Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Smdi böyleyse sabaha kadar 400 500 bile olur.

Ya Buarada sporlari biranda yapmiyorsuniz dimi ozellikle B bilinmeyenkullanici :) masallahin varr
Ben şuan belim tutulduğu için spor yapmıyorum normalde 1000 ip atlayıp yarım saatte egzersiz yapıyordum hergun bende çocuk olduğu için bir anda yapıyorum sonra duş alıp bebek yağı ile masaj yapıyordum belim duzelsin inşallah tekrar baslayacagim

Ekmek arasi demeyin:)) helekii patates kızartması: ) yoldan cikarcaksinzz hepimizii hehe:))

Valla karabugdayn kalorisini bilmiym ama ben oglen 3.yk yedim sen daha iyi bilirsin B bilinmeyenkullanici
Pişmiş 100 gr karabuğdayda 90 kcal var canım 2 3 yk anca 40 50 kcal olur
Eki Görüntüle 2041820 kaptanim gidiyor odemler yani sabaha göre eksi 700 son artı 200 kaldı inşallah sabaha onlarda giderse süper olur
Sen bütün gün tartılıyor musun

Ya Buarada sporlari biranda yapmiyorsuniz dimi ozellikle B bilinmeyenkullanici :) masallahin varr
Canım bacak mesela 150 tane demişim ya onlar art arda çünkü ayrı ayrı yapınca etkisi yok. Kaykayla bacak çalışması da hemen akabinde birkaç saniye dinlenip yapıyorum ipi de birkaç dakika dinlenip atlıyorum yürüyüş de köpeğim var onu gezmeye çıkarıyorum gün içinde o zamanlarda tamamlanıyor :) gece daha egzersizler oluyor ama onları yazmıyorum

Yarının korkusu sardı artı gelirsem diye kilo düşük olduğu için yüzde büyük oluyor takımı etkilemek istemiyorum bu güne kadar hiç artı gelmedim inşallah yarın da gelmem

Dinlenerek yapıyorum ben ilk başta jamping Jack i 25 er yapıyorum 50 şer e çıktı 75 er yapıyorum bu iki gündür tek seferde 100 yapabilmeye başladım arada dinleniyorum tabiki.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤---
mutsuzmutlu-❤❤❤❤----
missagor❤❤❤❤❤❤----
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤----
gogo2405❤❤❤❤❤❤----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤---
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤----

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Merhaba canim.. Kusura bakm haver veremedim bayram gorumcemin dugun hazirligi derken haber veremedim. Bu aralar ben gelemeyecegim mumkunse izne ayrilabilir miyim?
Bildirimsiz izine ayiriyorum canim seni.
Dugununuzde hayirli olsun ins.

@naneli_sekerim canim sen diskalifiye olmussun daha once

Ton baligi salatasi canim cektiii. Ben daha yemek yapip yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…