- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Sesin çıkmıyor kızKizlaaaaarrrrrr
NedenSesin çıkmıyor kız
Bende bisey olmadiSabah has yumurrta domates biber peynir
Oglen maklube vardi ben sadece etini ve salatasini yedim
Aksamda domares salatalik peynir ve cay
Yemek yapmaya erindik bugün:)
Su 2 litre
Yesil cay henuz icmedim yatarken icefegim bugun ki hareketi ben 200 yaptim sizde de yaparken boynunuz bi tuhaf oluyomu kızlar
Tamam bayram arası gel ozaman :) Yada resmî tatillerdeValla gelirim kız bak geldim derim gezdirmek zorunda kalırsın
Etiketle meyi bilmiyoeum oyuzden boyle yazayim 220 kere yaptim baya guzel hareket.23 e kadar belki daha yaparimSesin çıkmıyor kız
Öyle yap kuzum mantıklı hem belki meto hızlanır iyiceNeden
Karar degistirmis olabilirim sadece sebze ile acikiyorum sanirim bir gun gunu proteinle kapatip diger gun sebze gunu mu yapsam .bugun kofte yedim ya inanilmaz tokum
Yok kuzum omuz çalıştırıyor ama boynunda bir şey hissetmedim ben. Güzel yapmışsın..Sabah has yumurrta domates biber peynir
Su 2 litre
Yesil cay henuz icmedim yatarken icefegim bugun ki hareketi ben 200 yaptim sizde de yaparken boynunuz bi tuhaf oluyomu kızlar
Tamam 29 ekimde ordayımTamam bayram arası gel ozaman :) Yada resmî tatillerde
Tamam canım o zaman benim bir mesajımı alıntıla paylaşırken :)Etiketle meyi bilmiyoeum oyuzden boyle yazayim 220 kere yaptim baya guzel hareket.23 e kadar belki daha yaparim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | ❤- | - | - | - | - | - | - |
hira1994 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤- | ❤- | - | - | - | - | - |
Besaraz | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | - | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Yaa hamile bi arkadasim var o dedi yaptik yedik hic aklimda yoktu vallaCanım yine mi kısır var menü de azaltalım onu cıızzz naynnn
Ben göremedim cnm hareketihira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
syns
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat iç bacaklar için çok faydalı bir hareket. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Iki bacak için toplamda yaptığınız bölü iki olarak sayı belirtin. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!Eki Görüntüle 2043838
300Öyle yap kuzum mantıklı hem belki meto hızlanır iyice
Yok kuzum omuz çalıştırıyor ama boynunda bir şey hissetmedim ben. Güzel yapmışsın..
Tamam 29 ekimde ordayım
Tamam canım o zaman benim bir mesajımı alıntıla paylaşırken :)
Arka bacak mi kaldiriliyor denedim ben kaldiramiyorumhira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
syns
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat iç bacaklar için çok faydalı bir hareket. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Iki bacak için toplamda yaptığınız bölü iki olarak sayı belirtin. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!Eki Görüntüle 2043838
Tamam o zaman sadece hayal kurarım nasılsa kilo aldırmazKiz konusma yok bak bugunlerde cok ac hissediyorum ne bulduysam yiyebilirimgozumun onunden neler geciyoo neler
Şaka yapıyoruz yahuuu
Ketojenik diyet biraz karataya benziyor. Yağı daha çok tüketiyorsun. Günde 3 adet avokado yiyenler var. Karbonhidratı çok kısıyorsun...Hiç denemedim galiba klasik bir tip olduğum için :)Kızlar arastıranınız varmı ketatonik diyet diye bişe var.herseyi bolll yaglı yiyorsun falan ama meyve yok vs.ben aslında deneyecektim ama emziren annelere tavsiye edilmiyormus.durumu uygun olabilenler bi bakabilir bence.
Bugünlerde canım acayip çekiyor Eki Görüntüle 2043793
Boyun fıtığın mı var tatlım?Sabah has yumurrta domates biber peynir
Su 2 litre
Diz öne karna çekiliyor sanırım?hira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
syns
Nasıl bir vücut ve kas yapısı var maşallah...Canım günün hareketi 700 tane yaptım B bilinmeyenkullanici
Olabilir mi hic bilmiyorum yaparkn boynum kasilip titriyo gibi oluyo her yapisimdaTamam o zaman sadece hayal kurarım nasılsa kilo aldırmaz
Ketojenik diyet biraz karataya benziyor. Yağı daha çok tüketiyorsun. Günde 3 adet avokado yiyenler var. Karbonhidratı çok kısıyorsun...Hiç denemedim galiba klasik bir tip olduğum için :)
Boyun fıtığın mı var tatlım?
alıntılayınca çıktı cnm resim:)hira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
syns
Hayir canim altta kalan bacagi yukari kaldirip indiriceksinDiz öne karna çekiliyor sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?