- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
7 takım cosmus yinegerçekten mi =(
Ahh ahh neler çektik o buzdolabindanBen de senin gibiydim ilk hafta buzdolabı bozuldu yufkalar ziyan olmasın diye yedim hep ceza aldımcezalar tablonun üstünde kısaltması verilenlerden kaçamağın büyüklüğüne göre veriyorum
7 takım cosmus yine
Iyi kilo verdim o hafta amaAhh ahh neler çektik o buzdolabindan
Üzüldüm yaaa 1.Yiz diye seviniyorum ama olsun takımın durumu harikagerçekten mi =(
Tabi ki değiliz bu hafta olmadıysa haftaya varevet baya iyiler ama bizd3 kotu sayılmayız ya :)
Iyi kilo verdim o hafta ama
Üzüldüm yaaa 1.Yiz diye seviniyorum ama olsun takımın durumu harika
Tabi ki değiliz bu hafta olmadıysa haftaya var
Verdim de sen böyle herkes yufka yesin demi elimden ne çektin sen ya hala vicdan yapıyorum yeminle buradakiler iyi halime denk geldiIyi kilo verdim o hafta ama
Üzüldüm yaaa 1.Yiz diye seviniyorum ama olsun takımın durumu harika
Rabbim yardımıyla olacağız haftaya cosacagiz bak görinsAllah canım evet iyi olacağız daha iyi olacağız insAllah :)
Rabbim yardımıyla olacağız haftaya cosacagiz bak gör
Önceki hafta birinciydik yine oluruz :)Birinci olamamışız. İnşallah haftaya olalım...
Evet evet onu görmüştüm ben de zaten takıma gelmeden önce.Önceki hafta birinciydik yine oluruz :)
İnşallah haftaya herkes ikişer kilo verirse rekor kirarizEvet evet onu görmüştüm ben de zaten takıma gelmeden önce.
Sen buraları takipteydin o zaman :)Evet evet onu görmüştüm ben de zaten takıma gelmeden önce.
Aha da sanada söz haftaya cuma 59 lar partisi yapacağım en son beşli rakamlar i kaç yaşımda gördüm acaba ben ha çocukken 14 falandim herhalde o zaman bile 58.5 dim. GalibaKizlar giremedim annemler gelicek kosturmaca geciyor zaman.durum ne bakacagim.ve evet 7.takim en saglam en cok taviz vermeyen takim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?