Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim aynımsın zevcan bir ana kendimi kontrol ediyorum benim yerime de mi yazıyorsun diye:82:
bende sık sık çamaşırlarımlar hatta banyodan sonraları bile tartılırım

benim adım hala orda kullanılıyor malesefki sanki o kadar lafı ben demişim gibi ..
neyse ilk kararım ve senin dediğin gibi cevap yazmıcam...

Zevcancım dediğim boşver. Naza gerekli şeyleri özelden yazdım gerisi teferruat.

özgecim kaptanımız sensin yarış yok diyorsan yoktur ama bu hafta rütbede sen varsın gibime eliyor

Yok şekerim ben o kadar veremedim daha. 68,9 çıktım bu sabah Cuma ya kaç olur bilemicim.

kızlar ben bu aksam meyve tabağıma yer elmasıda koyucam yerli cinsten benimkiler ama olsun belkii etki eder dün aksam verememin sebebide aksam öğününde kırmızı et yememdi aksam montide kırmızı et önermiyorlar olsun 100 da yeter diğmi ama her gün o kadar versek

Bilirim Zeycancım o durumu, ben de öyleydim bi ara. Gün içinde bile tartılır + görünce de moralimi bozardım. Ama şimdi alıştım haftada 1'e

benim aynımsın zevcan bir ana kendimi kontrol ediyorum benim yerime de mi yazıyorsun diye:82:
bende sık sık çamaşırlarımlar hatta banyodan sonraları bile tartılırım

Canım bence banyodan sonra tartılma. Saçlar falan ıslak oluyor ya kesin + çıkıyorsun. Tecrübeyle sabit

kızlar öğlenden sonrası için izin alıcam 2 den sonra yokum tabi izin verirlerse..

.
.
.
.
.
.

izni aldımm yokum 2 den sonra.personel sube müdürüyle görüşmeye gidicem bakalım ne dicek mafyalardanda ses cıkmadı hala :))

Son düzenleme:
Zevcancım dediğim boşver. Naza gerekli şeyleri özelden yazdım gerisi teferruat.

Yok şekerim ben o kadar veremedim daha. 68,9 çıktım bu sabah Cuma ya kaç olur bilemicim.

özgeciğim mesajına cevap yazdım . fakat senin mesaj kutusu dolu olduğundan mesajım sana ulaşamıyor . bazılarını silmen gerekiyormuş canım .

yaseminnnnn özgeeeee .. kim var eskilerden göremedim ama hepinize selam vereyim dedim... ben aylardan sonra siteye girebildim malesef hepinizi özledimm..

tanımayanlar için 4.takımın eski müdavimlerindenim ben ...
Allah hepinize kolaylık versin

ben burdan gittikten sonra 85 leri falan gördüm maşallahım vardı şimdi 76 kg yum merak .. yasemincimmm sen genemi kg aldın bakimmm

banucum hosgeldinn..bende hala buralardayımm..

Son düzenleme:
yaklaşık 1 saat önce 2 domates 1-2 dal taze soğan üzerine azıcık zeytinyağı biraz limon tuz yanına yaklaşık 2 dilim kadar edecek ekmek topuzuna peynir koydum yağsız tost yaptım
meyvecim sözünü dinledim tatlım yedim yemeğimi

kizlar bu ne ya sabah sabah okuduklarima inanamadim ama özge kapatin demis o yüzden bisey yazmiycam ama gercekten cok ayip .

banuuuuuuuu nerdesin kizim sen ya gelsene yine takima evet kilo aldim gene malesef

safi ogluna cok gecmis olsun canim,bende 5 sinifa giderken olmustum bademcik ameliyati..

özgeeee gectim seni oh oh

gelelim düne

sabah
bir su bardagi yarim yagli süte sekersiz kuru meyveli müsli
ara
2 mandalina
ögle
mantarli tavuk sote,6 kasik bulgur pilavi( 3 dilim ekmege es)
ara
4 mandalina
aksam 5e dogru türk kahvesi ictim istahim kacti bidahada yiyemedim 9 a dogru acikir gibi olunca bi ayva yedim ve tarti béni bu sabah cok mutlu etiiiiii

bugünde iksiri yapiyorum ins sabahki kilom kalicidir :)

özgeciğim mesajına cevap yazdım . fakat senin mesaj kutusu dolu olduğundan mesajım sana ulaşamıyor . bazılarını silmen gerekiyormuş canım .

Boşalttım cnm.

Banuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kuzum. Nasılsın neler yapıyorsun.

safari burayada yazayım seni tebrik ediyorum canım 1 haftada çook güzel kilo vermişsin. neden çizelgeni güncellemiyorsun ve nasıl verdin kız okadar kiloyu cabuk söyle bakalım bana

ceyce banamı dedin eğer öyleyse hafifleştirerek 5 kilo diyetini yaptım safra kesesi kasılıp ağrı yapıyordu un yağ tuz şeker yasaktı işime geldi benimde yapmak yoğurt ve sütte ekledim menülerime baya ağır bir diyet yoksa

ceyce hoşgeldin kardes takımına
diyetler süper gidiyor.. sen ne alemdesin...

yasom tebrikler canım bende bu aksamı meyveyle geciricem yarın senin gibi sabah ucmak istiyorum

KIZLAR HEPİNİZ BENİM İÇİN DUA EDİN BU GÜNKÜ GÖRÜŞME COK ÖNEMLİ VE BEN COK HEYCALIYIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…