Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris❤❤❤❤-----
mutsuzmutlu❤❤❤❤-----
syns❤-------
hira1994❤❤------
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405-------
isimsiz965❤❤❤❤-----
Mydestinyy❤-❤------
Besaraz❤-❤❤-----
thesquatgirl❤❤------
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤-----
smykmy -------
dandini2017❤❤❤❤-----
oburella❤❤------

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Yeme artık hanımsultan çok miden kazınırsa 1 salatalık ye

Yok kiz sade salata demedinmi:))
Yok canimm sade salata da aciktirir yaninda et turu bisey ekle salatanin ton baligi koyabilirsin icine yada yanina tavuk haslayabilirdin

Bende kullandm o lightlardan baliktan tiksindirir adami

ulan sabah ye öğlen ye gece 8de bitter mi yenirrr
Bugun boyle oldu ama
Normalde bu saatte icmem biliyosunn
Inşallah o bitter popona göbeğine yapışIR pis rakibe
Sus pis bedduaci
Yapismasin diye dua et bence
Su sıkıntısı evet

%80 kakao olan bitterlerden var etinindi sanırım
Yok canim bi kahve keyfim var 60lik iyi geliyo bana 80lik cok kakaolu 70ligi de var sanirim aslnda bide onu denemek lazim

Bugun boyle oldu ama
Normalde bu saatte icmem biliyosunn

Sus pis bedduaci
Yapismasin diye dua et bence

Yok canim bi kahve keyfim var 60lik iyi geliyo bana 80lik cok kakaolu 70ligi de var sanirim aslnda bide onu denemek lazim
Dolapta duruyor bende var da. Sevmiyorum çikolata. Türk kahvesi de sevmiyorum hiç. Siz iyi içiyorsunuz.
Türk kahvesi içeceksek yanında çifte kavrulmuş lokum olacak o zaman içilir bak

Dolapta duruyor bende var da. Sevmiyorum çikolata. Türk kahvesi de sevmiyorum hiç. Siz iyi içiyorsunuz.
Tombikkk seniii ağzının tadını da nasıl biliyor ben günde en az üç tane şekersiz içiyorum

Zaten ben Birgün B bilinmeyenkullanici bir yapışacam görecek o yağları :)
Hahaha benide cagir yapiscagin gun
Senin bu yemekleri anlatis seklin adami yoldan cikarir ama bizim yolumuza motive olmamiz lazm o yuzden napiyoruuuuzzz boyle seyler konusmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…