Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kendimi yine de kötü hissettim abla hakkını helal et
İnan ki kötü hissedecek bişey yok canım helal olsun da yani standart bi soru ben standart olmayınca böyle oluyor üzme bosyere kendini artık alıştım ben ve hiç bir şekilde üzülmüyorum böyle sorulara hadi üzülme artık yaaa

Dinlenerek yapıyorum ben ilk başta jamping Jack i 25 er yapıyorum 50 şer e çıktı 75 er yapıyorum bu iki gündür tek seferde 100 yapabilmeye başladım arada dinleniyorum tabiki.
Jumping Jack hiç yapmadım hatta duymadım bile. Yarın araştırıp ben de deniyim.
İki makina ütü bitti bende bittim
Ben de ütü yaptım bugün ve bitiremedim. Yap yap bitmiyor. Eşim ütülü gömlek, pantolon giymeyi çok sever. Eskiden çarşaflara kadar ütülerdim...
Üzme kendini ben üzülmedim bilmiyorum kimdirler nerelidirler umrumda değil artık canım yanmayali bu sorulara çok uzun zaman oldu üzme kendini boş yere
Ne desem bilemedim. Üzüldüm. Hayar zorluyor bazen gerçekten de...
Canlar ben hedef kilomu 45 yapmak istiyorum olur mu acaba B bilinmeyenkullanici Colorayzn
45 kilo çok az değil mi
Hayallerimde bile olmayan bir kilo. Muhtemelen sırf kemik ağırlığım o kadardır. İmkan yok benim 45 kg olmama mesela. Sen ince yapılı mıydın tatlım?

canım boyum çok kısa o yüzden 45 çok az durmaz sanırım.. İmkansız diye birşey yoktur ben 85 kiloydum bi ara bak şuan 50 lerdeyim hic bisey imkansız deildir inan ..ince yapılı sayılmak çok canım yani bana gore

Benim de kısa, 160 cm cik boyum var. İnşallah ben de 50 lere gelebilirim birgün, tabi sağlıklı bir kilo verişle gelelim hepimiz. Bazen hastalıklardan, kanserden vs zayıflayan insanları görüyorum da bizim derdimiz o kadar ufak ki diye düşünüyorum. Alt tarafı çok yedik kilo aldık, az yiyip kilo vericez, o kadar diyorum.

haklisin canım gelirsin insAllah pes etme inan insan istedikten sonra herşeyi Yapar Allahın izniyle helede kadınsa o kişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…