Canımsın bilinmeyenimMenü çok güzel spor da gayet iyi badem şekerleri için yorum yapmıcam anladın sen
Afiyet olsun menü de spor da Çok güzel canım ben yanımda 1.5 lt lik şişe ile geziyorum günün ilk yarısında bitirip ikisincisinü alıyorum onu da bitiyiroum
Nasıl dayaniyorsun canim bu kadar aç kalmak iyi değilSabah sucuklu yumurta domates satalik siyah cay
Oglen 1 kase yogurt
Aksam yok :) harc yatirmaya gittim bugun ailem koy gibi bi yerde yasiyolar baska bi ilceye gidip yatirmam gerekti git gel butun gunum heba oldu bisey yiyemedim ama 3 litre belki daha falza su icmisimdir ve 3 4 saat dinlenmeksizin yürüyüş alisveris karisimi da beni baya yordu :)
Bir dahs olmasın ablaaa listedesin artıkCanımsın bilinmeyenim
Benim için de diyetten dolayı beslenme hazırlığı başlıyorNasıl dayaniyorsun canim bu kadar aç kalmak iyi değil
Allah işlerinizi rast getirsin B bilinmeyenkullanici okul dönemi başlıyor
Benim de getir götür yol maceralarim, beslenme hazırlıklarim başlıyor :)
Ahhhh abla az önce bizimkiler yanımda bazlama arasına mis gibi sucuk kaşar la tost yaptılar ne yapcaz zayıflayana kadar sabredicez :)Bundan sonra daha zor olcak poğaça sigara böreği falan yapıyordum hep geçen yıl
Yap ama yeme çok zor olacak :)
Canım spiningden mi bahsediyorsundandini2017 Canım bacaklar kollar full calısıyor.cok güzel ter attırıyor.salondaki hoca en iyi kardio dedi.vücudumda degisim görecek kadar uzun süreli gidemedim daha.ama gittiğim sürede cok iyi geldi bana.bende bikac yerde basen yaptıgını yada fazlasının dizlere zarar oldugunu okudum.ama simdilik bir sıkıntı yok.seanslarda genelde ya 40dk yada 1. Saat oluyor.
Evde kızartma yapmıyorum hiç. Eşim patates kızartması vs isterse dışarda yiyor. 6 ayda bir belki yaparım, belki yapmam, o derece. Çocuk olursa da alıştırmak isterim aslında kızartma yememeye ama arkadaşlarımın çocukları dışardayken yiyorlar mesela, demek ki çocuklar seviyor böyle şeyleri...Bundan sonra daha zor olcak poğaça sigara böreği falan yapıyordum hep geçen yıl
Yap ama yeme çok zor olacak :)
Senin bu spor aşkın...çok güzel...Kızlar uyku tutmadı 40 dk yürüyüş yaptım hızlı tempo ve yeşil çay içicem şimdi
Gunaydin canimm senin yasin kacki :)Senin bu spor aşkın...çok güzel...
Hiçbir güç bana saat 3 te yaptıramazdı
Enerjiksin tabi yaşın da genç
Günaydın teşekkür ederim :) yorgunluk yaptı uyuyabildim o sayede :)Senin bu spor aşkın...çok güzel...
Hiçbir güç bana saat 3 te yaptıramazdı
Enerjiksin tabi yaşın da genç
Ben erkek arkadaşımın izne gelmesini bekliyorum nişan vs yapacağız o yüzden kilo vermeye karar verdim hiç aklımda yoktu diyet yapmak cesaretim yoktu yani 95i gördüm dedim bu kilonun hangi biri verilir ?Aslında kilo verebilme motivasyonu şöyle başlıyor sanırım:
1.aşama; önce bir nedenle hırslanmak,
2.aşama; kilo verdiğini görünce kendine güvenin artıyor ve daha da hırlanıyorsun (sanırım ele gğne karşı)
3.aşama; yakın çevrenin kilo verdiğini görüp gıpta etmesi, tebrik etmesi ile hırlanmanın artışı...
Ama aralarda duraklamalar olur tabi
Sonuç hırslanıp hırsın devam etmesi sanırım...
Sizler neden kilo vermeye başlamıştınız mesela, neye hırslanmıştınız?
37Gunaydin canimm senin yasin kacki :)
Görünce çok şaşıracak :)Günaydın teşekkür ederim :) yorgunluk yaptı uyuyabildim o sayede :)
Ben erkek arkadaşımın izne gelmesini bekliyorum nişan vs yapacağız o yüzden kilo vermeye karar verdim hiç aklımda yoktu diyet yapmak cesaretim yoktu yani 95i gördüm dedim bu kilonun hangi biri verilir ?
Evet spinninden bahsetmiştim:)Canım spiningden mi bahsediyorsun
Ben tamamen dogum iznim bitip işe döndüğümde eski kıyafetlerime girip kendimi iyi hissetmek için basladım.Aslında kilo verebilme motivasyonu şöyle başlıyor sanırım:
1.aşama; önce bir nedenle hırslanmak,
2.aşama; kilo verdiğini görünce kendine güvenin artıyor ve daha da hırlanıyorsun (sanırım ele gğne karşı)
3.aşama; yakın çevrenin kilo verdiğini görüp gıpta etmesi, tebrik etmesi ile hırlanmanın artışı...
Ama aralarda duraklamalar olur tabi
Sonuç hırslanıp hırsın devam etmesi sanırım...
Sizler neden kilo vermeye başlamıştınız mesela, neye hırslanmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?