Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar...

bu günkü menüm

sabah ekmek domates salatalık zeytin süt

öğlen mantarlı tavuk sote yoğurt salata

aksam meyve süt

çok iyi gidiyosun canım kilo vermesen de bozma hiç moralini. vucüt arada savunmaya geçebilir öyle ama eninde sonunda çözülür hiç merak etme

Günaydınlar

Dünki menüm.
Sabah kepek ekmeğine tost.

Öğlen salata ve ızgara köfte

Akşam Yeşil mercimek çorbası yine. ve patlıcan közleme salatası.

süper menü böle gidersen incecik bi gelin olucaksın canım

şimdi yaptıklarının sonucunu adet dönemin bittiğinde alırsın tatlım hiç merak etme. bana da hep öyle olur, o yüzden ben pek tartılmam o dönemde. ama bittiğinde

evde zencefil var deneyeyim canım

şimdi yaptıklarının sonucunu adet dönemin bittiğinde alırsın tatlım hiç merak etme. bana da hep öyle olur, o yüzden ben pek tartılmam o dönemde. ama bittiğinde [/QUOTE]

bende öyle düşünüyorum inşallah dediğin gibi olur canım

noldu bu takıma yine bu hafta koptunuz
gelen yok giden yok gelen menü bildirip kacıyo bi kac kişi var menü yorumu yapan coğu onu bile yapmıyor..
özge sen nerdesinnn :95:

şimdi yaptıklarının sonucunu adet dönemin bittiğinde alırsın tatlım hiç merak etme. bana da hep öyle olur, o yüzden ben pek tartılmam o dönemde. ama bittiğinde [/QUOTE]

bende öyle düşünüyorum inşallah dediğin gibi olur canım

offf çok felaket ağrı ya meyvecim 10 gün içinde 2.si tekrarladı ikisindede doktora götüren yok ama dün daha şiddetli bir ağrıydı

ben yemeğimi yedim geldim kızlaarrr.

bugünkü menüm:

sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek, salatalık
akşam: 6 tane ızgara köfte, salata

biraz önce de kahvemi içtim, ohhh

gizemcim güzel güzelde sabah ve öğlen sen doydun mu

bak en basiti ben sabah yediklerimi sayayım 1 salatalık 2 domates 5 zeytin 4 dilim t.b. ekmek 1 lokma peynir 1 bardak süt az maydonoz..

kız ben ne cok yiyorum senin yanındaa

aslında bakarsan doyuyorum canım ya. ben zaten genelde acıktığımdan diil de sevdiğimden yiyenlerdenim. bıraksan dünyaları yer miyim? YERİM, o ayrı.

Son düzenleme:
fil hepimizin içinde tatlım ben çok uzun yıllardır diyet yapıyorum. annem beni ilk diyetisyene götürdüğünde ilkokul 4'teymişim zamanla ne yiyip ne yememem gerektiğini de kendime dur demeyi de öğrendim tabi deeee o zaman da metabolizmam çok yavaşlamıştı zaten :84:

ama bu şimdi yaptığım diyeti pek bi severim ben. benim de çevremdekilerin de çok kilo vermişliği vardır bununla. mesela bu sabah dayanamayıp tartıldım 1.2 - deyim eğilip tartıyı öpücektim resmen. öyle olunca hiç düşünmüyorum aç mıyım tok muyum

nasıl bi diyet bu özelliği varmı

4. sınıftan beri diyetmi
süpersin ne diyeyim bıkmadan hala devam..
bu arda rakamı duyunca içime su serpildi kendim veremiyorum yaa bari sizler verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…