Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu aksamı kendime spor ve iksir için ayırıcam yarın sabah bakalım ne kadar ekside olucak.

ben de çok gaza geldim valla canım. artık akşamları sadece 1 dilim ekmek yiyorum, o da tam tahıllı olandan. pilavı tamamen bıraktım

kızlar bugünkü menüm:

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 ince dilim kaşar peyniri
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: sade kahve (sütüm bitmişti maalesef), 14-15 adet çubuk kraker
akşam: yoğurtlu ıspanak, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: meyve

afiyet olsun canım ..
kızz cuma birinci olursak müthiş bi kutlama yapıcaz
konfeti patlatıcam buda

3 kilomuu seninb ize sölylemedigin ne var bakim ,anlat cabuk

nee olleeyyy olleeyyyy olleeeyyyy

afiyet olsun canım

3 kiloyu duydum yaa bu aksam 5 mil biter yapsammı yapmasam mı kararsızdım alllahh tutmayın beni

vay be süpersin canım.

3 kilooo, ÖZGEEE süpersinnn

Yasom işte budur ya. süpersin canım maşallah aman nazar değmesin.

özgeeeeeeee cabuk gel sirrini söyle bakiiimmmmmm

özge kesin bizden gizli spor yapıyorr..
baksanıza 4 günde 3 kilo vermiş ...

Süper menü

Asıl sen süper gidiyosun tatlım ya 3 kilooooo

Ben o kadar hızlı veremiyorum maalesef ama ben de Cuma günü tartıda güzel bi sonuç bekliyorum açıkçası. Cumaya kadar da tartılmamaya karar verdim.

Olsun yavaş yavaş da olsa verelim de yeter

safi bu günde yok kızlar..
3 gün üstüste menü bildirmemek yorum yapmamak diskalifiye sebebi..

bugün de girmezse diskalifiye olacak canım. Geçerli bi mazereti varsa bakarız.

afiyet olsun canım ..
konfeti patlatıcam buda

Bende bende bende :)

Bende çıkıyorum kızlar. Sırrımı cuma söyleyeceğim size. İki kere yazdırmayın bana o gün yazarım nasılsa paylaşıma

söylede bizde yapalim güzelim yarisiyoz surda

kızlar slm oğluşum baya ağır hasta oldu ya dün hastanede yattık ateşi çok yükseliyordu şubatta bademcik ameliyatı olacak her seferinde hastanelik oluyor kıyamam kuzucuğuma ya diyet ise kaçamaksız devam ediyor

menülerden dün sabah tost yedim 2 dilimden öğlen salata yedim akşam hastanedeydik çorba ve salata yedim aralarda mandalina yedim

geçmiş olsun safi.cim..

ÖZGEee, napıyosun ordaa sırrını söle 3 gün var bizde yapalımm:))

afiyet olsun canım ..
konfeti patlatıcam buda
kesinlikle biz olcaz bence bu kadar çabaya olmazsak yazık yani
menün çok güzel
afiyet olsun canım cumaya hepimiz ekside cıkıcaz
ewet kesinlikle ekside olacağız zaten bu kadar diyet spor iksirler şimdiden eksilerdeyiz cumaya kadar 200 gr falan daha versek
aslında bir kaç hafta oldu ama hiç biitiremicekmişim gibi geliyor bu yolu
ayy kuyabiyee cuma sabahki sonuc hepimizi havalara ucurucak tatlım şimdiden cok heycanlanmaya basladım
aksam yapabildiğimiz kadar cok spor yapalım
kurabiye ismi bana sorun olmuyor neyseki , bir çeşidi dışında hiç sevmem , bak aklıma geldi o çeşitte emi şimdi netcez
safi bu günde yok kızlar..
3 gün üstüste menü bildirmemek yorum yapmamak diskalifiye sebebi..
oyyy atılacakmıydım takımdan ağlarım ama ben:84:
bu aksamı kendime spor ve iksir için ayırıcam yarın sabah bakalım ne kadar ekside olucak.
yeni birşey öğrendim gece 1 lt. suya 3 tane kayısı kabuklarıyla bir elma koyuyorsun şişeye ağzını kapatıyorsun sabahta meyveleriyle birlikte suyu içiyon güzel bir karışımmış yapmayı düşünüyorum ciddi ciddi :78:
özgeeeeeeee cabuk gel sirrini söyle bakiiimmmmmm
ay ewweeeet nasıl verdin süpersin
arada türk kahvesi içerekmi oldu canım yoksa başka bişeymi uyguladın bende neskafe içince kesiliyor şeker krizim
bana sade soğuk bir soda iyi geliyor
özge kesin bizden gizli spor yapıyorr..
baksanıza 4 günde 3 kilo vermiş ...

bende yaptım bunu ya varya önüme kaç kere sevdiğim tatlıdan geldi bayramda dokunmadım ama içim nasıl acıdı ve şimdi mutluyum gerçekten iyki yememişim ve şükür zayıflıyorum belki yeseydim 2-3 kilo fazlada olacaktım:97::78:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr..

SAFİ gecmiş olsun canım zalimi hasta falan demiş ama dün sordum onun takıma cvp gelmedi.. nys ki subatta ameliyattan sonra kurtulursunuz.. tekrar gecmiş olsun
diyetinin ii gittiğine sevindim hastane ortamına giripde diyeti bozmamak cok zor bi durum..BİZ KESİN HAKEDİYORUZ BU BİRİNCİLİĞİ

ÖZGEM sırrını söylede tatlım bizde yapalım ama burdan söyleme özellerimize yaz 6. takım duymasın.. cumaya az kaldı 900 gr daha vermem gerek hedefim için

kızlar nasılsınız bu gün..

menümü yazayım size..

sabah peynir zeytin ekmek

öğlen yoğurt salata et sote

aksam meyve süt 1 avuc kabuklu karısık kuruyemiş

geçmiş olsun canım kızlar sabah bisiklet süremediğim için callenetice başladı özlemişim uzun zaman oldu şurda eşimin gelmesine 17 gün var sıkılaşsam fena olmaz menüyü yazarım sonra

kızlar 6. takım bizim verdiğimiz kiloların gerceklik durumundan şüpheli özellikle özgenin 3 kilo meselesinden..
ben cok kırıldım acıkcası hepimiz burda kilo vermek için varız burdaki tek amacımız bu ..

ben 6. takıma cvp yazdım ama bu konu hakkımda baska birsey yazmıcam özge geldiğinde kendisi için ve takım için ne ise söylenmesi yaapılması gereken o yapar..

biliyorum meyve yorumları gece bende gördüm ama cvp yazmadım :78: fazla takmayın böyle şeyleri sonuçta önemli olan bizim zayıflamamız

biliyorum meyve yorumları gece bende gördüm ama cvp yazmadım :78: fazla takmayın böyle şeyleri sonuçta önemli olan bizim zayıflamamız

haklısın canım öyle zayıflamak için burdayız ama özge yerinde sen ben yada bi baskasıda olabilirdi cumaya hangimiz ne kadar kilo vericez bilemeyiz arkadaslar konusmuslar aralarında inandırıcı değil verilemez falan gibi sonra kimse üstüne alınmasın ..
4 takım olarak zayıflamak için burdayz ve basarıcaz ..

Son düzenleme:
tartının remine bile inanmıyorlar kendinden zayıf birini koyar tartıyı öyle çeker diyolar
çok ilginç
kime bu ispat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…