Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun boyle oldu ama
Normalde bu saatte icmem biliyosunn

Sus pis bedduaci
Yapismasin diye dua et bence

Yok canim bi kahve keyfim var 60lik iyi geliyo bana 80lik cok kakaolu 70ligi de var sanirim aslnda bide onu denemek lazim
Bence de yapışmasın artık heo birinci olmamız lazım
Zaten ben Birgün B bilinmeyenkullanici bir yapışacam görecek o yağları :)
Hayır ben sana yapışıcam nazocan
Sporum pis yardimcimmm B bilinmeyenkullanici

5mile leslie
165 dakika yürüyüş artı koşu canikom hiç öpmeyim
Hahaha benide cagir yapiscagin gun

Senin bu yemekleri anlatis seklin adami yoldan cikarir ama bizim yolumuza motive olmamiz lazm o yuzden napiyoruuuuzzz boyle seyler konusmuyoruz
Ben bir ara sürekli baklava resmi filsn koyuyorum hatırlasana
Tombiğim

Haftada bir konuşsak olmaz mı deşarj oluruz hem? Konuşana ceza var mı yoksa B bilinmeyenkullanici
Yok kız ben neler neler konuşuyorum buralarda

Kızlar arastıranınız varmı ketatonik diyet diye bişe var.herseyi bolll yaglı yiyorsun falan ama meyve yok vs.ben aslında deneyecektim ama emziren annelere tavsiye edilmiyormus.durumu uygun olabilenler bi bakabilir bence.

Kızlar arastıranınız varmı ketatonik diyet diye bişe var.herseyi bolll yaglı yiyorsun falan ama meyve yok vs.ben aslında deneyecektim ama emziren annelere tavsiye edilmiyormus.durumu uygun olabilenler bi bakabilir bence.
Bence o kadar yağ kullanmak saçma Açıkçası ben hayatımda zaten çok yağ kullanmam meyve candır fazla yağ yicem diye meyveyi kesmem

Buarada pilatesten geldim bugün full bacak ve karın calıstık.afedersiniz tuvalete gidemiyorum karın hamlıgımdan
Harika valla tebrik ederim benim de gidesim var ama yemiyor nasıl oluyor anlatsana biraz toplu sınıfta mı yaptırıyorlar aletler var onlarla mı yapıyorsun yoksa ebru Şallı videoları modu mu

Kahvaltim
2 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta haslanmis
1 cay
6 zeytin
Oglen
Nescafe
Aonra ki araogun
Yarim elma
Yarim muz tarcinli
Aksam
Yarim kase corba
1 kase kısır marulu bol
Spor
Aksam ustu yarim saat yuruyus
Birazdan da 100 sag ayak 100 sol ayak yana acma

Canım yine mi kısır var menü de azaltalım onu cıızzz naynnn

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris❤❤❤❤-----
mutsuzmutlu❤❤❤❤-----
syns❤-------
hira1994❤❤❤❤-----
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405-------
isimsiz965❤❤❤❤-----
Mydestinyy❤-❤------
Besaraz❤-❤❤-----
thesquatgirl❤❤------
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤-----
smykmy -------
dandini2017❤❤❤❤-----
oburella❤❤------

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…