günaydın kızlar...
bu günkü menüm
sabah ekmek domates salatalık zeytin süt
öğlen mantarlı tavuk sote yoğurt salata
aksam meyve süt
Günaydınlar
Dünki menüm.
Sabah kepek ekmeğine tost.
Öğlen salata ve ızgara köfte
Akşam Yeşil mercimek çorbası yine. ve patlıcan közleme salatası.
günaydın kızlar sabah 40 dkka bisiklet sürdüm ama terlemiyorum fazla metabolizma yavaşladı şu dönemi bi atlatsam
menü
sabah:2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin
ara: türk kahvesi
öğle:ıspanak yoğurt
akşam: çorba salata
gonca menün güzel tatlım 7. takımda okudum zencefil cayı metobolizmayı hızlandırıyormus diyetisyen tasiyesi demiş paylasan arkadas zencefil bulabilme imkanın varsa dene bi derim..
1 zencefili kabularını soyup 1 litre kaynamıs suda demliyormussun gün içinde içiliyormus..
Bu hafta senin iyi sonuç alacağını düşünüyorum.
offf çok felaket ağrı ya meyvecim 10 gün içinde 2.si tekrarladı ikisindede doktora götüren yok ama dün daha şiddetli bir ağrıydı
ben yemeğimi yedim geldim kızlaarrr.
bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek, salatalık
akşam: 6 tane ızgara köfte, salata
biraz önce de kahvemi içtim, ohhh
aslında bakarsan doyuyorum canım ya. ben zaten genelde acıktığımdan diil de sevdiğimden yiyenlerdenim. bıraksan dünyaları yer miyim? YERİM, o ayrı.
Selam kızlar.
fil hepimizin içinde tatlımben çok uzun yıllardır diyet yapıyorum. annem beni ilk diyetisyene götürdüğünde ilkokul 4'teymişim zamanla ne yiyip ne yememem gerektiğini de kendime dur demeyi de öğrendim tabi deeee o zaman da metabolizmam çok yavaşlamıştı zaten :84:
ama bu şimdi yaptığım diyeti pek bi severim ben. benim de çevremdekilerin de çok kilo vermişliği vardır bununla. mesela bu sabah dayanamayıp tartıldım 1.2 - deyimeğilip tartıyı öpücektim resmen. öyle olunca hiç düşünmüyorum aç mıyım tok muyum
fil hepimizin içinde tatlımben çok uzun yıllardır diyet yapıyorum. annem beni ilk diyetisyene götürdüğünde ilkokul 4'teymişim zamanla ne yiyip ne yememem gerektiğini de kendime dur demeyi de öğrendim tabi deeee o zaman da metabolizmam çok yavaşlamıştı zaten :84:
ama bu şimdi yaptığım diyeti pek bi severim ben. benim de çevremdekilerin de çok kilo vermişliği vardır bununla. mesela bu sabah dayanamayıp tartıldım 1.2 - deyimeğilip tartıyı öpücektim resmen. öyle olunca hiç düşünmüyorum aç mıyım tok muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?