ceyce hoşgeldin kardes takımına
diyetler süper gidiyor.. sen ne alemdesin...
yasom tebrikler canım bende bu aksamı meyveyle geciricem yarın senin gibi sabah ucmak istiyorum
KIZLAR HEPİNİZ BENİM İÇİN DUA EDİN BU GÜNKÜ GÖRÜŞME COK ÖNEMLİ VE BEN COK HEYCALIYIM..
hakkinda hayilrisi ne ise o olsun canim ins,bende bugün sabah oglumu kontrole götürdüm eve gelip kahvalti edene kadar 11 oldu ögle yemegini aksama dogru yiyip aksam yemiycem gene bakalim ins hedefimi gecerim :)
kızlar dün 5 mil leslie yaptım 1 buuck litre iksir içtim 2 kupa ayrıyetten yeşil cay içtim 1 bucuk litre su ama sadece 100 gr vermişim..gerci cumadan beri 700 gr gitti ama ben bu sabah daha cok vermiş olmayı istiyordum
kızlar nasılsınız bu gün..
menümü yazayım size..
sabah peynir zeytin ekmek
öğlen yoğurt salata et sote
aksam meyve süt 1 avuc kabuklu karısık kuruyemiş
kızlar 6. takım bizim verdiğimiz kiloların gerceklik durumundan şüpheli özellikle özgenin 3 kilo meselesinden..
ben cok kırıldım acıkcası hepimiz burda kilo vermek için varız burdaki tek amacımız bu ..
selamlar hanımlar
harikasın canım
çok az deil mi yediklerin yaa. özellikle akşam acıkmıyo musun zevcancım?
herkes kendi işine baksa bi de..
bugünkü menüm: 01.12.10
sabah tost,çay
arada çubuk kraker (yağsız tuzsuz olandan)
öğlen 2 dilim ekmekle kahvaltılık
akşam 1 kase çorba, 2 baget, ayran..
acıkırsam 1 elma.
bende meraklıyorum cumayıı
inş yasom..oğlusun nasıl oldu dr ne nededi..
Cuma sabahı bayram öncesi kilomu görsemde bana yeter aslında ..
kizlar bisey sorucam.
aranizda cubuk tarcin kullanan varsa,tek kullanimdan sonra atiyomusunuz yoksa tekrardan kullanilabiliyomu.ben aldim icinde 3 4 tane var bayagida pahali tek kullaniliksa ( yazamadim dogru haha) battik :)
canım ben ikiye bölüyorum haberin olsun
bugünkü menü sabah:1 dilim ekmek peynir çay
ara:türk kahvesi
öğle:1 dilim ekmek ve peynir yemek yapmadık bugün
ara:meyve
akşam:dünkü kabak yemeği kalmıştı onu yerim ve yoğurt
2,5lt su içerim 1,5 gitti şimdiden
e iksiri yapmadinmi sen :) yok canim ya dedimya 3 4 belkide 5 tane vardi icinde fiyatida 2 euro filandi heralde tam hatirlayamadim simdi ama alirken pahali gelmistiyasocum iilesmesine sevindim canım..
cubuk tarcın aldım ama daha hiç kullanmadm 5-6 cm boyunda 12-13 tane var pakette fiyatıda 1.5-2 lira falan dı öyle pahalı bişey değil burda..
selam kızlar nasılsınız?benim sınavda geçti ama bir türlü toparlanamıyorumsize karşıda mahcubum dönemedimde
6. takımla sorun olmus sanırım.moralinizi bozmayın çok güzel gidiyorsunuz kimin ne dediği çokta önemli değil bu noktada
selam kızlar nasılsınız?benim sınavda geçti ama bir türlü toparlanamıyorumsize karşıda mahcubum dönemedimde
6. takımla sorun olmus sanırım.moralinizi bozmayın çok güzel gidiyorsunuz kimin ne dediği çokta önemli değil bu noktada
kizlar bisey sorucam.
aranizda cubuk tarcin kullanan varsa,tek kullanimdan sonra atiyomusunuz yoksa tekrardan kullanilabiliyomu.ben aldim icinde 3 4 tane var bayagida pahali tek kullanimliksa battik :)
canim bence takimin motivasyonu tavan yapmisken dön sende takim bu haldeyken istesende kacamak yapamassin :)
süper menün canım
periii, gel geri gel geri gelelelele:92:
sınavın nasıl geçtiii
kızlar işler o kadar yoğun ki ancak öğle yemeğimi yiyebildim. bu arada ben yarın ve cuma bütün gün eğitimde olucam. nete ancak akşamları girebilicem ama cuma sabahı erkenden tartılıp evden çıkmadan kilomu bildiricem tabii kiayyy çok merak ediyoruuummm
Canım ben genelde 1 kereden fazla kullanıcağım zaman 3-5 dk sora çıkarıyorum bardağın içinden, yada 2'ye bölüp atıyorum bardağın içine ve uzun uzun demlenmesini bekliyorum
o motivasyonu düşürmekten korkuyorum :18: hiçç diyete hazır hissetmiyorum
ayyy canım sınavım yetişmedi emeklerim boşa gittivardır bunda da bir hayır diyorum artık üzülmüyorum
Yasoooo beni geçtin mi
Dur daha bitmedi bu iş :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?