bittiğinde kac kilo vermiş olucaksın acaba .. ben monti yapmıyor olsaydım denerdim ama ac kalırdım tabii...
ya ilginçtir hemşooom, ben pazartesi tartıldığımda 88i görmüştüm, hatta sizede yazıcaktım benim vucut bi uçtu diye, unuttum kaldı,3 günde nasıl olduda 2 kilo verebildim diye sevinmiştim. amaaa bugün bi tartıldım ki 91!!!!!!!!!!! çıldıriciiiim, kesin adet dönemi yüzümnden ama 2 günde 3 kilo oynayınca şaşırdııım yainşallah cumaya rahatlarım biraz.midemm fena
ilk 1 ayın sonunda 2.5 kilo fln vermiş oluyorum genelde. ama bu sefer belki biraz daha fazla verebilirim çünkü neredeyse 1 senedir diyet yapmıyodum
ben montiye cesret edemedim canım, biliyosun vakit problemi yaşıyorum bu aralar. ona alışmam zaman alıcaktı, alışana kadar geçen zaman da boşa gidicekti. ama montiden sıkılırsan fln bi 15 gün deneyebilirsin bunu da. bakyın çok acıkıyosun bırakır montiye dönersin gene
benim geçmişte isveç, lahana diyeti gibi denemelerim de olduğundan açlığa alışkınım
90,2 idim geçen hafta cuma. işte ondanya 88 çoooooooook hoşuma gitti benimde. bayadır 8li rakamları görememiştim. cumaya görücem inşallah en azından 89,9 falaaan:)))))))):76::76::76:
15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)
 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)
PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran
aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)
SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran
AKŞAM:3 Tane Dolma ( bu ne dolmasi? )
1 Kaşık Yoğurt ( yaglimi,yarim yaglimi,yagsizmi ? )
ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:6 tane Köfte ( ekmeklimi ? )
Salata (Yağsız)
PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye ( yaglimi ? )
CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)
AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)
CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen
AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)
PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran
AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna ( haslamadan öncemi 1 bardak ? )
1 kaşık Yoğurt
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.
kızlar diyet bu şekilde. ben 70'den 60'a 5 ayda indim. ama 60'a ineli 1 yıl olacak nerdeyse. (2009 Eylül - 2010 Ocak arası diyet yapmıştım en son) Ocak 2010'da nişanlandıktan sonra diyeti bıraktım, 1 sene boyunca 59-62 arası küçük oynamalarla idare ettim. şimdi bi gayret 7-8 kilo daha vermem lazım
Merhaba meyvenull ve 4. takımBeni davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu aşamadan sonra neler yapmam gerek acaba
4. takım kuralları
yeni üyelerin ilk 1 hafta deneme süresidir
tüm üyeler her gün menü bildirimi ve en az 3 kişinin menüsüne yorum yapmak zorundadır.
3 gün menü bildirmeyen
3 gün menü yorumu yapmayan
3 gün kacamak yapan
3 kahta kilo bildirimde bulunmayan üye DİSKALİFİYE edilir..
yasom gecmiş olsun ...
sen ii ol canım toparlan kiloları veririz yine..
bendede bi halsizlik hastalık hali var ama almanyanın havasıyla buranın havası tutmaz birbirini :76:
kız özlüom ben seni iilesde gell
bu durumda ben diskalifiye oluyom galiuba bu hafta
saol canim bende sizleri özlüyom ama canim hic bisey yapmak istemiyo ya,evi b.k götürüyo,bazen düsünüyormda su dünyada kimseye özellikede kendime bile faydam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?