Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. Takım 534. Etap ***

Colorayzn (77.1///%)
Mydestinyy (86.5///%)
aysglkskn (82.9///%) Bildirimsiz izine ayrildi.
bilinmeyenkullanici (85///%)
White1989 (61,9///%)
isimsiz965 (58.8///%) Hedef kilosunu 45e revize etmek istiyor.
aseeel(69.8///%) Bildirimsiz izine ayrildi.[2.izin hakkı]

4. Takim Ortalaması: %

Yeni üye listesi

thesquatgirl (89.3///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 7ağustos ;başlangıç kilosu 92.7 ; hedef 72
smykmy (76.2///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ;başlangıç kilosu 77.6;hedef 55
missagor (60.4///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 21ağustos ;başlangıç kilosu 62.2;

hedef 55
Besaraz (76///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 4 eylül ;başlangıç kilosu 76;hedef 65
mutsuzmutlu (92.8///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ; başlangıç kilosu 95.7 ; hedef 75
dandini2017 (73.1///%) Yeni üye;baslangıç tarihi 5 eylül;baslangıç kilosu 73.1; hedef 63.1
Hira1994 (56///%) Yeni üye;baslangıç tarihi 6 eylül;baslangıç kilosu 56;hedef 51

Izinden Dönen Üyeler

AKovser (59.3///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (71.1///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)

hawar (60.5/sabit//%)

Spor yok canim ya adet donemi yaklasirken canim istemiyo hic spor aksama kadar temizlik yapiyom sayilirsa
Adet döneminde yapılan spor iki üç kat daha etkili canım o yüzden bişeyler yap mutlaka. Temizlik yorucu ama spor sayılmaz.
Jumping Jack e baktım şimdi youtubetan. Çok zevkli. Yarın yapıcam.
Evet zevkli ve kilo vermede yağ yakmakta çok etkili.
Bebisim yazıları az kucultsen resmen telefonu uzaklastiriyorum okurken

Perşembe menum
Sabah öğlen gibi tavada yumurta dereotu beyaz peynir 4 zeytin 10/12 fındık sade nescafe

Sade kahve
Yeşil çay.

Akşam yemekte çorba ve sulu köfte vardı ama tadı çok kötüydü 3/4 kaşık çorba ve bir lokma köfte yedim. Nöbetteyim ve aç olduğum için iki dilim kepek ekmeği arası domates peynir dere otu maydanoz yedim çayla. Saat 5 gibiydi.

Ara 10 12 fındık ve 3 minik organik köy elması

Maydanoz suyu 2 kupa
Su 2 lt
Spor 400 jj

Öğlene kadar mı kilolarımızı yazıcaz? Dün doğum gününde biraz kaçırdım Izgara balık ve salata yedim ama yanında biraz zeytinyağlı mezelerden de tattım, 2 dilim ekmek de yedim.
Ama tatlı ve yaş pastaya hiç dokunmadım...
Gene de tartılmaktan korkuyorum
Benim yüzde yazmama veya ikiye bölmeme gerek yok değil mi listede değilim diye?

Canm bzde listeye girdik ya artik oyuzden yazman gerekir bence. 2 dilim ekmek yemeseydin iyiymiş ama yemissin artik haftaya telafi edersn insallah

Günaydın ben bildirim yapip izne ayrılabilirmiyim demiştim ama erken ayrlk olmuş oldu :)ben yinede yapim

B bilinmeyenkullanici iyisin demi bak yatacağım aklıma takılma gece gece inanki uzmedin beni ya
Iyiyim kuzum dün çok rahatsızdım uyuyakalmışım
Buraya geldik canım olabileceğimiz en ninimum kiloya inelim ki bir daha eski halimize dönmeyelim :)

Zeytinyağlı mezeden hiçbir şey olmaz öğlen kadar tartılıp bildirim yapacağız listede olmasanız da kilo vermeniz bizim için önemli 2 hafta boyunca menüler güzel olup kilo verirseniz listeye girebilme hakkınız oluyor

Canm bzde listeye girdik ya artik oyuzden yazman gerekir bence. 2 dilim ekmek yemeseydin iyiymiş ama yemissin artik haftaya telafi edersn insallah
Siz 2 hafta boyunca iyi giderseniz listeye girebişiyorsunuz ama kilo filan vermeniz iyi menüler yapmanız lazım ki listeye alınabilin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…