Karbonhidrat karbonhidrat olmaz ama canim :/Patates yemegi yapicam yanina karar verdim sebze fazla yok evde yacuma yi beklicem pazar alisverisi icin
Patates yemegi yapicam yanina karar verdim sebze fazla yok evde yacuma yi beklicem pazar alisverisi icin
+1Karbonhidrat karbonhidrat olmaz ama canim :/
Menume ek 1 dilim ekmek ve 1 hurma var efenim.yazmayi unutmusum.spordan sonra da 1 fincan turk kahvesi ve 2 kare bittee tuketirim.
Corbanin yanina mi salata yapicaksin
Harikasın canım afiyet olsunBnde yazaym menumu
Sabah
Yarm domats 1 biber 1kk peynr 3 zeytn 1 dilm cavdr ekm. Cay
Oglen
1 biber dolmasi 3kasik yogurt domatss biberli salata
Ara yesilcay limonlu
Aksam lahana salatasi yicem
Su 1.5 spor 25 bacak acma
25 dk
15 squat
Gece arttirabilirim.belki belli olmaz:)
Afiyet olsun kuzum menü süperMenü:
Sabah:3zeytin
Kk peynir
Domates
Salatalık
2yumurta tavada
1dilim kepek ekmeği
Öğle:1kase müsli
Akşam:dünden kalan fasülye 1tabak
1kase yoğurt
Spor:1saat pilates var aksam
Su:2.5ltsimdilik
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | ❤- | - | - | - | - | - | - |
hira1994 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤- | - | - | - | - | - | - |
Besaraz | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | - | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Acaba salatanın altına saklanmış 5 kaşık daha bulgur olabilir mi dedim ben deKızlar öğle yemeğim tabakta 2 3 kaşık bulgur pilavı var gerisi salata yanlış anlaşılmasın 1 tabak pilav deil
Şüpheli tabakAfiyet olsun canım:)acıklama olmasa süpheli duruyor tabak
Kafelerde de priz oluyor gidersen diyecektim ama annene gidecekmişsin zatenYüzde 19 da gelmezse bitecek gece doldurmustum ondan dayandi
Kafeinle ilgili bir araştırma var, geçenlerde okumuştum. Kronik kafein kullanımında zararı yok, hatta faydası bile var şeklinde sonuç çıkmış. Ben de çok şaşırdım buna. Tabi çayda, yeşil çayda vs de de var kafein.Ben öğlen yapıyorum akşam da aynısından daha az miktarda yiyip günü kapatıyorum sadece kendime pişirdiğim için böyke oluyor
Kahve de çok içiyorum malesef hoşuma gidiyor bu daha az okul zamanı artacak miktar
Akşam patates yemeği yemeni önermem tatlım. Ben de patatesi çok seviyorum amaPatates yemegi yapicam yanina karar verdim sebze fazla yok evde yacuma yi beklicem pazar alisverisi icin
Ciddi misin bilmyiordum bunu bakacağım internetten merak ettimHerkese afiyet olsun arkadaşlar, menüleriniz güzel bence de.
Acaba salatanın altına saklanmış 5 kaşık daha bulgur olabilir mi dedim ben de
Şüpheli tabak
Kafelerde de priz oluyor gidersen diyecektim ama annene gidecekmişsin zaten
Kafeinle ilgili bir araştırma var, geçenlerde okumuştum. Kronik kafein kullanımında zararı yok, hatta faydası bile var şeklinde sonuç çıkmış. Ben de çok şaşırdım buna. Tabi çayda, yeşil çayda vs de de var kafein.
Akşam patates yemeği yemeni önermem tatlım. Ben de patatesi çok seviyorum amanişasta
Kız diyet diye yağdan kısma o kadar canına yazık ama kola hiç olmamışBugünkü abuk menümü paylaşıyım
Kahvaltı: 2 dilim ekmek arasına peynir ve hindi füme olan sandeviç
Öğlen: 1.5 kase yoğurt, 1 armut, 1 yeşil elma, 1 şeftali doğradım içine
Akşam:Ton balıklı ve lor peynirli yağsız kıvırcık salata (ton da yağsız olanındandı ve kesinlikle tavsiye etmiyorum, suda olanının tadı çok kötüymüş bence, diyet yapıyorum diye bu kadar da damak tadından yoksun beslenmek olmuyor), 1.5 kase yoğurt, grissini
1 litre su
30 dakika yürüyüş
100 tane o kol hareketinden B bilinmeyenkullanici
Light kola da içtim
Aslında yağdan kısmayın, karbonhidrattan kısın diyorlar değil mi, ben de duydum onu.Kız diyet diye yağdan kısma o kadar canına yazık ama kola hiç olmamış
Yani light da olsa zararlı diye diyorum :)Aslında yağdan kısmayın, karbonhidrattan kısın diyorlar değil mi, ben de duydum onu.
Hatta çok yağlı diyetler var, ama ben uygulayamam o kadarını da...
Light nasılsa diye 1 bardak içtim akşam, şimdi midem ağrıyor
Hiç gazlı içecek tüketmem ya diyette huyum mu değişti nedir
Sen benim kahveleri bilsen aaaaaa dersincanım spora diyecek yok harika ama keske öğle mercimekli bulgur pilavı yekeysen en azından aksam ondan yemeseydin keske birde nescafe ve turk kahvesi gün içinde biraz fazla deil mi yine tabi sen daha iyi bilirsin de
Oofff offfff şifa olsunnnn bacımaaa
Her türlü yemek gider elde ne varsaKizlar ya yayla corbasinin yanina ne okur yemek
Meyve çok olmuş hepsinden birer tane azalt biraz bir tane koyman yeterli canımBugünkü abuk menümü paylaşıyım
Akşam:Ton balıklı ve lor peynirli yağsız kıvırcık salata (ton da yağsız olanındandı ve kesinlikle tavsiye etmiyorum, suda olanının tadı çok kötüymüş bence, diyet yapıyorum diye bu kadar da damak tadından yoksun beslenmek olmuyor), 1.5 kase yoğurt, grissini
1 litre su
30 dakika yürüyüş
Light kola da içtim
Yapcam firsat olmadi ki cocuk uyuyorken yapiyorum sporu
Bnde yazaym menumu
Sabah
Yarm domats 1 biber 1kk peynr 3 zeytn 1 dilm cavdr ekm. Cay
Oglen
1 biber dolmasi 3kasik yogurt domatss biberli salata
Ara yesilcay limonlu
Aksam lahana salatasi yicem
Su 1.5 spor 25 bacak acma
25 dk
15 squat
Gece arttirabilirim.belki belli olmaz:)
Herkese afiyet olsun arkadaşlar, menüleriniz güzel bence de.
Acaba salatanın altına saklanmış 5 kaşık daha bulgur olabilir mi dedim ben de
Şüpheli tabak
Kafelerde de priz oluyor gidersen diyecektim ama annene gidecekmişsin zaten
Kafeinle ilgili bir araştırma var, geçenlerde okumuştum. Kronik kafein kullanımında zararı yok, hatta faydası bile var şeklinde sonuç çıkmış. Ben de çok şaşırdım buna. Tabi çayda, yeşil çayda vs de de var kafein.
Akşam patates yemeği yemeni önermem tatlım. Ben de patatesi çok seviyorum amanişasta
Bugünkü abuk menümü paylaşıyım
1 litre su
30 dakika yürüyüş
Light kola da içtim
Sen benim kahveleri bilsen aaaaaa dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?