zevcan ve reyhan hakkinizda hayirli olsun kizlar.
saol canım benim için sonuc hayırlı olmıcak cünkü hiç calısmamıstım ama reyhanın umarım sonucu ii olur cok calıstı..
canım insanın hayatının 2 saate sığması bu kadar kötü işte..ne kadar çalışsamda soruları cevaplayıp yetiştiremediğim için emeklerim boşa gitti
haklısın tatlım hayırlısı olsun...
üzülme tatlım, moralini de bozma hiç. hakkında hayırlısı neyse o olsun
Canım üzülme hayırlısı böyleymiş diyelim. Belki de çok iyi bir sonuç çıkacak.
oğlusuna cok gecmiş olsun canım ..sabah atlamısım kusura bakma kafam bi dünyabu günlerde yine..afiyet olsun canim,ben kahvalti edeli 1saat oluyo daha :) simdi gidip oglumun ilaclarini alicam sonra gelip ögle yemegimi hazirliycam zeytin yagli taze fasulye olarak
bu haftaki hedefimde 68.7 :)
saol canim,Allah razi olsun,ya varya okadar cok hasta oluyolarki kendimi sorgulamaya basladim artik tabi bunda saolsn anneminde payi var,tutmus bakamiyosun sen cocuklari bana diyo,izinde nasil olsa ilgilenen var diye gevsek davrandim saniyoki hep öyleyim,bugün doktora dedim niye sürekli hasta oluyo bunlar biseyleri yalnismi yapimyorum bendenmi kaynaklaniyor,doktorda güldü bana diyo hayir seninle bir ilgisi yok,bi an önce büyüselerde rahatlasa cocuklardaoğlusuna cok gecmiş olsun canım ..sabah atlamısım kusura bakma kafam bi dünyabu günlerde yine..
Umarım cabuk atlatır..
evet bugünkü menü sabah:1dilim ekmek peynir yarım yumurta
öğle patlıcan yemeği 1 kaşık yoğurt
akşam :nohut yemeği ve yoğurt olacak
arada meyve yerim
sabah sporumu yapmıştım
yaklaşık 2,5lt su
kızlar mafyaya karıstım iimi
ne mafyasi kiz :)
nerde bu takımın gerisi cemre nerde safi nerde nilay zaten yok nerdesinizzzz :84: :84: :84:
afiyet olsun canım .. güzel gidiyorsun..kızlar bugünkü menüm
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, ince bir dilim kaşar peyniri
öğle: beyaz peynirli salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: diyet sütlü kahve, 1 adet yulaflı bar
akşam: karışık sebze sote, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 3 kuru kayısı, 1 mandalina
vee 3 lt su, 2 bardak yeşil çay, 1 bardak da form çay
akşam da 45 dk yürüyüş yapıcam, bi de forumda bi arkadaşımızın tavsiye ettiği pilates çemberim var benim, onunla da 100 bacak inceltme hareketi yaparsam huzurla uyuyabilirim
ben burdayııımama cidden herkes nerelerde ??
canım sabahtan beri vakit buldukça montiyi okumaya çalışıyorum da sana bişy sorucam. montide kahve kesinlikle yasak mı? ben kendimi bildim bileli günde 2 bardak kehvemi mutlaka içerim de... bir tek o korkuttu gözümü montide yoksa güzel gözüküyor gibi
hiç sorma yasom tayin işi için benim sevgili git birine söyle bakanlıkta abisi müstesar die o adamda abisinin bişi yapamıcanı söylemiş ama ben sana birini bulayım demiş falan olmus filan olmus :90: :90: :90:öyle işte arıyan arıyana herkes beni o adamın yeğeni zannediyo :90: :90: :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?