Kızlar sorun yok. Üzmeyin kendinizi kilo vermeye devam.
özgecim kaptanımız sensin yarış yok diyorsan yoktur ama bu hafta rütbede sen varsın gibime eliyor
benim aynımsın zevcan bir ana kendimi kontrol ediyorum benim yerime de mi yazıyorsun diye:82:
bende sık sık çamaşırlarımlar hatta banyodan sonraları bile tartılırım
benim adım hala orda kullanılıyor malesefki sanki o kadar lafı ben demişim gibi ..
neyse ilk kararım ve senin dediğin gibi cevap yazmıcam...
özgecim kaptanımız sensin yarış yok diyorsan yoktur ama bu hafta rütbede sen varsın gibime eliyor
Zevcancım dediğim boşver. Naza gerekli şeyleri özelden yazdım gerisi teferruat.
.
gizemcim dayanamıyorum tatlım yaa her sanah iç camasırlarımla tartılıyorum :90: :90:
biliyorum yanlıs özellikle montide bu durum cok yanlıs cünkü öyle anlar oluyorki hiç kacamak yok ve + görüyorsun ama dayanamıyorum işte
benim aynımsın zevcan bir ana kendimi kontrol ediyorum benim yerime de mi yazıyorsun diye:82:
bende sık sık çamaşırlarımlar hatta banyodan sonraları bile tartılırım
Zevcancım dediğim boşver. Naza gerekli şeyleri özelden yazdım gerisi teferruat.
Yok şekerim ben o kadar veremedim daha. 68,9 çıktım bu sabah Cuma ya kaç olur bilemicim.
yaseminnnnn özgeeeee .. kim var eskilerden göremedim ama hepinize selam vereyim dedim... ben aylardan sonra siteye girebildim malesef hepinizi özledimm..
tanımayanlar için 4.takımın eski müdavimlerindenim ben ...
Allah hepinize kolaylık versin
ben burdan gittikten sonra 85 leri falan gördüm maşallahım vardı şimdi 76 kg yum merak .. yasemincimmm sen genemi kg aldın bakimmm
özgeciğim mesajına cevap yazdım . fakat senin mesaj kutusu dolu olduğundan mesajım sana ulaşamıyor . bazılarını silmen gerekiyormuş canım .
yaseminnnnn özgeeeee .. kim var eskilerden göremedim ama hepinize selam vereyim dedim... ben aylardan sonra siteye girebildim malesef hepinizi özledimm..
tanımayanlar için 4.takımın eski müdavimlerindenim ben ...
Allah hepinize kolaylık versin
ben burdan gittikten sonra 85 leri falan gördüm maşallahım vardı şimdi 76 kg yum merak .. yasemincimmm sen genemi kg aldın bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?