evet yasom var 1.5 suya 1 limon 3 yeşil cay tarcın ve karanfil..
bende bu aksam yapcam ödem var yüzüğüm bile oynamıyor..
kizlar ben diyete basladigimdan beri eve cikolata cips filan almiyodum,esimde kiziyodu sen diyet yapiyon diye bizdemi yemiycez bende is yerinde ye diyodum ama ne yapmis saolsun dün gitmis alis yapmis evi cikolata doldurdu ama ben ne yaptim yüzlerine bile bakmadim önceden olsa 50 kere gidip gelmisdim baslarina bi tane yesem diyip sonra bi tane yiyp hepsini bitrmistim Allahim cok sükür ya bugünleri gördügüme inanamiyorum ilk defa hic kacamak yapmadan diyetime devam ediyorum bugün 12.günbazen okurdumda inanmazdim 1 ay agzima ciklolata sürmedim diye demekki oluyomus :) cok kilo veremiyorum belki ama bu iicmdeki huzur yetiyo bana
kizlar ben diyete basladigimdan beri eve cikolata cips filan almiyodum,esimde kiziyodu sen diyet yapiyon diye bizdemi yemiycez bende is yerinde ye diyodum ama ne yapmis saolsun dün gitmis alis yapmis evi cikolata doldurdu ama ben ne yaptim yüzlerine bile bakmadim önceden olsa 50 kere gidip gelmisdim baslarina bi tane yesem diyip sonra bi tane yiyp hepsini bitrmistim Allahim cok sükür ya bugünleri gördügüme inanamiyorum ilk defa hic kacamak yapmadan diyetime devam ediyorum bugün 12.günbazen okurdumda inanmazdim 1 ay agzima ciklolata sürmedim diye demekki oluyomus :) cok kilo veremiyorum belki ama bu iicmdeki huzur yetiyo bana
evet canim kendime cok sasiriyorum,hic beklemezdim bunu kendimdensüpersin canım ya bende bi 69u görsem şimdilik kısa hedefim o ama iraden mükemmel
canım sekerin dengelenmiş ne güzel bu diyet sana yaradı.. cok dayanamıcak duruma gelirsen hemen tarcınlı yoğurt yee hemen kendini toparlıcaksın..
benim evdede duruyor kekler kurabiyeler ama yemiyorum yemicem
canım sekerin dengelenmiş ne güzel bu diyet sana yaradı.. cok dayanamıcak duruma gelirsen hemen tarcınlı yoğurt yee hemen kendini toparlıcaksın..
benim evdede duruyor kekler kurabiyeler ama yemiyorum yemicem
evet canim kendime cok sasiriyorum,hic beklemezdim bunu kendimden
yok canim ya artik krizler bitti ve benim kurtaricim türk kahvesi oldu hugocukdan Allah razi olsun,yogurdumda bitmis evde bugünde yiyemiycem zaten oglum krese gitmedi bugün 2 cocuklada alisverise gitmeye üseniyom
arada türk kahvesi içerekmi oldu canım yoksa başka bişeymi uyguladın bende neskafe içince kesiliyor şeker krizim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Diyet harika gidiyor kızlar. Takımda harika gidiyor maşallah:79:
Dün yediklerim.
Sabah
Çeri domates, kk peynir, zeytin, buğday ekmek
Öğlen
Bir ince dilim rosto köfte (başka şansım yoktu), salata, yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Karnabahar yemeği etli, az ıspanak, yoğurt
Haydi bakalım hayırlısı
Canım harikasın. Bu hafta çok iyi bir sonuç çıkacak senden.
Vay güne bak süper olmuş herşey canım.
Cuma günü bende süper sonuçlar çıkacağını düşünüyorum
Ben şimdiden 3 kilo eksideyim
geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim tatlılar:)
ugün biras daha iim çok şükürki
menüm
sabah bi kepek ekmeğine tost bi yumurta bi bardak süt
ara: mandalina
öğle: okuldaydım o yüzden yanıma sabahtan ton balıklı sandviç yaptım( kepek ekmeğiyle) çay
ara : mandalina
akşam: haşlanmış brokoli
ara: yeşil çay
3 kiloyu duydum yaa bu aksam 5 mil biter yapsammı yapmasam mı kararsızdım alllahh tutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?