Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin millet bugun gec kaldim kizim gece yuz kez uyandi ve sut istedi.acaba diyorum ilk ek gidaya gecisteki gibi gece yatmadan pirinc unundan yapilmia muhallebi tarzi bisey mi versem tok tutmasi adina

günaydın canım bencede öyle bisey yap gece yatmadan yok tutsun en azından ya da sütun içine bebe biskuvisi koyupta verebilirsin

günaydın canım bencede öyle bisey yap gece yatmadan yok tutsun en azından ya da sütun içine bebe biskuvisi koyupta verebilirsin
Veriyorum ozamanda yarim.birakiyo sutu cadi.dun gece cildirdim sinirden yarm saatte bir kalkti resmen ya . Aklima son care pirinc unu geldi.

Veriyorum ozamanda yarim.birakiyo sutu cadi.dun gece cildirdim sinirden yarm saatte bir kalkti resmen ya . Aklima son care pirinc unu geldi.
Ne kadarlik kızin canım ?
Ben bir kavanoza tam buğday unu yulaf unu çavdar unu karistiriyordum o kavanozdan bir iki kaşık alıp suyla pişiriyordum içine labne tahin pekmez eklersen kahvaltı olur meyve püresi eklersen doyurucu ara öğün olur sutlede muhallebi gibi pişirebilirsin

Teşekkür ederimm gel beraber olsunn :) büyük ihanet diye bir program izliyorum bir yandan acayip aldatma hikayeleri var tavsiye ederim

isimsiz965 afiyet olsun kuzum çok güzel görünüyor

sağol canım giremedim zaten hepsini peynirden bir iki çatal aldım gerisi duruyor zeytinler duruyor :$ karnım o kadar sis ki midem almıyor

Afiyet olsun color hanım
Sagol anynonmus muydu neydi
Canim 2 yasini tamamlayacak yemek seciyor yani bayila bayila yedikleri var zoraki yedikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…