorum normalde 1000 ip atlayıp yarım saatte egzersiz yapıyordum hergun bende çocuk olduğu için bir anda yapıyorum sonra duş alıp bebek yağı ile masaj yapıyordum belim duzelsin inşallah tekrar baslayacagimSmdi böyleyse sabaha kadar 400 500 bile olur.
Ya Buarada sporlari biranda yapmiyorsuniz dimi ozellikle B bilinmeyenkullanici :) masallahin varr
İnşallah canım o kadar sevinirim ki tartıda 61.4 gorsemSmdi böyleyse sabaha kadar 400 500 bile olur.
Ya Buarada sporlari biranda yapmiyorsuniz dimi ozellikle B bilinmeyenkullanici :) masallahin varr
Pişmiş 100 gr karabuğdayda 90 kcal var canım 2 3 yk anca 40 50 kcal olurEkmek arasi demeyin:)) helekii patates kızartması: ) yoldan cikarcaksinzz hepimizii hehe:))
Valla karabugdayn kalorisini bilmiym ama ben oglen 3.yk yedim sen daha iyi bilirsin B bilinmeyenkullanici
Sen bütün gün tartılıyor musunEki Görüntüle 2041820 kaptanim gidiyor odemler yani sabaha göre eksi 700 son artı 200 kaldı inşallah sabaha onlarda giderse süper olur
Canım bacak mesela 150 tane demişim ya onlar art arda çünkü ayrı ayrı yapınca etkisi yok. Kaykayla bacak çalışması da hemen akabinde birkaç saniye dinlenip yapıyorum ipi de birkaç dakika dinlenip atlıyorum yürüyüş de köpeğim var onu gezmeye çıkarıyorum gün içinde o zamanlarda tamamlanıyor :) gece daha egzersizler oluyor ama onları yazmıyorumSmdi böyleyse sabaha kadar 400 500 bile olur.
Duvara destek alıp oturuyorsun altında sandalye var gibi harika çalıştırıyor bacakları ne kadar uzun durursan o kadar iyiBu walsit nedir kızlar faydalı bir şey mi :)
Merhaba canim.. Kusura bakm haver veremedim bayram gorumcemin dugun hazirligi derken haber veremedim. Bu aralar ben gelemeyecegim mumkunse izne ayrilabilir miyim?aysglkskn canim nerdesin 3 gun ust uste menu paylasmadin diskalifiyeye gidiyor bu durum biliyosun dimi
Yarının korkusu sardı artı gelirsem diye kilo düşük olduğu için yüzde büyük oluyor takımı etkilemek istemiyorum bu güne kadar hiç artı gelmedim inşallah yarın da gelmemPişmiş 100 gr karabuğdayda 90 kcal var canım 2 3 yk anca 40 50 kcal olur
Sen bütün gün tartılıyor musun
Canım bacak mesela 150 tane demişim ya onlar art arda çünkü ayrı ayrı yapınca etkisi yok. Kaykayla bacak çalışması da hemen akabinde birkaç saniye dinlenip yapıyorum ipi de birkaç dakika dinlenip atlıyorum yürüyüş de köpeğim var onu gezmeye çıkarıyorum gün içinde o zamanlarda tamamlanıyor :) gece daha egzersizler oluyor ama onları yazmıyorum
Bir şeu olmaz sen öylr etkileyecek kadar büyük bir artı gelmezdin zaten kasmaYarının korkusu sardı artı gelirsem diye kilo düşük olduğu için yüzde büyük oluyor takımı etkilemek istemiyorum bu güne kadar hiç artı gelmedim inşallah yarın da gelmem
Dinlenerek yapıyorum ben ilk başta jamping Jack i 25 er yapıyorum 50 şer e çıktı 75 er yapıyorum bu iki gündür tek seferde 100 yapabilmeye başladım arada dinleniyorum tabiki.Smdi böyleyse sabaha kadar 400 500 bile olur.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Bendensin abla bugünEki Görüntüle 2041837
Hastane şartlarında maydanoz kürü.
Olsun canım elimden geleni yapayım yine olmazsa yüzüm olsun elimden geleni yaptım olmadı demeyeBir şeu olmaz sen öylr etkileyecek kadar büyük bir artı gelmezdin zaten kasma
Bildirimsiz izine ayiriyorum canim seni.Merhaba canim.. Kusura bakm haver veremedim bayram gorumcemin dugun hazirligi derken haber veremedim. Bu aralar ben gelemeyecegim mumkunse izne ayrilabilir miyim?
Kaptanim gelmiş iniyorum kaptanim iniyorum yavaş yavaş sabaha artı olmayacak insallahBildirimsiz izine ayiriyorum canim seni.
Dugununuzde hayirli olsun ins.
@naneli_sekerim canim sen diskalifiye olmussun daha once
Ben artiyim bu hafta bilginize .Kaptanim gelmiş iniyorum kaptanim iniyorum yavaş yavaş sabaha artı olmayacak insallah
Ton baligi salatasi canim cektiii. Ben daha yemek yapip yicemB bilinmeyenkullaniciColorayzn
Sabah
Yarm domats 2biber 1kk peynr 3 zeytn 1dilm cav ekm.
Öğlen
Foto atmistm yarm domats 3yk yogurt 3yk karabugday
Aksam (birazdan yicem)
Beyaz lahana havuc ve tonbaligi salatasi bol limonlu
2lt su
Sporlarida tamamlayam eklerm
Hemen ye kuzum.aksami geç kalmaB bilinmeyenkullaniciColorayzn
Sabah
Yarm domats 2biber 1kk peynr 3 zeytn 1dilm cav ekm.
Öğlen
Foto atmistm yarm domats 3yk yogurt 3yk karabugday
Aksam (birazdan yicem)
Beyaz lahana havuc ve tonbaligi salatasi bol limonlu
2lt su
Sporlarida tamamlayam eklerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?