Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nasıl bi diyet bu özelliği varmı

muzaffer kuşhan'ın 80lerde hazırladığı bi diyet canım. istersen listesini paylaşabilirim.

4. sınıftan beri diyetmi
süpersin ne diyeyim bıkmadan hala devam..
bu arda rakamı duyunca içime su serpildi kendim veremiyorum yaa bari sizler verin...

maalesef canım, kendimi bildim bileli alır alır veririm. 48'le 70 kilo arası gidip geliyorum yıllardır artık 53'e falan inip, hamileliğe kadar da orda sabitlemek istiyorum. inşallah cumaya kadar biraz daha kıpırdar, sen de verirsin az da olsa cumaya kadar. hem yine o "tek şişman beyniniz" de okumuştum sen zihninde neye inanırsan vücudun da ona göre davranırmış. yani sen kilo veremiyceğine inanırsan veremezmişsin. ne kadar doğru bilmem ama denemekten zarar gelmez dimi

sevinirim açıklarsan bide canım 70 kgdan ne kadar sürede 60a indin

dediğinin doğru olduğuna inanalardanım bende aslında nasıl olmasını düşünürsen nasıl komut gönderirsen öyle oluyor..
cumaya kadar zayıflıyorum komutu göndereyim bakalım nolcak..

kızlar ben 70 kilo iken vücudumda bir ağırlık hissediyordum kendimi asırı kalın kaba vs görüyordum bi süredir bu olay yok olmustu şimdi vücudum 61-62 arasında gidip gelmeye alıstığındanmıdır nedendir yine aynı hissi yasıyorum göbeğim bacaklarım sanki cok cok fazla hareket ederken zorlanmak insanların yanında cok iri kalmak gibi..

bu durum ben 55 e indiğimdede olusmaz inş..

sen öyle hissediyosan bende dev kalırım yanında

15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)

 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.

kızlar diyet bu şekilde. ben 70'den 60'a 5 ayda indim. ama 60'a ineli 1 yıl olacak nerdeyse. (2009 Eylül - 2010 Ocak arası diyet yapmıştım en son) Ocak 2010'da nişanlandıktan sonra diyeti bıraktım, 1 sene boyunca 59-62 arası küçük oynamalarla idare ettim. şimdi bi gayret 7-8 kilo daha vermem lazım

selam tatlıcıklarım benim. ölüyorrum.3 gün öne çekti adet günüm kıvranıyorum ağrıdaaaaaaan
menüm sabah bi bardak süt kepekli tost
ara yapmadım
öğle 2 domates( midem berbat)
ara meyveli ev yapımı yoğurt
akşam kereviz salatası fırında tavuk
ara yeşil çay

ben bugün alenen açıııııııııııık. ama canım o kadar çok yanıyoki yiyemicem,midem bi garip

filizim ağrı kesici falan alsana miden içinde asit düzenleyici bişiler cekme böyle..

gizem şok diyet gibi bu hemen geri aldırıyormu verilen kiloyu..

yok canım, dediğim gibi ben 1 senedir kilomu koruyorum. benim için bu diyetin tek problemi meyve olmayışı ama ben ilk 1 aydan sonra meyve de ekliyorum sadece ilk 1 ay çok ama çok sıkı yapıyorum, cidden listedekilerin dışında ağzıma 1 lokma bile girmiyo

hemşocum, adetimin ilk günü ya içmek istemiyorum. bide tüp bebek denememe bir ay kaldı, bu sürede ilaç kullanmak istemiyorum.kesin bi etkisi vardır, keşke demekten korkarım hemşocum ben.

bittiğinde kac kilo vermiş olucaksın acaba .. ben monti yapmıyor olsaydım denerdim ama ac kalırdım tabii...

şükür kavusturana özgem artık merqak etmeye baslamıstım ...

Canım sabah giremedim site bakımda diyordu. Ondan geç kaldım.

Len daha neler artık. Kendi kendine eziyet etme bakem.

Geçmiş olsun canım menün iyi.

Kızlar ben bu hafta kilo veremedim maalesef ama almadım da.

Zevcan bu arada Nilayın kilosunu 2ye bölüp yazacağız. En son 182. etapta bildirim yaptı çünkü. Geçen hafta sabit yazdık.

hemşocum, adetimin ilk günü ya içmek istemiyorum. bide tüp bebek denememe bir ay kaldı, bu sürede ilaç kullanmak istemiyorum.kesin bi etkisi vardır, keşke demekten korkarım hemşocum ben.

haklısn canım denemeyi riske sokacak bişey yapmamak gerek sonucda nasıl bi etkisi olur bilemeyiz..ağrı cekmekde zor ama allah yardımcın olsun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…