- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Peki kacla baslamistin yarismayayani şuan listede yazan 50 canım ama 45 istiyorum olursa tabi
Bir okadarda yorucudurJumping Jack e baktım şimdi youtubetan. Çok zevkli. Yarın yapıcam.
Cok gereksiz sorular sormusumyani şuan listede yazan 50 canım ama 45 istiyorum olursa tabi
Adet döneminde yapılan spor iki üç kat daha etkili canım o yüzden bişeyler yap mutlaka. Temizlik yorucu ama spor sayılmaz.Spor yok canim ya adet donemi yaklasirken canim istemiyo hic spor aksama kadar temizlik yapiyom sayilirsa
Evet zevkli ve kilo vermede yağ yakmakta çok etkili.Jumping Jack e baktım şimdi youtubetan. Çok zevkli. Yarın yapıcam.
Bebisim yazıları az kucultsen resmen telefonu uzaklastiriyorum okurken***4. Takım 534. Etap ***
Colorayzn (77.1///%)
Mydestinyy (86.5///%)
aysglkskn (82.9///%) Bildirimsiz izine ayrildi.
bilinmeyenkullanici (85///%)
White1989 (61,9///%)
isimsiz965 (58.8///%) Hedef kilosunu 45e revize etmek istiyor.
aseeel(69.8///%) Bildirimsiz izine ayrildi.[2.izin hakkı]
4. Takim Ortalaması: %
missagor (60.4///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 21ağustos ;başlangıç kilosu 62.2;
hedef 55
Besaraz (76///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 4 eylül ;başlangıç kilosu 76;hedef 65
mutsuzmutlu (92.8///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ; başlangıç kilosu 95.7 ; hedef 75
dandini2017 (73.1///%) Yeni üye;baslangıç tarihi 5 eylül;baslangıç kilosu 73.1; hedef 63.1
Hira1994 (56///%) Yeni üye;baslangıç tarihi 6 eylül;baslangıç kilosu 56;hedef 51
Kızlar profil fotoma baktinizmi ikisi arasında bir buçuk ay zaman var.
Canm bzde listeye girdik ya artik oyuzden yazman gerekir bence. 2 dilim ekmek yemeseydin iyiymiş ama yemissin artik haftaya telafi edersn insallahÖğlene kadar mı kilolarımızı yazıcaz? Dün doğum gününde biraz kaçırdımIzgara balık ve salata yedim ama yanında biraz zeytinyağlı mezelerden de tattım, 2 dilim ekmek de yedim.
Ama tatlı ve yaş pastaya hiç dokunmadım...
Gene de tartılmaktan korkuyorum
Benim yüzde yazmama veya ikiye bölmeme gerek yok değil mi listede değilim diye?
Günaydın ben bildirim yapip izne ayrılabilirmiyim demiştim ama erken ayrlk olmuş oldu :)ben yinede yapim***4. Takım 534. Etap ***
Colorayzn (77.1///%)
Mydestinyy (86.5///%)
aysglkskn (82.9///%) Bildirimsiz izine ayrildi.
bilinmeyenkullanici (85///%)
White1989 (61,9///%)
isimsiz965 (58.8///%) Hedef kilosunu 45e revize etmek istiyor.
aseeel(69.8///%) Bildirimsiz izine ayrildi.[2.izin hakkı]
4. Takim Ortalaması: %
missagor (60.4///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 21ağustos ;başlangıç kilosu 62.2;
hedef 55
Besaraz (76///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 4 eylül ;başlangıç kilosu 76;hedef 65
mutsuzmutlu (92.8///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ; başlangıç kilosu 95.7 ; hedef 75
dandini2017 (73.1///%) Yeni üye;baslangıç tarihi 5 eylül;baslangıç kilosu 73.1; hedef 63.1
Hira1994 (56///%) Yeni üye;baslangıç tarihi 6 eylül;baslangıç kilosu 56;hedef 51
Buraya geldik canım olabileceğimiz en ninimum kiloya inelim ki bir daha eski halimize dönmeyelim :)Jumping Jack hiç yapmadım hatta duymadım bile. Yarın araştırıp ben de deniyim.
Ben de ütü yaptım bugün ve bitiremedim. Yap yap bitmiyor. Eşim ütülü gömlek, pantolon giymeyi çok sever. Eskiden çarşaflara kadar ütülerdim...
Ne desem bilemedim. Üzüldüm. Hayar zorluyor bazen gerçekten de...
45 kilo çok az değil mi
Hayallerimde bile olmayan bir kilo. Muhtemelen sırf kemik ağırlığım o kadardır. İmkan yok benim 45 kg olmama mesela. Sen ince yapılı mıydın tatlım?
GÜNAYDIN
Zeytinyağlı mezeden hiçbir şey olmaz öğlen kadar tartılıp bildirim yapacağız listede olmasanız da kilo vermeniz bizim için önemli 2 hafta boyunca menüler güzel olup kilo verirseniz listeye girebilme hakkınız oluyorÖğlene kadar mı kilolarımızı yazıcaz? Dün doğum gününde biraz kaçırdımIzgara balık ve salata yedim ama yanında biraz zeytinyağlı mezelerden de tattım, 2 dilim ekmek de yedim.
Ama tatlı ve yaş pastaya hiç dokunmadım...
Gene de tartılmaktan korkuyorum
Benim yüzde yazmama veya ikiye bölmeme gerek yok değil mi listede değilim diye?
Tebrikler colorum gelsin bildirimli olarak değiştirir ben şimdi o olmadan işine karışmayayım :)Eki Görüntüle 2041973
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 67.8
Fark 2
Yüzde 2.865
Msj sayısı +30
Gelecek hafta 67
Siz 2 hafta boyunca iyi giderseniz listeye girebişiyorsunuz ama kilo filan vermeniz iyi menüler yapmanız lazım ki listeye alınabilin :)Canm bzde listeye girdik ya artik oyuzden yazman gerekir bence. 2 dilim ekmek yemeseydin iyiymiş ama yemissin artik haftaya telafi edersn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?