bu aksamı kendime spor ve iksir için ayırıcam yarın sabah bakalım ne kadar ekside olucak.
ben de çok gaza geldim valla canım. artık akşamları sadece 1 dilim ekmek yiyorum, o da tam tahıllı olandan. pilavı tamamen bıraktım
kızlar bugünkü menüm:
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 ince dilim kaşar peyniri
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: sade kahve (sütüm bitmişti maalesef), 14-15 adet çubuk kraker
akşam: yoğurtlu ıspanak, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: meyve
3 kilomuu seninb ize sölylemedigin ne var bakim ,anlat cabuk
neeolleeyyy olleeyyyy olleeeyyyy
afiyet olsun canım
3 kiloyu duydum yaa bu aksam 5 mil biter yapsammı yapmasam mı kararsızdım alllahh tutmayın beni
3 kilooo, ÖZGEEE süpersinnn
kizlar ben diyete basladigimdan beri eve cikolata cips filan almiyodum,esimde kiziyodu sen diyet yapiyon diye bizdemi yemiycez bende is yerinde ye diyodum ama ne yapmis saolsun dün gitmis alis yapmis evi cikolata doldurdu ama ben ne yaptim yüzlerine bile bakmadim önceden olsa 50 kere gidip gelmisdim baslarina bi tane yesem diyip sonra bi tane yiyp hepsini bitrmistim Allahim cok sükür ya bugünleri gördügüme inanamiyorum ilk defa hic kacamak yapmadan diyetime devam ediyorum bugün 12.günbazen okurdumda inanmazdim 1 ay agzima ciklolata sürmedim diye demekki oluyomus :) cok kilo veremiyorum belki ama bu iicmdeki huzur yetiyo bana
özgeeeeeeee cabuk gel sirrini söyle bakiiimmmmmm
özge kesin bizden gizli spor yapıyorr..
baksanıza 4 günde 3 kilo vermiş ...
geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim tatlılar:)
ugün biras daha iim çok şükürki
menüm
sabah bi kepek ekmeğine tost bi yumurta bi bardak süt
ara: mandalina
öğle: okuldaydım o yüzden yanıma sabahtan ton balıklı sandviç yaptım( kepek ekmeğiyle) çay
ara : mandalina
akşam: haşlanmış brokoli
ara: yeşil çay
Asıl sen süper gidiyosun tatlım ya 3 kilooooo
Ben o kadar hızlı veremiyorum maalesef ama ben de Cuma günü tartıda güzel bi sonuç bekliyorum açıkçası. Cumaya kadar da tartılmamaya karar verdim.
safi bu günde yok kızlar..
3 gün üstüste menü bildirmemek yorum yapmamak diskalifiye sebebi..
ben de çok gaza geldim valla canım. artık akşamları sadece 1 dilim ekmek yiyorum, o da tam tahıllı olandan. pilavı tamamen bıraktım
kızlar bugünkü menüm:
afiyet olsun canım ..
kızz cuma birinci olursak müthiş bi kutlama yapıcaz
konfeti patlatıcam buda
vay be süpersin canım.
Yasom işte budur ya. süpersin canım maşallah aman nazar değmesin.
Süper menü
Olsun yavaş yavaş da olsa verelim de yeter
bugün de girmezse diskalifiye olacak canım. Geçerli bi mazereti varsa bakarız.
Bende bende bende :)
Bende çıkıyorum kızlar. Sırrımı cuma söyleyeceğim size. İki kere yazdırmayın bana o gün yazarım nasılsa paylaşıma
kesinlikle biz olcaz bence bu kadar çabaya olmazsak yazık yaniafiyet olsun canım ..
kızz cuma birinci olursak müthiş bi kutlama yapıcaz
konfeti patlatıcam buda
menün çok güzelben de çok gaza geldim valla canım. artık akşamları sadece 1 dilim ekmek yiyorum, o da tam tahıllı olandan. pilavı tamamen bıraktım
kızlar bugünkü menüm:
ewet kesinlikle ekside olacağız zaten bu kadar diyet spor iksirler şimdiden eksilerdeyiz cumaya kadar 200 gr falan daha versekafiyet olsun canım cumaya hepimiz ekside cıkıcaz
aslında bir kaç hafta oldu ama hiç biitiremicekmişim gibi geliyor bu yoluYap canım yap, 3 mil-5mil hatta 10 mil yapalım hepberaberBen de akşam kursa gidicem ek ders koymuşlar, kurs çıkışı yorgun olurum yürüyüş yapamam diyodum ama ben de yapıcam valla yarım saat de olsa. Her şey yarış için
milyon kere maşallah canım. az az da olsa toplamda bi bakıyosun incecik olmuşsuuunn, devam böle devam süpersin
kurabiye ismi bana sorun olmuyor neyseki , bir çeşidi dışında hiç sevmem , bak aklıma geldi o çeşitte emi şimdi netcezayy kuyabiyee cuma sabahki sonuc hepimizi havalara ucurucak tatlım şimdiden cok heycanlanmaya basladım
aksam yapabildiğimiz kadar cok spor yapalım
oyyysafi bu günde yok kızlar..
3 gün üstüste menü bildirmemek yorum yapmamak diskalifiye sebebi..
yeni birşey öğrendim gece 1 lt. suya 3 tane kayısı kabuklarıyla bir elma koyuyorsun şişeye ağzını kapatıyorsun sabahta meyveleriyle birlikte suyu içiyon güzel bir karışımmış yapmayı düşünüyorum ciddi ciddi :78:bu aksamı kendime spor ve iksir için ayırıcam yarın sabah bakalım ne kadar ekside olucak.
ay ewweeeet nasıl verdin süpersinözgeeeeeeee cabuk gel sirrini söyle bakiiimmmmmm
bana sade soğuk bir soda iyi geliyorarada türk kahvesi içerekmi oldu canım yoksa başka bişeymi uyguladın bende neskafe içince kesiliyor şeker krizim
özge kesin bizden gizli spor yapıyorr..
baksanıza 4 günde 3 kilo vermiş ...
kizlar ben diyete basladigimdan beri eve cikolata cips filan almiyodum,esimde kiziyodu sen diyet yapiyon diye bizdemi yemiycez bende is yerinde ye diyodum ama ne yapmis saolsun dün gitmis alis yapmis evi cikolata doldurdu ama ben ne yaptim yüzlerine bile bakmadim önceden olsa 50 kere gidip gelmisdim baslarina bi tane yesem diyip sonra bi tane yiyp hepsini bitrmistim Allahim cok sükür ya bugünleri gördügüme inanamiyorum ilk defa hic kacamak yapmadan diyetime devam ediyorum bugün 12.günbazen okurdumda inanmazdim 1 ay agzima ciklolata sürmedim diye demekki oluyomus :) cok kilo veremiyorum belki ama bu iicmdeki huzur yetiyo bana
kızlar slm oğluşum baya ağır hasta oldu ya dün hastanede yattık ateşi çok yükseliyordu şubatta bademcik ameliyatı olacak her seferinde hastanelik oluyor kıyamam kuzucuğuma ya diyet ise kaçamaksız devam ediyor
biliyorum meyve yorumları gece bende gördüm ama cvp yazmadım :78: fazla takmayın böyle şeyleri sonuçta önemli olan bizim zayıflamamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?