Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah has yumurrta domates biber peynir
Oglen maklube vardi ben sadece etini ve salatasini yedim
Aksamda domares salatalik peynir ve cay
Yemek yapmaya erindik bugün:)
Su 2 litre
Yesil cay henuz icmedim yatarken icefegim bugun ki hareketi ben 200 yaptim sizde de yaparken boynunuz bi tuhaf oluyomu kızlar

Bende bisey olmadi

Neden

Karar degistirmis olabilirim sadece sebze ile acikiyorum sanirim bir gun gunu proteinle kapatip diger gun sebze gunu mu yapsam .bugun kofte yedim ya inanilmaz tokum
Öyle yap kuzum mantıklı hem belki meto hızlanır iyice

Yok kuzum omuz çalıştırıyor ama boynunda bir şey hissetmedim ben. Güzel yapmışsın..

Tamam bayram arası gel ozaman :) Yada resmî tatillerde
Tamam 29 ekimde ordayım

Etiketle meyi bilmiyoeum oyuzden boyle yazayim 220 kere yaptim baya guzel hareket.23 e kadar belki daha yaparim
Tamam canım o zaman benim bir mesajımı alıntıla paylaşırken :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris❤❤❤❤-----
mutsuzmutlu❤❤❤❤-----
syns❤-------
hira1994❤❤❤❤-----
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405-------
isimsiz965❤❤❤❤-----
Mydestinyy❤-❤------
Besaraz❤-❤❤-----
thesquatgirl❤❤------
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤-----
smykmy -------
dandini2017❤❤❤❤-----
oburella❤❤❤❤-----

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

hira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
syns

Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat iç bacaklar için çok faydalı bir hareket. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Iki bacak için toplamda yaptığınız bölü iki olarak sayı belirtin. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!

Ben göremedim cnm hareketi

Arka bacak mi kaldiriliyor denedim ben kaldiramiyorum

Kiz konusma yok bak bugunlerde cok ac hissediyorum ne bulduysam yiyebilirim gozumun onunden neler geciyoo neler
Tamam o zaman sadece hayal kurarım nasılsa kilo aldırmaz
Şaka yapıyoruz yahuuu

Kızlar arastıranınız varmı ketatonik diyet diye bişe var.herseyi bolll yaglı yiyorsun falan ama meyve yok vs.ben aslında deneyecektim ama emziren annelere tavsiye edilmiyormus.durumu uygun olabilenler bi bakabilir bence.
Ketojenik diyet biraz karataya benziyor. Yağı daha çok tüketiyorsun. Günde 3 adet avokado yiyenler var. Karbonhidratı çok kısıyorsun...Hiç denemedim galiba klasik bir tip olduğum için :)
Bugünlerde canım acayip çekiyor Eki Görüntüle 2043793

Boyun fıtığın mı var tatlım?

Diz öne karna çekiliyor sanırım?

Olabilir mi hic bilmiyorum yaparkn boynum kasilip titriyo gibi oluyo her yapisimda

alıntılayınca çıktı cnm resim:)

Bu ara menum
Sabah kepekli iki dilim ekmek peynir biraz sucuk
Ara
Leblebi
Oğlenkavurma yedim 3 kaşık kadr
Akşam yoğurt yedim
70 hareket yaptım
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…