Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hakkinda hayilrisi ne ise o olsun canim ins,bende bugün sabah oglumu kontrole götürdüm eve gelip kahvalti edene kadar 11 oldu ögle yemegini aksama dogru yiyip aksam yemiycem gene bakalim ins hedefimi gecerim :)

hakkinda hayilrisi ne ise o olsun canim ins,bende bugün sabah oglumu kontrole götürdüm eve gelip kahvalti edene kadar 11 oldu ögle yemegini aksama dogru yiyip aksam yemiycem gene bakalim ins hedefimi gecerim :)

inş yasom..oğlusun nasıl oldu dr ne nededi..
Cuma sabahı bayram öncesi kilomu görsemde bana yeter aslında ..

selamlar hanımlar

kızlar dün 5 mil leslie yaptım 1 buuck litre iksir içtim 2 kupa ayrıyetten yeşil cay içtim 1 bucuk litre su ama sadece 100 gr vermişim..gerci cumadan beri 700 gr gitti ama ben bu sabah daha cok vermiş olmayı istiyordum

harikasın canım

kızlar nasılsınız bu gün..

menümü yazayım size..

sabah peynir zeytin ekmek

öğlen yoğurt salata et sote

aksam meyve süt 1 avuc kabuklu karısık kuruyemiş

çok az deil mi yediklerin yaa. özellikle akşam acıkmıyo musun zevcancım?

herkes kendi işine baksa bi de..

bugünkü menüm: 01.12.10
sabah tost,çay
arada çubuk kraker (yağsız tuzsuz olandan)
öğlen 2 dilim ekmekle kahvaltılık
akşam 1 kase çorba, 2 baget, ayran..
acıkırsam 1 elma.

bende meraklıyorum cumayıı

lethemcm afiyet olsun

bana gelince ben bazen cok acıkıyorum bazen hiç bişi canım istemiyor psikolojime göre yani bu günlerde stresim birazcık olsun gecti ve acıkma olayım azaldı..
ama monti yaparken zaten doyana kadar yeme rahatlığı olduğundan göz aclığı denilen sey olmuyor ve az bişi de yesen doyuyorsun..
cumaya oldukca incelmiş olucaz

kizlar bisey sorucam.
aranizda cubuk tarcin kullanan varsa,tek kullanimdan sonra atiyomusunuz yoksa tekrardan kullanilabiliyomu.ben aldim icinde 3 4 tane var bayagida pahali tek kullanimliksa battik :)

Son düzenleme:
yasocum iilesmesine sevindim canım..

cubuk tarcın aldım ama daha hiç kullanmadm 5-6 cm boyunda 12-13 tane var pakette fiyatıda 1.5-2 lira falan dı öyle pahalı bişey değil burda..

kizlar bisey sorucam.
aranizda cubuk tarcin kullanan varsa,tek kullanimdan sonra atiyomusunuz yoksa tekrardan kullanilabiliyomu.ben aldim icinde 3 4 tane var bayagida pahali tek kullaniliksa ( yazamadim dogru haha) battik :)

canım ben ikiye bölüyorum haberin olsun

bugünkü menü sabah:1 dilim ekmek peynir çay
ara:türk kahvesi
öğle:1 dilim ekmek ve peynir yemek yapmadık bugün
ara:meyve
akşam:dünkü kabak yemeği kalmıştı onu yerim ve yoğurt
2,5lt su içerim 1,5 gitti şimdiden

selam kızlar nasılsınız?benim sınavda geçti ama bir türlü toparlanamıyorum size karşıda mahcubum dönemedimde

6. takımla sorun olmus sanırım.moralinizi bozmayın çok güzel gidiyorsunuz kimin ne dediği çokta önemli değil bu noktada

yasocum iilesmesine sevindim canım..

cubuk tarcın aldım ama daha hiç kullanmadm 5-6 cm boyunda 12-13 tane var pakette fiyatıda 1.5-2 lira falan dı öyle pahalı bişey değil burda..
e iksiri yapmadinmi sen :) yok canim ya dedimya 3 4 belkide 5 tane vardi icinde fiyatida 2 euro filandi heralde tam hatirlayamadim simdi ama alirken pahali gelmisti

canim bende süt yaparken ikiye bölyüorum ama ne bileyim sanki bidaha kullanilirmis gibi gelioy bana bi deniycem bakalim nasil olcak

canim bence takimin motivasyonu tavan yapmisken dön sende takim bu haldeyken istesende kacamak yapamassin :)

süper menün canım

periii, gel geri gel geri gelelelele :92:
sınavın nasıl geçtiii

kızlar işler o kadar yoğun ki ancak öğle yemeğimi yiyebildim. bu arada ben yarın ve cuma bütün gün eğitimde olucam. nete ancak akşamları girebilicem ama cuma sabahı erkenden tartılıp evden çıkmadan kilomu bildiricem tabii ki ayyy çok merak ediyoruuummm

kizlar bisey sorucam.
aranizda cubuk tarcin kullanan varsa,tek kullanimdan sonra atiyomusunuz yoksa tekrardan kullanilabiliyomu.ben aldim icinde 3 4 tane var bayagida pahali tek kullanimliksa battik :)

Canım ben genelde 1 kereden fazla kullanıcağım zaman 3-5 dk sora çıkarıyorum bardağın içinden, yada 2'ye bölüp atıyorum bardağın içine ve uzun uzun demlenmesini bekliyorum

canim bence takimin motivasyonu tavan yapmisken dön sende takim bu haldeyken istesende kacamak yapamassin :)

o motivasyonu düşürmekten korkuyorum :18: hiçç diyete hazır hissetmiyorum

süper menün canım

periii, gel geri gel geri gelelelele :92:
sınavın nasıl geçtiii

ayyy canım sınavım yetişmedi emeklerim boşa gitti vardır bunda da bir hayır diyorum artık üzülmüyorum

anladim canim sagol bende zaten sadec süte ve su iksire kullnaniyom iksiri 5 dk demledim zaten

o motivasyonu düşürmekten korkuyorum :18: hiçç diyete hazır hissetmiyorum

ayyy canım sınavım yetişmedi emeklerim boşa gitti vardır bunda da bir hayır diyorum artık üzülmüyorum

sence bu kadar kisisn motivasyonunu 1 kisi dürürmü yoksa bu kadar kisi 1 kisinin motivasyonunu yükeltirmi gel bacim gel ne olursan ol gel sisko olsanda balik etli olsanda,kemikli olsanda ggeeelllllllllllll hahah ay costum

oyy işlerimi bitirdim yoruldum şimdi sadece patates salatası yicem misafirlerim geldi hadi ben kaçar:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…