Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın arkadaşlar.
Dünki menümü paylaşayım.
Sabah yarım simit kalper. şekersiz çay.
Ara yapmadım.
Öğlen 3 tane yarım biber dolma ev yapımı. Annem yağsız filan yapıyo yemekleri.. ve ayran
Ara portakal.
Akşam Patates yemeği susuz ve salata.

kızlar üzülmeyin bende dukan diyetiyle başlamıştım ve bir haftada 2 yada 3 kg verebilirsiniz ki bende vermiştim inanmak istemiyorlarsa kendileri bilir boşverin üzülmeyin

Kızlar konuşulanları görmedim ama takılmayın bence böyle şeylere.
Sonuçta burda insan en başta kendini kandırır kilo verdim deyip vermediyse
Bizim hedefimiz zayıflamak. Yani yalan söyleyince kimse madalya vermiyor.
O yüzden niye yalan söylensin ki.
İsteyen sonuçlara inanır isteyen inanmaz yani.

afiyet olsun canım

kızlar üzülmeyin bende dukan diyetiyle başlamıştım ve bir haftada 2 yada 3 kg verebilirsiniz ki bende vermiştim inanmak istemiyorlarsa kendileri bilir boşverin üzülmeyin

tabiki verilebilir goncacım ben ramazan bayramından sonra montiye ilk basladığım hafta 5 günde 2bucuk kilo vermiştim gecen haftada 2 bucuk verdim verilemicek die bişi yok özge yaklasık 3 aydır diyet yapmıyordu kilosunu korumakla geciyordu sadece yeni basladı ve vermesi cok normal 5 de verse verir.

haklısın canım isteyen inanır isteyen inanmaz bizim amacımız zayıflamak bu amac için burdayız..

kızlar ben yazdıydım misafir gelcek baklava yufkasından börek yapçam diye ama net kesildi herhalde gitmemiş yanınada patates salatası yapcam patatesler haşlandı bile

ay içim kıpır kıpır nedense her anımı buraya yazmak istiyorum sizleri öyle sevdimki yazmadımmı kopukluk oluyor
bulaşıklar yıkandı
patatesler haşlandı
daha bişey yenmedi
bir tur oyun oynayıp markete gideyim

kız kahvaltını yapmayı atlama sekerin düşer birden yemeklere saldırırsın sonra

kız kahvaltını yapmayı atlama sekerin düşer birden yemeklere saldırırsın sonra

meyvecim aslında doğru söylüyorsun
ama misafir geleceği gün ben bişey yemem daha doğrusu yiyemem
şuan aç hissetmiyorum kendimi ama bakalım ağzıma iki lokma biey atarsam da raporuma onuda eklerim:86::89:

kızlar dün 5 mil leslie yaptım 1 buuck litre iksir içtim 2 kupa ayrıyetten yeşil cay içtim 1 bucuk litre su ama sadece 100 gr vermişim..gerci cumadan beri 700 gr gitti ama ben bu sabah daha cok vermiş olmayı istiyordum

Kızlar günaydın.

An itibariyle 6. takımla yarışımız sona ermiştir
Kendimiz için kilo verip kendimizle yarışacağız.

Lütfen kimse de 6. takıma gidip bu konuyla ilgili mesaj yazmasın kızlar

Öpüyorum seviyorum ve size güveniyorum

günaydın kızlaarrr

boşverin kimin ne dediğini, biz güzel güzel zayıflamamıza bakalım bu kadar gaza gelmişken bozmayalım hiç moralimizi

kızlar dün 5 mil leslie yaptım 1 buuck litre iksir içtim 2 kupa ayrıyetten yeşil cay içtim 1 bucuk litre su ama sadece 100 gr vermişim..gerci cumadan beri 700 gr gitti ama ben bu sabah daha cok vermiş olmayı istiyordum

süper gidiyosun canım helal sana ama öyle 1 günde hemen tartıda sonuç bekleme derim ben. hatta bi kitap vardı "tek şişman beyniniz" diye, o kitapta sık tartılmanın kilo vermeye engel olduğunu yazıyodu. hatta benim diyetisyenim de ayda 1 kere tartılmamı öneriyo ama ben dinlemiyorum o ayrı

gizemcim dayanamıyorum tatlım yaa her sanah iç camasırlarımla tartılıyorum :90: :90:
biliyorum yanlıs özellikle montide bu durum cok yanlıs cünkü öyle anlar oluyorki hiç kacamak yok ve + görüyorsun ama dayanamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…