Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canımsın bilinmeyenim

Nasıl dayaniyorsun canim bu kadar aç kalmak iyi değil
Allah işlerinizi rast getirsin B bilinmeyenkullanici okul dönemi başlıyor
Benim de getir götür yol maceralarim, beslenme hazırlıklarim başlıyor :)

Bundan sonra daha zor olcak poğaça sigara böreği falan yapıyordum hep geçen yıl
Yap ama yeme çok zor olacak :)
Ahhhh abla az önce bizimkiler yanımda bazlama arasına mis gibi sucuk kaşar la tost yaptılar ne yapcaz zayıflayana kadar sabredicez :)

dandini2017 Canım bacaklar kollar full calısıyor.cok güzel ter attırıyor.salondaki hoca en iyi kardio dedi.vücudumda degisim görecek kadar uzun süreli gidemedim daha.ama gittiğim sürede cok iyi geldi bana.bende bikac yerde basen yaptıgını yada fazlasının dizlere zarar oldugunu okudum.ama simdilik bir sıkıntı yok.seanslarda genelde ya 40dk yada 1. Saat oluyor.

Canım spiningden mi bahsediyorsun

Bundan sonra daha zor olcak poğaça sigara böreği falan yapıyordum hep geçen yıl
Yap ama yeme çok zor olacak :)
Evde kızartma yapmıyorum hiç. Eşim patates kızartması vs isterse dışarda yiyor. 6 ayda bir belki yaparım, belki yapmam, o derece. Çocuk olursa da alıştırmak isterim aslında kızartma yememeye ama arkadaşlarımın çocukları dışardayken yiyorlar mesela, demek ki çocuklar seviyor böyle şeyleri...
Ama sen diyince sigara böreği de canım çekti sabah sabah

Aslında kilo verebilme motivasyonu şöyle başlıyor sanırım:
1.aşama; önce bir nedenle hırslanmak,
2.aşama; kilo verdiğini görünce kendine güvenin artıyor ve daha da hırlanıyorsun (sanırım ele gğne karşı)
3.aşama; yakın çevrenin kilo verdiğini görüp gıpta etmesi, tebrik etmesi ile hırlanmanın artışı...
Ama aralarda duraklamalar olur tabi

Sonuç hırslanıp hırsın devam etmesi sanırım...
Sizler neden kilo vermeye başlamıştınız mesela, neye hırslanmıştınız?

Senin bu spor aşkın...çok güzel...
Hiçbir güç bana saat 3 te yaptıramazdı
Enerjiksin tabi yaşın da genç
Günaydın teşekkür ederim :) yorgunluk yaptı uyuyabildim o sayede :)
Ben erkek arkadaşımın izne gelmesini bekliyorum nişan vs yapacağız o yüzden kilo vermeye karar verdim hiç aklımda yoktu diyet yapmak cesaretim yoktu yani 95i gördüm dedim bu kilonun hangi biri verilir ?

Görünce çok şaşıracak :)

Ben tamamen dogum iznim bitip işe döndüğümde eski kıyafetlerime girip kendimi iyi hissetmek için basladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…