tartının remine bile inanmıyorlar kendinden zayıf birini koyar tartıyı öyle çeker diyolar
çok ilginç
Kime bu ispat
afiyet olsun canımGünaydın arkadaşlar.
Dünki menümü paylaşayım.
Sabah yarım simit kalper. şekersiz çay.
Ara yapmadım.
Öğlen 3 tane yarım biber dolma ev yapımı. Annem yağsız filan yapıyo yemekleri.. ve ayran
Ara portakal.
Akşam Patates yemeği susuz ve salata.
kızlar üzülmeyin bende dukan diyetiyle başlamıştım ve bir haftada 2 yada 3 kg verebilirsiniz ki bende vermiştim inanmak istemiyorlarsa kendileri bilir boşverin üzülmeyin
Kızlar konuşulanları görmedim ama takılmayın bence böyle şeylere.
Sonuçta burda insan en başta kendini kandırır kilo verdim deyip vermediyse
Bizim hedefimiz zayıflamak. Yani yalan söyleyince kimse madalya vermiyor.
O yüzden niye yalan söylensin ki.
İsteyen sonuçlara inanır isteyen inanmaz yani.
kızlar ben yazdıydım misafir gelcek baklava yufkasından börek yapçam diye ama net kesildi herhalde gitmemiş yanınada patates salatası yapcam patatesler haşlandı bile
ay içim kıpır kıpır nedense her anımı buraya yazmak istiyorum sizleri öyle sevdimki yazmadımmı kopukluk oluyor
bulaşıklar yıkandı
patatesler haşlandı
daha bişey yenmedi
bir tur oyun oynayıp markete gideyim
kız kahvaltını yapmayı atlamasekerin düşer birden yemeklere saldırırsın sonra
kızlar dün 5 mil leslie yaptım 1 buuck litre iksir içtim 2 kupa ayrıyetten yeşil cay içtim 1 bucuk litre su ama sadece 100 gr vermişim..gerci cumadan beri 700 gr gitti ama ben bu sabah daha cok vermiş olmayı istiyordum
süper gidiyosun canım helal sanaama öyle 1 günde hemen tartıda sonuç bekleme derim ben. hatta bi kitap vardı "tek şişman beyniniz" diye, o kitapta sık tartılmanın kilo vermeye engel olduğunu yazıyodu. hatta benim diyetisyenim de ayda 1 kere tartılmamı öneriyo ama ben dinlemiyorum o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?