Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zevcan ve reyhan hakkinizda hayirli olsun kizlar.

üzülme tatlım, moralini de bozma hiç. hakkında hayırlısı neyse o olsun

Canım üzülme hayırlısı böyleymiş diyelim. Belki de çok iyi bir sonuç çıkacak.

sağolun canlarım benim şer görünen şeyler sonra hayır oluveriyor hakkımızda..sonradan şükrediyoruz iyiki olmadı diye..umarım öyle olur..

meyecim birinciliğimizi çalmaya gelmişsin
işin ucunda büyük bir kapışma var kardeş takımımız olarak sizin kazanmınızı isteriz:79:

evet bugünkü menü sabah:1dilim ekmek peynir yarım yumurta
öğle patlıcan yemeği 1 kaşık yoğurt
akşam :nohut yemeği ve yoğurt olacak
arada meyve yerim
sabah sporumu yapmıştım
yaklaşık 2,5lt su

oğlusuna cok gecmiş olsun canım ..sabah atlamısım kusura bakma kafam bi dünyabu günlerde yine..
Umarım cabuk atlatır..

saol canim,Allah razi olsun,ya varya okadar cok hasta oluyolarki kendimi sorgulamaya basladim artik tabi bunda saolsn anneminde payi var,tutmus bakamiyosun sen cocuklari bana diyo,izinde nasil olsa ilgilenen var diye gevsek davrandim saniyoki hep öyleyim,bugün doktora dedim niye sürekli hasta oluyo bunlar biseyleri yalnismi yapimyorum bendenmi kaynaklaniyor,doktorda güldü bana diyo hayir seninle bir ilgisi yok,bi an önce büyüselerde rahatlasa cocuklarda
evet bugünkü menü sabah:1dilim ekmek peynir yarım yumurta
öğle patlıcan yemeği 1 kaşık yoğurt
akşam :nohut yemeği ve yoğurt olacak
arada meyve yerim
sabah sporumu yapmıştım
yaklaşık 2,5lt su

gayyet güzel canim

kizlar bu arada bisey diycem hani siz kacamak yapip yaziyosunnuzya valla okuyunca benimde canim cekiyo :) alin size kacamak yapmamk icin bi sebep daha kacamak yapipda banada sebep olmayin

Son düzenleme:
kızlar biraz önce canım acayip çay istedi ama yarış için onun yerine yeşil çay içtim. bir de su tüketimime dikkat etmeye karar verdim. aslında aklıma geldikçe içerim su ama son zamanlarda miktarına hiç dikkat etmiyodum. bugün sabahtan beri 1,5 lt oldu bile

ne mafyasi kiz :)

hiç sorma yasom tayin işi için benim sevgili git birine söyle bakanlıkta abisi müstesar die o adamda abisinin bişi yapamıcanı söylemiş ama ben sana birini bulayım demiş falan olmus filan olmus :90: :90: :90:öyle işte arıyan arıyana herkes beni o adamın yeğeni zannediyo :90: :90: :90:

kızlar bugünkü menüm

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, ince bir dilim kaşar peyniri
öğle: beyaz peynirli salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: diyet sütlü kahve, 1 adet yulaflı bar
akşam: karışık sebze sote, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 3 kuru kayısı, 1 mandalina

vee 3 lt su, 2 bardak yeşil çay, 1 bardak da form çay

akşam da 45 dk yürüyüş yapıcam, bi de forumda bi arkadaşımızın tavsiye ettiği pilates çemberim var benim, onunla da 100 bacak inceltme hareketi yaparsam huzurla uyuyabilirim

nerde bu takımın gerisi cemre nerde safi nerde nilay zaten yok nerdesinizzzz :84: :84: :84:

ben burdayııım ama cidden herkes nerelerde ??

canım sabahtan beri vakit buldukça montiyi okumaya çalışıyorum da sana bişy sorucam. montide kahve kesinlikle yasak mı? ben kendimi bildim bileli günde 2 bardak kehvemi mutlaka içerim de... bir tek o korkuttu gözümü montide yoksa güzel gözüküyor gibi

afiyet olsun canım .. güzel gidiyorsun..
tatlım kafeinsiz kahve içilebiliyor o da az miktarda ve sekersiz..

bugünkü menümü yazayim.

sabah
kepekli ekmege kasarli tost
ara
2 mandalina
ögle
1 kepce tarhana corba
bi tabak zeytinyagli taze fasulye
yogurt
ara
1elma
aksam
mantarli tavuk sote
salata+spor +erken gidebilirsem masaj

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…