Tesekkür ederim canım deneyecem tarifi farklı seyler olması güzel oluyor menüde2 yumurta süt yulaf ezmesi göz kararı biraz un cirpiyorum cocuklara da vitamin oluyor
İlk birkaçını yagliyorum tavayi en son kendikimi yağsız pişiriyorum
Sen tek Kendine yapicaksan bir yumurta ve yulaf ezmesi az suyla veya sütle yapabilirsin acayip doyurucu
Bozulmaz dolap daha soğumamıştır çok açmayın kapısınıBakayım bende
Elektrik yok bizde sabah beri ya çalışma varmış
Baslicam çalışmalarına etler bozulcak dolapta
Süt peynir çoktan bozulmuştur bile
Sabah 8 den beri
Evet canım çok güzel oluyor burda da onun sporları :) senelik 50 tl mi ne çok cüzi bir ücreti varKızlar spora yazilacağım :) hani kadinlar lokali oluyor ya oralarda ücretsiz spor kursu vveriyorlar ona yazılacağım :)
Sağol canım. Tebrikler gitmiş kilolarGünaydın klar,
Nasılsınız gogo çok geçmiş olsun canım
Dikkat edince nasıl gidiyormuş dünle bugün kilom arasında -1 kg var
Sağol canım. Tebrikler gitmiş kilolar
Kesinlikle yazıl canım.inan cok tetikleyici oluyor.normalde ben yatmaktan baska bişe yapmıyordum evde arada yürüyüş vs yapsamda sıkılıp bırakıyordum.salona baslamakla düzene girdi.Kızlar spora yazilacağım :) hani kadinlar lokali oluyor ya oralarda ücretsiz spor kursu vveriyorlar ona yazılacağım :)
Dukani birakmanin mutlulugunu yasiyorlar benceBağırsaklarım halay çekiyor içeri de:)
Olabilir miiiiiDukani birakmanin mutlulugunu yasiyorlar bence
Kuzum bak son kez olsjn bu simit olayı yani diyet yaparken gerek yok Yemene yanında ekmek götür diyet ekmeği galeta götür.. bugünden sonra gördüğüm simitlere ceza yazacağım
Bence tamamen bu sebepten halaydalarOlabilir miiiii
Canim corba aciktirir ilerleyen saatlerde bi ton balikli salata haslanmis tavuk ve salata yiyebilirsin ya da sebze yemegi.corba tok tutmazTamamdirrr canm anlastik cavdr ekmegi o halde. Bugun super gecti aksamida corbayla gecirirsem ins bakalim ama sis hissediom kendimi yogurttnmidir nedirr
Yoğurtlu hafif bir şey söyler misiniz kızlar
Aksama ne yapacaksınız
Evet canım çok güzel oluyor burda da onun sporları :) senelik 50 tl mi ne çok cüzi bir ücreti var
Kesinlikle yazıl canım.inan cok tetikleyici oluyor.normalde ben yatmaktan baska bişe yapmıyordum evde arada yürüyüş vs yapsamda sıkılıp bırakıyordum.salona baslamakla düzene girdi.
Salatalıklı Yoğurtlu mezeYoğurtlu hafif bir şey söyler misiniz kızlar
Aksama ne yapacaksınız
Afiyet olsun canım:)acıklama olmasa süpheli duruyor tabakKızlar öğle yemeğim tabakta 2 3 kaşık bulgur pilavı var gerisi salata yanlış anlaşılmasın 1 tabak pilav deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?