nasıl bi diyet bu özelliği varmı
4. sınıftan beri diyetmi
süpersin ne diyeyim bıkmadan hala devam..
bu arda rakamı duyunca içime su serpildi kendim veremiyorum yaa bari sizler verin...
muzaffer kuşhan'ın 80lerde hazırladığı bi diyet canım. istersen listesini paylaşabilirim.
maalesef canım, kendimi bildim bileli alır alır veririm. 48'le 70 kilo arası gidip geliyorum yıllardırartık 53'e falan inip, hamileliğe kadar da orda sabitlemek istiyorum. inşallah cumaya kadar biraz daha kıpırdar, sen de verirsin az da olsa cumaya kadar. hem yine o "tek şişman beyniniz" de okumuştum sen zihninde neye inanırsan vücudun da ona göre davranırmış. yani sen kilo veremiyceğine inanırsan veremezmişsin. ne kadar doğru bilmem ama denemekten zarar gelmez dimi
muzaffer kuşhan'ın 80lerde hazırladığı bi diyet canım. istersen listesini paylaşabilirim.
maalesef canım, kendimi bildim bileli alır alır veririm. 48'le 70 kilo arası gidip geliyorum yıllardırartık 53'e falan inip, hamileliğe kadar da orda sabitlemek istiyorum. inşallah cumaya kadar biraz daha kıpırdar, sen de verirsin az da olsa cumaya kadar. hem yine o "tek şişman beyniniz" de okumuştum sen zihninde neye inanırsan vücudun da ona göre davranırmış. yani sen kilo veremiyceğine inanırsan veremezmişsin. ne kadar doğru bilmem ama denemekten zarar gelmez dimi
kızlar ben 70 kilo iken vücudumda bir ağırlık hissediyordum kendimi asırı kalın kaba vs görüyordum bi süredir bu olay yok olmustu şimdi vücudum 61-62 arasında gidip gelmeye alıstığındanmıdır nedendir yine aynı hissi yasıyorum göbeğim bacaklarım sanki cok cok fazla hareket ederken zorlanmak insanların yanında cok iri kalmak gibi..
bu durum ben 55 e indiğimdede olusmaz inş..
sen öyle hissediyosan bende dev kalırım yanında
kız alay etme :76: kardeşimde alay edip duruyo benim psikoloji bozuk yaa ondan galiba bu durum gecen 400 gr aldım die ağırlastım dedim annemlere bir sürü alay ettiler
canım seninle değil kendimle alay ettim gerçekten bende kendimi dev gibi hissediyorum
selam tatlıcıklarım benim. ölüyorrum.3 gün öne çekti adet günüm kıvranıyorum ağrıdaaaaaaan
menüm sabah bi bardak süt kepekli tost
ara yapmadım
öğle 2 domates( midem berbat)
ara meyveli ev yapımı yoğurt
akşam kereviz salatası fırında tavuk
ara yeşil çay
ben bugün alenen açıııııııııııık. ama canım o kadar çok yanıyoki yiyemicem,midem bi garip
gizem şok diyet gibi bu hemen geri aldırıyormu verilen kiloyu..
nolcak bizim sonumuz..
ben rüyalarımda yemek yediğimi görüyorum
bi gece uykumda kalkıp yicem die korkmuyo değilim valla
yok canım, dediğim gibi ben 1 senedir kilomu koruyorum. benim için bu diyetin tek problemi meyve olmayışı ama ben ilk 1 aydan sonra meyve de ekliyorumsadece ilk 1 ay çok ama çok sıkı yapıyorum, cidden listedekilerin dışında ağzıma 1 lokma bile girmiyo
şükür kavusturana özgem artık merqak etmeye baslamıstım ...
kızlar ben 70 kilo iken vücudumda bir ağırlık hissediyordum kendimi asırı kalın kaba vs görüyordum bi süredir bu olay yok olmustu şimdi vücudum 61-62 arasında gidip gelmeye alıstığındanmıdır nedendir yine aynı hissi yasıyorum göbeğim bacaklarım sanki cok cok fazla hareket ederken zorlanmak insanların yanında cok iri kalmak gibi..
bu durum ben 55 e indiğimdede olusmaz inş..
selam tatlıcıklarım benim. ölüyorrum.3 gün öne çekti adet günüm kıvranıyorum ağrıdaaaaaaan
menüm sabah bi bardak süt kepekli tost
ara yapmadım
öğle 2 domates( midem berbat)
ara meyveli ev yapımı yoğurt
akşam kereviz salatası fırında tavuk
ara yeşil çay
ben bugün alenen açıııııııııııık. ama canım o kadar çok yanıyoki yiyemicem,midem bi garip
hemşocum, adetimin ilk günü ya içmek istemiyorum. bide tüp bebek denememe bir ay kaldı, bu sürede ilaç kullanmak istemiyorum.kesin bi etkisi vardır, keşke demekten korkarım hemşocum ben.
benim durumum okadar vahim değil ama bende akşamları tatlı krizine giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?