Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

özgem eziyet değil ki bunlar benim hissettiklerim yemek canavarı gibi hissediyorum kendimi

nilay 66 ile bildirim yapmıstı en son ozamn 63 den baz alıcaz kilosunu..

bende bu hafta veremedim sabitim su an için cumaya belki azcıkda olsa oynama olur..

ya ilginçtir hemşooom, ben pazartesi tartıldığımda 88i görmüştüm, hatta sizede yazıcaktım benim vucut bi uçtu diye, unuttum kaldı,3 günde nasıl olduda 2 kilo verebildim diye sevinmiştim. amaaa bugün bi tartıldım ki 91!!!!!!!!!!! çıldıriciiiim, kesin adet dönemi yüzümnden ama 2 günde 3 kilo oynayınca şaşırdııım ya inşallah cumaya rahatlarım biraz.midemm fena

bittiğinde kac kilo vermiş olucaksın acaba .. ben monti yapmıyor olsaydım denerdim ama ac kalırdım tabii...

ilk 1 ayın sonunda 2.5 kilo fln vermiş oluyorum genelde. ama bu sefer belki biraz daha fazla verebilirim çünkü neredeyse 1 senedir diyet yapmıyodum
ben montiye cesret edemedim canım, biliyosun vakit problemi yaşıyorum bu aralar. ona alışmam zaman alıcaktı, alışana kadar geçen zaman da boşa gidicekti. ama montiden sıkılırsan fln bi 15 gün deneyebilirsin bunu da. bakyın çok acıkıyosun bırakır montiye dönersin gene

benim geçmişte isveç, lahana diyeti gibi denemelerim de olduğundan açlığa alışkınım

canım cumaya kadar hepsi gitmese bile bayası gider bence en azından + cıkma durumun olmaz en son bildirdiğin kilon kactı bu arda unuttum onu....
yarına miden falanda düzelirse rahatlarsın..
88 rakamı cok hosuma gitti daha güzel rakamlarda görürsün inş..
benim gibi hata yapma ama hemsom ben 60 ı gördüm e gittim bol sekerli kahve içtim sonrada costum tabi sen finale kadar devam et..

90,2 idim geçen hafta cuma. işte ondanya 88 çoooooooook hoşuma gitti benimde. bayadır 8li rakamları görememiştim. cumaya görücem inşallah en azından 89,9 falaaan:)))))))):76::76::76:

yok gizemim yok montiyi bıkaramam tam düzen oturttum sıkılmak gibi bi durum söz konusu bile olamaz benim en büyük hatam bu cünkü monti durma evresine girince ben bıraktım hep sabredip bekleseydim şimdiye kadar coktan 50 yi görmüştüm hazirandan beri monti yapıyorum çünkü..
sende işlerin düzene girince dene bence montiyi..aclık duygusunu biraz unutursun..

90,2 idim geçen hafta cuma. işte ondanya 88 çoooooooook hoşuma gitti benimde. bayadır 8li rakamları görememiştim. cumaya görücem inşallah en azından 89,9 falaaan:)))))))):76::76::76:

oyy canım benim inşş..
zaten T:B:denemesine gidene kadar 85 lere inmiş olucaksın sonrasındada durmak yok devam inş bişiler olurda ozamnda monti yaparsın .. cıtır bi anne olursunn

özgede ve bende bu hafta oynama yok ama sizlerden cok ümitliyim...
kesin derece alıcaz gibi gelio

kızlar birini davet ettim takıma diyetisyen kontrolünde diyete baslamıs dün subah 25 e kadar 8-10 kilo vermesini bekliyormu dr u.
bakalım gelecekmi...

Merhaba meyvenull ve 4. takım Beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu aşamadan sonra neler yapmam gerek acaba

4. takım kuralları

yeni üyelerin ilk 1 hafta deneme süresidir
tüm üyeler her gün menü bildirimi ve en az 3 kişinin menüsüne yorum yapmak zorundadır.
3 gün menü bildirmeyen
3 gün menü yorumu yapmayan
3 gün kacamak yapan
3 kahta kilo bildirimde bulunmayan üye DİSKALİFİYE edilir..

slm kizlar,ben berbat durumdayim antibiyotikdenmidir havadanmidir anlamadim sürekli uyku halindeyim e apnede var malum ne olcak sonum bilmiyom bu aksam bi gayret spora gitmeye calisicam ins basarabilirim diyette yalan oldu bu hafta haftaya toparliycam ins..

kuyabiye bende biliyorum bu diyeti yapmakda istiyorum ama simit bulmam biraz zor oluyo,yakinimda türk pastanesi yok ama olurda deniycek olursam bi kac sorum var

bu durumda ben diskalifiye oluyom galiuba bu hafta

Hoşbuldum :107: Tabii hemen tanıtayım; 24 yaşındayım, İstanbul' da ikamet ediyorum. 2.5 yıllık evliyim. Boyum 1.50 ve kilom da maalesef 71.9 kg özellikle evlendikten sonra epey artış oldu kilolarımda. Diyetisyene gitmeye karar verdim ve dün diyetisyenimin verdiği programa göre diyetime başladım. Ayda en az 2 kg. vermeliymişim tabii ayda 4-5 kg verebilmek de benim elimde. 25 Şubat' ta 8-10 kg kadar verebilmiş olmayı umuyorum yani doktorum böyle olmalı dedi en azından :) Umarım bunu sizlerin yardımıyla da başarabileceğim.

yasom gecmiş olsun ...
sen ii ol canım toparlan kiloları veririz yine..
bendede bi halsizlik hastalık hali var ama almanyanın havasıyla buranın havası tutmaz birbirini :76:
kız özlüom ben seni iilesde gell

yasom gecmiş olsun ...
sen ii ol canım toparlan kiloları veririz yine..
bendede bi halsizlik hastalık hali var ama almanyanın havasıyla buranın havası tutmaz birbirini :76:
kız özlüom ben seni iilesde gell

saol canim bende sizleri özlüyom ama canim hic bisey yapmak istemiyo ya,evi b.k götürüyo,bazen düsünüyormda su dünyada kimseye özellikede kendime bile faydam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…