Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun baya gec kalktim kahvalti hazirla flaan baya gece kaldi oyuzDen o saat aralığına 3 ogun fazla olurdu midem almazdi valla ben diyetteyken bogazimi tutabiliyorum ama benim sindirim problemim var oyuzden kilo rahat veremiyorum
Kabızlık zor oluyor. Annemde de var. Haftada bir çıkar. Kolonoskopi de yaptırdı, hiçbir şey çıkmadı. İşyerinde çok tutuyor, ondan demişlerdi. Çok tutunca da kabızlık oluyormuş.
Geçmiş olsun. Nöbetli mi işiniz, hemşire misiniz?
Yarım simit iki dilim ekmekmiş. Ben de yedim pazar günü. Çok seviyorum hamurişini. Büfedeki simit açma gibi yağlı, açmanın üzerine susam dökmüşler gibi, sıksan yağı çıkar. Ama seviyorum işte Boşuna kilo almadım demek...
Döner, kırmızı et ızgara bile olsa bana artı olarak geri döner hep. Nedenini bilmiyorum ama
Yok cnm porsiyon yedim. Evet biliyorum ama acik renk simite bayiliym yemk cikmaynca yedm.
Aa tamam canm bakamadm bakarm harekete aksam yaparm insallah
Afiyet olsun. Son olur inşallah yediğimiz hamurlar
Güzelmiş :)
Kuzum bak son kez olsjn bu simit olayı yani diyet yaparken gerek yok Yemene yanında ekmek götür diyet ekmeği galeta götür.. bugünden sonra gördüğüm simitlere ceza yazacağım
Bana da taş geldi Ben de yemiştim simit. Sucuk da yemiştim hatta. Bize lazım değil, yaramaz demiştin. Şimdi kalori bombası bir şey canım isterse hep bu dediğin aklıma geliyor.
'Bana lazım mı, yarar mı, bana gerekli mi, kilolu değil miyim yeterince....'
Çok güzel bir cümleydi bence. Burda kilo verirsem hepinizin ama özellikle de senin bu kelimen sayesinde olacak. Şimdiden teşekkür ederim hepinize :)
Günaydın kızlar,
Nasılsınız gogo çok geçmiş olsun canım
Dikkat edince nasıl gidiyormuş dünle bugün kilom arasında -1 kg var
Ne kadar güzel, çok gıpta ettim şimdi. Devamını dilerim...
Hmmm ekmeğin üzerindeki domates sosu mu?
canım kaç gündür şişkinlik var reglide olamiyorum dun leke geldi yine bisey yok o kadar sisim ki hala +600 gr artım var ve sanki her an karnım dolu gibi nefes alamiyorum
Gebelik testi?
Unknown mu demek istedin

Yok normal sevgili aldatmaları da var ama acayip olaylar dönüyor çok eğleniyorum izlerken
Hangi kanalda tatlım? Ben de izliyim
Bakayım bende
Elektrik yok bizde sabah beri ya çalışma varmış
Baslicam çalışmalarına etler bozulcak dolapta
Süt peynir çoktan bozulmuştur bile
Sabah 8 den beri
Bayramdan 1 gün önce su kesildi. Ama su kartlı ve kart kaybolmuştu Başvursak ancak bayram sonrasında çıkartıp su alabilecektik...O gün 5 damacana su almamıza rağmen her taraf rezaletti ve evi öylece bırakıp bayrama gittik...Gelişimizde de aynıydı tabi Yani suyun kesilmesi daha beter, iyi tarafından bakarsak...
Kızlar spora yazilacağım :) hani kadinlar lokali oluyor ya oralarda ücretsiz spor kursu vveriyorlar ona yazılacağım :)
Çok iyi fikir. Yüzme var mı?
sağol canım
Karabuğday salatami bugün yiyorum kızlar limon kalmamış biraz elma sirkesi koydum gayet güzel olmuş tavsiye ederim
Ben de alıcam karabuğday, çok özendim, hepiniz yiyorsunuz...
Bağırsaklarım halay çekiyor içeri de:)

Yoğurtlu hafif bir şey söyler misiniz kızlar
Aksama ne yapacaksınız
Yoğurtlu semizotu çok hafif olur.

yok canım alet vat hamile olacağını düşünmüyorum .. Yok canım yüzme yok malesef

Kızlar öğle yemeğim tabakta 2 3 kaşık bulgur pilavı var gerisi salata yanlış anlaşılmasın 1 tabak pilav deil
Salata harika duruyor afiyet olsun canimm
Domates sosuna yakin birsey diyebilirim canim bu salca aslinda ama domatea sosu gibi kaynatilarak yapiliyor ve tuz yok denecek kadar az
Hava ne kadar bunaltıcı çok sıcak
Eveeeettt cok sicak

Dediklerini gerçekten çok mutlu etti beni güzel bir şeye vesile olduysam ne mutlu bana :)
Tlc kanalında büyük ihanet ismi

Harikasın valla başta böyke buraya yazmaya yüzün tutmadığı için yemeyeceksin sonraki aşamada kendinden çekindiğin için :)
Kızlar öğle yemeğim tabakta 2 3 kaşık bulgur pilavı var gerisi salata yanlış anlaşılmasın 1 tabak pilav deil
Afiyet olsun minik kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…