Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpersin canım ya bende bi 69u görsem şimdilik kısa hedefim o ama iraden mükemmel

canım sekerin dengelenmiş ne güzel bu diyet sana yaradı.. cok dayanamıcak duruma gelirsen hemen tarcınlı yoğurt yee hemen kendini toparlıcaksın..
benim evdede duruyor kekler kurabiyeler ama yemiyorum yemicem

süpersin canım ya bende bi 69u görsem şimdilik kısa hedefim o ama iraden mükemmel
evet canim kendime cok sasiriyorum,hic beklemezdim bunu kendimden
canım sekerin dengelenmiş ne güzel bu diyet sana yaradı.. cok dayanamıcak duruma gelirsen hemen tarcınlı yoğurt yee hemen kendini toparlıcaksın..
benim evdede duruyor kekler kurabiyeler ama yemiyorum yemicem

yok canim ya artik krizler bitti ve benim kurtaricim türk kahvesi oldu hugocukdan Allah razi olsun,yogurdumda bitmis evde bugünde yiyemiycem zaten oglum krese gitmedi bugün 2 cocuklada alisverise gitmeye üseniyom

arada türk kahvesi içerekmi oldu canım yoksa başka bişeymi uyguladın bende neskafe içince kesiliyor şeker krizim

arada türk kahvesi içerekmi oldu canım yoksa başka bişeymi uyguladın bende neskafe içince kesiliyor şeker krizim

evet canim arada ve aclik krizi yasadigimda bi su bardagi süte bir seker kasigi türk kahvesi koyarak iyctim pat diye kesiyo acligi sütle pisiridgin icinde hafif tatli gibi oluyo seker aramiyosun

geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim tatlılar:)
ugün biras daha iim çok şükürki
menüm
sabah bi kepek ekmeğine tost bi yumurta bi bardak süt
ara: mandalina
öğle: okuldaydım o yüzden yanıma sabahtan ton balıklı sandviç yaptım( kepek ekmeğiyle) çay
ara : mandalina
akşam: haşlanmış brokoli
ara: yeşil çay

Cuma günü bende süper sonuçlar çıkacağını düşünüyorum

Ben şimdiden 3 kilo eksideyim

Asıl sen süper gidiyosun tatlım ya 3 kilooooo

Ben o kadar hızlı veremiyorum maalesef ama ben de Cuma günü tartıda güzel bi sonuç bekliyorum açıkçası. Cumaya kadar da tartılmamaya karar verdim.

afiyet olsun canım cumaya hepimiz ekside cıkıcaz

3 kiloyu duydum yaa bu aksam 5 mil biter yapsammı yapmasam mı kararsızdım alllahh tutmayın beni

Yap canım yap, 3 mil-5mil hatta 10 mil yapalım hepberaber Ben de akşam kursa gidicem ek ders koymuşlar, kurs çıkışı yorgun olurum yürüyüş yapamam diyodum ama ben de yapıcam valla yarım saat de olsa. Her şey yarış için

milyon kere maşallah canım. az az da olsa toplamda bi bakıyosun incecik olmuşsuuunn, devam böle devam süpersin

ayy kuyabiyee cuma sabahki sonuc hepimizi havalara ucurucak tatlım şimdiden cok heycanlanmaya basladım
aksam yapabildiğimiz kadar cok spor yapalım

oyyy pardon canım yaa :26: ben nickimi seçerken bunu hiç düşünmemiştim. adım gizem tatlım, tabii ki onu kullanabilirsiniz. ben de kendime başka bi nick düşüneyim.

bu arada ben de cidden çok heyecanlanıyorum ve meraklanıyorum bekle bizi birincilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…