- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Gunaydin millet bugun gec kaldim kizim gece yuz kez uyandi ve sut istedi.acaba diyorum ilk ek gidaya gecisteki gibi gece yatmadan pirinc unundan yapilmia muhallebi tarzi bisey mi versem tok tutmasi adina
Veriyorum ozamanda yarim.birakiyo sutu cadi.dun gece cildirdim sinirden yarm saatte bir kalkti resmen ya . Aklima son care pirinc unu geldi.günaydın canım bencede öyle bisey yap gece yatmadan yok tutsun en azından ya da sütun içine bebe biskuvisi koyupta verebilirsin
Günaydınn çok sevindim bak cumaya kadar birüsü kg gider inşallahGünaydın kızlar,
Nasılsınız gogo çok geçmiş olsun canım
Dikkat edince nasıl gidiyormuş dünle bugün kilom arasında -1 kg var
Teşekkürler sana da :)Afiyet olsun canım:)
Ilzan sultan afiyetler olsun anamEki Görüntüle 2043400
Buda benden olsun
Veriyorum ozamanda yarim.birakiyo sutu cadi.dun gece cildirdim sinirden yarm saatte bir kalkti resmen ya . Aklima son care pirinc unu geldi.
Afiyet olsun color hanım
Ne kadarlik kızin canım ?Veriyorum ozamanda yarim.birakiyo sutu cadi.dun gece cildirdim sinirden yarm saatte bir kalkti resmen ya . Aklima son care pirinc unu geldi.
Amiiin inşallah sağol canımGünaydınn çok sevindim bak cumaya kadar birüsü kg gider inşallah
Ilzan sultan afiyetler olsun anam
Keyfin bol olsun cancağızım :)
Teşekkür ederimm gel beraber olsunn :) büyük ihanet diye bir program izliyorum bir yandan acayip aldatma hikayeleri var tavsiye ederimKeyfin bol olsun cancağızım :)
Teşekkür ederimm gel beraber olsunn :) büyük ihanet diye bir program izliyorum bir yandan acayip aldatma hikayeleri var tavsiye ederim
isimsiz965 afiyet olsun kuzum çok güzel görünüyor
Niye canm rahatsız mısın regl den dolayı filansağol canım giremedim zaten hepsini peynirden bir iki çatal aldım gerisi duruyor zeytinler duruyor :$ karnım o kadar sis ki midem almıyor
Niye canm rahatsız mısın regl den dolayı filan
Sagol anynonmus muydu neydiAfiyet olsun color hanım
Canim 2 yasini tamamlayacak yemek seciyor yani bayila bayila yedikleri var zoraki yedikleriNe kadarlik kızin canım ?
Ben bir kavanoza tam buğday unu yulaf unu çavdar unu karistiriyordum o kavanozdan bir iki kaşık alıp suyla pişiriyordum içine labne tahin pekmez eklersen kahvaltı olur meyve püresi eklersen doyurucu ara öğün olur sutlede muhallebi gibi pişirebilirsin
Seyretme öyle şeyler evlenmekten korkcan sonra :)Teşekkür ederimm gel beraber olsunn :) büyük ihanet diye bir program izliyorum bir yandan acayip aldatma hikayeleri var tavsiye ederim
isimsiz965 afiyet olsun kuzum çok güzel görünüyor
Unknown mu demek istedinSagol anynonmus muydu neydi
Canim 2 yasini tamamlayacak yemek seciyor yani bayila bayila yedikleri var zoraki yedikleri
Yok normal sevgili aldatmaları da var ama acayip olaylar dönüyor çok eğleniyorum izlerkenSeyretme öyle şeyler evlenmekten korkcan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?