Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hep birlikde basarıcaz canım hepimiz burda kilo vermek için varız en kısa zamnda kurtulursun inş kilolarında..

bu arada cyd86 canım takım kaptanı irem&özge
kendisi gelince söylicektir zaten biz cuma günleri tartılıp kilo bildiriyoruz.. sende bu cuma tartılıp kilonu bildirirsin ama haftaya cuma listeye alınırsın ilk hafta deneme haftan..
tekrar hoş geldinn

deme bakim öyle iilesince hersey yoluna gircek..

yok canim ya hic birseyin yoluna girecegi yok,benim psikolojim iyi degil ben bu memlekete ayak bastigim günden beri iyi degilim 2 gün iyiysem 2 hafta yerlerdeyim,düzelmek istiyorum,bi seyler yapmaya calisiyorum ama neye elime atsam orda kaliyo yardim almak istiyorum türk psikolok bulamiyorum olanlardada yer yok,yerimiz yok diyip kapatiyolar,e kim yardim edicek bana,onlara neki olan hastalar yeter onlar icin aman bosverin beni sizide bunlatmiyim 7 senedir düzelmeyen bundan sonrada düzelmez nefret ediyorum burda yasamaktan

hanımlar benim karın ağrıları aldı yürüdü , ben accık uzanim, eşimde mızmızlanıyo karnım ağrıyo diyosyun kalkmıyosun pc başından diye:) seviyorum hepinizi. yeni üyemizede hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyip kaçıyorum ben

Ben hemen dünkü menümü paylaşmak istiyorum. Bu arada günlük menüm 1500 kalorilik.
SABAH (09:00)1 ince dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz yeşil çay
1 adet çengelköy salatalık
1 adet domates
2 siyah zeytin
1 ince dilim beyaz peynir (orta yağlı)
1 adet haşlanmış yumurta
3-4 dal roka

1. ARA ÖĞÜN (10:30)

2 adet küçük boy mandalina

ÖĞLEN (13:30)
1 Kase tarhana çorbası (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlandı)
Et hazırlayamadığım için 1 ince dilim beyaz peynir yedim. (besin değişim listesine göre et yerine peynir yiyebiliyorum)
2 ince dilim çavdar ekmeği
5 yemek kaşığı ıspanak yemeği (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlandı)
Yarım su bardağı yoğurt

2. ARA ÖĞÜN (15:30)
Yarım kase yoğurt

3. ARA ÖĞÜN (17:30)

2 adet küçük boy mandalina

AKŞAM (19:30)
1 kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim çavdar ekmeği

GECE (21:30)
1 adet orta boy portakal

SU: Gün içinde 2 lt. su tükettim.
EGZERSİZ: Yarım saat tempolu yürüyüş.

Tamamdır..

Bu arada doktorumun bana verdiği diyet tatlı tarifini de sizinle paylaşmak istiyorum..
Malzemeleriniz;

1 küçük boy muz

½ su bardağı yoğurt

1 tatlı kaşığı pekmez

Malzemeler birbirinden çok farklı görünse bile, lezzetleri birleştiğinde tahmin etmediğiniz bir şey oluşuyor.

İşte yapımı;
Bir küçük boy muzu ince dilimlere ayırın. Yanmaz yapışmaz bir tavaya çok çok az sıvı yağ sürün. (Izgara yağlıyormuşsunuz gibi düşünün.) Muz dilimlerini tavada ızgaralayın. Daha sonra ızgaralanan muzları bir tabağa dizin ve üzerine yoğurdu dökün. Üzerine de 1 tatlı kaşığı pekmez gezdirin.

İşte bu kadar basit.

Peki bu tatlı size nelere mal oluyor.
1 porsiyon meyvenizi bu yolla tüketmiş oluyorsunuz. Aynı zamanda ana öğünlerinizden birinde 1 kase değil de yarım kase yoğurt tükettiğinizde bu tatlıyı rahatlıkla yiyebilir hale geliyorsunuz.

Afiyet olsun…

Son düzenleme:

afiyet olsun canım..

güzel bi tatlı bu aralar ihtiyacım var buna

güzel bi tatlı bu aralar ihtiyacım var buna

cok güzel bi tarif saol canım paylasımın için..

cyd86 canım böyle baska tarifler varsa ver yine ben montignac diyetini yapıyorum bana pek uymaz ama arkadaslara yardımı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…